Şimdi Ara

Şınav,mekik,barfiks,plank,squat ile ağırlık kullanmadan mükemmel bir fizik inşa edilebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
5.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek yapmanız gereken evinizde kullanabileceğiniz bir barfiks demiri almak.

• Hatta buna burpee ve dips hareketleri de eklenebilir. Dumbellara ihtiyacınız yok. Sadece bir barfiks demiri yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 25 Nisan 2020; 16:16:29 >
  • Hocam video hakkindaki degerli görüşlerini alayim@pcdaly

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calisthenics en güzeli gerçekten. Düzgün bir fizik çıkıyor ortaya.
    Evde çalışıyorum hep hiç spor salonuna gitmedim.
    Barfiks, şınav, mekik, squat, ip atlama bunlar yetiyor bence.

Şınav,mekik,barfiks,plank,squat ile ağırlık kullanmadan mükemmel bir fizik inşa edilebilir.

• aklıma takılan bişey var hocam.spor yapıp çok iyi beslenmeyince hiçbir faydası olmaz diyorlar.ben normal besleniyorum her zaman et tavuk yiyemiyorum.vücudum çok zayıf.biraz da olsa sporla toparlayabilir miyim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Calisthenics en güzeli gerçekten. Düzgün bir fizik çıkıyor ortaya.

Öncesi sonrası var mı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ağırlık kullanmadan istediğin vücudu bi 15 senede elde edersin evet

millet de salak ağırlıkla falan uğraşıyor, bench press yalan deadlift yok. göğsüne zorlasan 35 kilo gerilim uyguladığın şınav yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Calisthenics en güzeli gerçekten. Düzgün bir fizik çıkıyor ortaya.

100 squat abartı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Öncesi sonrası var mı hocam

Alıntıları Göster
    Şuan pek değişim yok hocam. Önceden yapıyordum ama çok değil.
    Askerden geldikten sonra daha çok ağırlık verdim çalışmaya.
    Askerde kilo aldım biraz kantinciydim bir de.
    Bir de astım hastasıyım çok zorlayamıyorum kendimi.
    Bu yüzden süreç uzun ve yağ oranım biraz fazla gibi.
    Ben fazla ağır ve kondisyonlu çalışamıyorum daha çok çalışan biri belki kısa sürede gelişir bilemem.
    Şuan nizami olarak tek seferde 13-15 barfiks yapıyorum. Ama ben genelde çok tekrarlı 6-7şer şeklinde çekiyorum.Yaşım 27 boyum 178cm kilom 72

@MrCaner Hiç squat yapmamış biri için fazla aynen. 1 hafta yürüyemez.
    Ben tek seferde yapmıyorum 100 squatı gün içine yayıyorum 10 ar 10ar. Bir de hergün de yapılmaz yani. Dinlendirmek şart. Bu animeden karakterin yaptığı bir şey absürt anime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 27 Nisan 2020; 16:44:23 >

• Gelişim sağlarsın ama belli bir yerden sonra ağırlık artırman lazım.Ağırlık yeleği olur,çanta mı olur bilemem.Birde kendi vücut ağirlığınla çalışırsan yavaş gelişirsin.

• Bi 2 ay vücut ağırlığıyla çalışmak taş gibi temel oluşturur. Sonra dumbelllarla devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunu 2 ayda foruma sokunda görelim,2 ay yetermiş salla gitsin

• Et,tavuk ve balık yemezsen kas yapma ihtimalin çok düşük. Çünkü B12 vitamini sadece hayvansal gıdalarda var. Vücut geliştirme sporunda sinir hücrelerinin beslenmesi için B12 almak şart. Peynir, yoğurt, kefir hani bunlarda da var B12 ama yetmez vücut için. Et, balık, tavuk ve yumurta yemek şart. Kas yapmak istiyorsan hem iyi çalışmalısın hem de kuvvetli yemen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 26 Nisan 2020; 16:50:54 >
  • Örnek Çalışma Programı ( İLERİ SEVİYE )

Pazartesi
    Çarşamba
    Cuma

günleri çalışılabilir. Diğer günler dinlenme olmalı.

10 dakika ısınma hareketleri. El,kol, bilek, boyun, bacak vs her yeri ısıttıktan sonra.

5 set halinde, setler arasında 1 er dakika dinlenerek 100 şınav. 20-20-20-20-20

100 şınavı bu şekilde çektikten sonra 3-5 dakika mola.

Şimdi barfiks. 5 set halinde 5-5-5-5-5 şeklinde, aralarda 1 er dakika dinlenerek. Toplamda 25 barfiks.

3-5 dakika mola.

50 squats, Tekrar 4-5 dakika mola. 30 lunges tek seferde.

10 tane burpee, 2 dakika plank, 10 tane diamond push ups ve en son 10 chin ups yapıp egzersizi bitirebilirsiniz. Egzersizden hemen sonra ev yapımı doğal protein shake içebilirsiniz. Bu kas yapımını hızlandırır.

örnek olarak

• bu adamların içtiği ek takviyeleri içsen zaten hareket yapmana gerek yok derken hiç spor yapmayıp vücut yaparbilirsiniz demek değil tabi

ben doğal olarak yapıyorum, spor salonuna gidiyorum gelişme çok çok yavaş haliyle ama gayet fit ve yapılı oldum, bu karantina da evde yapıyoruz işte mekik felan hikaye spor salonundaki gibi gelişme şişme acı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mélih_1905 -- 26 Nisan 2020; 16:53:49 >
  • sporu fizik inşa etmek için yapıyorsan bu saydıklarına bile gerek yok. fizik istiyorsanız dövüş sporu yapın -mümkünse mma veya kick box- , düzgün sağlıklı beslenin haftada max 2 gün şınav-barfiks-bdw squat yapın yeter. hiç öle uğraşmanıza gerek yok 100 tane squatla felan.
  • seker hastası olanlar eve gıdınce yemek tatlı yer spor yaptıkca sısmanlar spor sekerı dusuruz
    boyle yorumların tamamı asılsızdır deneyım sart
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.