Şimdi Ara

Sınav (2006) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet tüm dostlarıma hiç çekinmeden tavsiye edebileceğim bir "Türk Filmi" daha... Hokkabaz'a da gittim ama tavsiye edemedim kimseye.

Film gayet eğlenceli diyaloglarla dolu olduğu kadar duygusal sahneleriyle de dikkat çekiyor.Benim en beğendiğim oyuncu(küçük bir rolü olmasına rağmen) Altan Erkekli oldu.

Bahse girerim filmden çıkar çıkmaz yapacağınız ilk iş; Badem- Sen Ağlama ve Manga&Göksel - Dursun Zaman adlı şarkıları arayacaksınız.
  • zaten o son sahne yok mu
    kesin gidin derim
  • yaa süpper film mutlaka gidin benje..
  • ''senin allahına gurban oliim been''

''şivede müzik piyasasında hep işe yarıyo!''

• bu filmde büyük insani derslerin geçtiği bölümler var ama genel olarak öğrencilerin öss nefretinin kullanıldığı kanısındayım
    senaryo çok sıradan geldi bana

daha çok lise öğrencisi gelsin gişe olsun amacını güden bir film
  • arkadaşlar gerçekten bende önyargılı gitmeme ragmen çok begendim.Eglenceli bir film izlemek isteyenler kaçırmasın derim.
  • bencede süper olmus ozellıkle musıklerı cok canımı yaktı

arkadaslar elınde anne lütfen adlı saarkı olan warsa bana bı ulassa lütfennnn
  • sınav filmi burda yorumlandı zaten
  • Harika bir filmdi
  • bence son yıllarda çıkan en iyi türk filmi.
  • Evet çok güzel bi filmdi açıkçası iyi olduğunu duymuştum ama beklediğimden daha fazlası vardı filmde ve özellikle son sahne mükemmel
  • türk filmleri arasında baya ii yer tutan bir film
  • ilk defa bi türk filmini snemada izledim ve degdi yani
  • ben annemle gittim sinemaya.En son 12yaşında gitmiştim annemle sinemaya ve tam 9 yıl sonra yeniden gittim.Gittiğim filmin de anne-oğul arasında duygulu sahneler içermesi beni çok etkiledi..Kadının saçlarını tararken oğlunun gelmesi ve sonrasında yaşanan anlar beni çok duygulandırdı
    Hele oradaki şarkı çok harikaydı ya..

Filmi çok beğendim bu aralar gerçekten Türk sineması adına çok başarılı yapımlar çıkıyor..
  • özellikle annesinin lenf kanseri tehsişi koyulması sahnesi ve saçlarını tararken ki o sahnesi beni inanılmaz duygulandırdı gözlerim doldu bütün tüylerin diken diken oldu resmen mert ben olmuştum sanki onları ben yaşıyordum ve onları ben duymuştum...

o basscı çocukta bana kendimi hatırlattı.Ben de tıbı istiyorum ve iki aydır dokunmasam da siyah bir bassgitarım var

Ben de bi kere babamın sınav sorularını araklamıştım geçen senelise sonlara satacaktım ama bi salak bahseder diye satamadım
  • "Bu Filmdeki kişi ve kurumların gerçekteki kişi ve kurumlarla umarız bir ilişkisi yoktur"
    Ben çok iyi buldum filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campolist -- 25 Kasım 2006; 22:36:52 >
  • film müthişti.bütün anne babalar ve öss mağdurları izlesin derim.çok komik ve çok damar
  • müzikler ve oyunculuklar güzeldi.

ismail hacığlu daha önce aldığı ödüllerin tesadüf olmadığını kanıtlamış. filmi kurtaran onun oyunculuğu bence.

goradan sonra ömer faruk sorak ın yönetmenliğini geliştirdiğini söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 4 Eylül 2013; 22:28:19 >
  • Hayatımda izlediğim en güzel film.
  • Ekle yollim t3ntativ3@hotmail.com Diğerlerinide istersen yollarım hepsi var.
    quote:

Orjinalden alıntı: snan1910

bencede süper olmus ozellıkle musıklerı cok canımı yaktı

arkadaslar elınde anne lütfen adlı saarkı olan warsa bana bı ulassa lütfennnn
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.