Şimdi Ara

Sinan Engin: FB Arda'ya yıllık 6 milyon euro teklif etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz tv'de söylemiş. Arda bunu oğluma bizzat söylemiş dedi. Kolpacı da diyenler var twitterda. Yalnız benim genelde gördüğüm hava Sinan Engin'e küfürler ediliyor ve çoğunluk teklifin doğru olduğunu Sinan Engin'in açıklayarak baltaladığını söylüyor. Önemli bir iddia olduğu için duyumdan öte olduğu için konu açtım eğer uygun görülmezse yöneticiler silebilir

• Sinan enginin durup dururken boyle sallamasyon birsey soyleyecegini sanmiyorum.Bence dogrudur teklif edilmistir ama Arda zaten gelmez bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım alırsınız bizde şu Arda konusunu sonsuza kadar kapatmış oluruz.. İroni yapmıyorum, gerçekten size gelmesini istiyorum ama 7 değil yıllık 70 milyon euro verseniz de size gideceğini sanmıyorum..
  • Arda şaka yapmıştır bu da inanmıştırYalnız işin düşündüren kısmı demek ki Arda ile bizi aralarında tartışıyorlar belki bir teklif bile var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter'da herkes bir çuval inciri berbat ettin falan diyor. Gerçi yönetimden öğrenmemiş Arda'dan öğrenmiş o da var. Eğer Arda'nın gelişini etkileyecek olsaydı duyulması Arda söylemezdi. Ya Arda gelmeyeceğine zaten kararlı olduğu için söylemiş ya da burda duyulup duyulmaması kararını etkilemeyecek. Zira Sinan Engin'in çenesinin düşük olduğunu biliyordur. Bizim yönetimden duysa tamam derdim ama Arda'dan duymuş.
  • Ne kadar para verirsek verelim geleceğini sanmıyorum arda koyu bir galatasaray taraftarı aynı zamanda.

Ama profesyonel düşündüğü taktirde neden olmasın ee Arda'da bu noktada profesyonel düşünmeyeceğine göre ;

Sinan Engin: FB Arda'ya yıllık 6 milyon euro teklif etti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teklif doğru diyelim, aynı teklif size gelse Galatasaray'a/Fenerbahçe'ye gider miydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Teklif doğru diyelim, aynı teklif size gelse Galatasaray'a/Fenerbahçe'ye gider miydiniz?

İlk uçakla.
  • Biz eğer 6 milyon verirsek ardaya bize yıllık maliyeti 9'a çıkar yalnız.Çünkü Kuyt'da aynen 6 milyon yıllık alacak o vakit.Bu aptalı kaale almaya gerek yok, takım içi dengeyi 4 milyon belki bozmaz ama 6 milyon takla attırır.
  • Ayrıntılar.

Herkes bu işin kaç gündür olduğunu ama sır gibi saklandığını söylüyor. Büyük yol kat edilmişti ama artık baskılar gelir diyor. Yine de A.Y.nin vazgeçmeyeceği söyleniyor. Ama artık iş zora girdi diyorlar.

Benim kendi yorumum, 6 milyonu gören adam mutlaka gelmek ister. Baskı zaten buraya geldiğinde her türlü olacak. Sırf baskı geldi diye hayatının fırsatını kaçıracağını sanmıyorum. 5 yıllık sözleşmeyle 30 milyon euro eder. Baskı yapması beklenen önemli adamlar zaten çoktan haberdar olmuştur. Sinan Engin'e de Arda yoluyla gitmiş haber. Bence Arda olumlu ya da olumsuz bir karar vermese söylemezdi. Ya da Başkan söyletmezdi. Bence uzatmadan bir an önce bu iş bitirilmeye çalışılmalı asrın transferi olur
  • Aykut'un olduğu takıma Messi'yi alsan boş..Hiçbir transfer duyumu etkilemiyor artık..
  • quote:

Teklif doğru diyelim, aynı teklif size gelse Galatasaray'a/Fenerbahçe'ye gider miydiniz?

şuna gs bana yıllık 1 milyon euro verse hemen arabama atlar sabah ünal aysalı beklemeye başlardım
    işin şaka yanı bir tarafa ,bir futbolcu olsam kendi tuttugum kulübümde 2 alırdım , diğer takımlar 10 versede gitmezdim . ha 2 milyon euro ha 10 milyon euro benim 1 yılda yiyebilecegim miktar belli o kadar fazla paralarda gözüm yok benim
  • Arda 2014'ten önce Türkiye'ye dönmez Galatasaray, Fenerbahçe muhabbeti değil askerlik muhabbeti var. 6 milyon euro'ya da Fenerbahçe'ye giderse helali hoş olsun. İspanya'da 12 milyon euro'luk kontrat yapması lazım o parayı alabilmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

şuna gs bana yıllık 1 milyon euro verse hemen arabama atlar sabah ünal aysalı beklemeye başlardım
    işin şaka yanı bir tarafa ,bir futbolcu olsam kendi tuttugum kulübümde 2 alırdım , diğer takımlar 10 versede gitmezdim . ha 2 milyon euro ha 10 milyon euro benim 1 yılda yiyebilecegim miktar belli o kadar fazla paralarda gözüm yok benim

Şimdi ayda 400 lira harcarken 1 milyon kazandığında da 400 harcayacak değilsin.Gelirin ne kadarsa giderin o kadar olur.Onun için 1 milyon için bile bırakırım Feneri

• Arda Fenerbahceye gelmez paraya cok deger veren bir adam degil kendisini degil ama arkadisini taniyorum eli acik parayla alakasi olmayan bir adam ardayi parayla alamazsiniz ve iyi bir gs li ama gs ye kirginligi yok degil cok az bir ihtimal ile ardayi ancak cok iyi ve top noktayi hedefliyen sportif basari plan programi ile ikna olabilir. Gereksiz asparagas haberlere elimizi yoruyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galatasaray'a gelirse alacağı para en az 3.5 milyon Euro. Ben aradaki farkı çocukluğumdan beri taraftarı olduğum,uğruna sevindiğim,üzüldüğüm takıma değişmezdim.
  • İsterse 10 versinler değişen bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

quote:

Şimdi ayda 400 lira harcarken 1 milyon kazandığında da 400 harcayacak değilsin.Gelirin ne kadarsa giderin o kadar olur.Onun için 1 milyon için bile bırakırım Feneri

elbette öyle ama şimdiki giderler genelde yaşam kalitesini arttırmaya yönelik . yılda 2 milyon kazanan birisi ile 10 milyon kazanan arasında pek bi fark olmaz yaşam kalitesi açısından . birisinin 5 arabası olur diğerinin 2 . birisi köşkte oturur digeri villada . sonuçta birisi köy evi diğeri köşk değil . hani bi laf vardır ya ye yiyebildiğin kadar diye , işte buda böyle bişey ne kadar yiyebilirsin ?. haa aşırı lüks takılırsın . ne bileyim arabanın üstüne mok büstü yaptırırsın altından , jantlar altından olur , araba her km'de 100 lira yakar , evinde 50 tane hizmetçi olur , vs vs . ama ben kendimi düşündüğümde yıllık 2 milyona fene rmi yıllık 10 milyona gs' mi deseler kendi takımımda kalmayı tercih ederdim . herhalde bu yüzden ben totti'yi çok takdir ediyorum . aynı benim kafadan bi ara real dünyaları vermişti ama gitmedi , o sıra romadan realden kazanacagının beşte birini kazanıyordu ama o romada kalmayı tercih etti ve bana göre ki bir çok romalıda böyle düşünüyor italyada (romaya gitmiştim millet tapıyor esmen totti'ye) romanın gelmiş geçmiş en büyük efsanesi....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

quote:

quote:

elbette öyle ama şimdiki giderler genelde yaşam kalitesini arttırmaya yönelik . yılda 2 milyon kazanan birisi ile 10 milyon kazanan arasında pek bi fark olmaz yaşam kalitesi açısından . birisinin 5 arabası olur diğerinin 2 . birisi köşkte oturur digeri villada . sonuçta birisi köy evi diğeri köşk değil . hani bi laf vardır ya ye yiyebildiğin kadar diye , işte buda böyle bişey ne kadar yiyebilirsin ?. haa aşırı lüks takılırsın . ne bileyim arabanın üstüne mok büstü yaptırırsın altından , jantlar altından olur , araba her km'de 100 lira yakar , evinde 50 tane hizmetçi olur , vs vs . ama ben kendimi düşündüğümde yıllık 2 milyona fene rmi yıllık 10 milyona gs' mi deseler kendi takımımda kalmayı tercih ederdim . herhalde bu yüzden ben totti'yi çok takdir ediyorum . aynı benim kafadan bi ara real dünyaları vermişti ama gitmedi , o sıra romadan realden kazanacagının beşte birini kazanıyordu ama o romada kalmayı tercih etti ve bana göre ki bir çok romalıda böyle düşünüyor italyada (romaya gitmiştim millet tapıyor esmen totti'ye) romanın gelmiş geçmiş en büyük efsanesi....

Yanlış, Dünya kupasında rakibe tükürdü diye transferi askıya almıştı Ream yoksa gidicekti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.