Şimdi Ara

Sinan Bolat'ı Neden Almıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sinan Bolat'ın bonservisi elinde, hazır böyleyken bedavaya alsak bu adamı bence güzel olur.

1.si; "Yedek kaleci Eray hazır mı, Aykut becerebilir mi?" karmaşasından kurtuluruz, Sinan taş gibi yedek olur bize.

2.si; tamam üst düzey bir kaleci değil ama bazı lig maçlarında bence sırıtmaz, oynatırız ve yabancı kontenjanı sorunumuzu bir nebze çözeriz.

Yönetim bu tarz şeyleri niye görmüyor hiç anlamıyorum.

Nostradamus mod on

Hepsini geçtim, Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıktık, 2. turdayız. Muslera'nın sakatlandığını düşünsenize; 2. tur maçlarımızı Aykut ile oynamak zorunda kaldığımızı...

Nostradamus mod off

Saygılarımla.

• çöp
  • Aykut yerine alınabilir aslında ama yönetim elbet düşünmüştür bu adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

çöp

Doğru diyosun Aykut gibi bir süperstar varken Sinan'ı napalım. Aykut Sinan'dan 10 kat iyi zaten
  • Peki adam yedek olmayı kabul edecek mi?İyi düşünüyorsunuz güzel düşünüyorsunuzda adamın kişiliğini biliyormusunuz.Belki adam iyi düzey bir takımda yedek olacağıma biraz daha alt seviye takımda ilk 11 de oynarım kendimi daha çok geliştiririm mantığında nereden biliyorsunuz.Herkes bol kepçeden sallamayı ne kadar çok seviyor.
  • Ufuk iyi kaleci, transfere gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk zaten iyi kaleci, sadece maç eksiği var o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ümit Karan'ı alalım.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Peki adam yedek olmayı kabul edecek mi?İyi düşünüyorsunuz güzel düşünüyorsunuzda adamın kişiliğini biliyormusunuz.Belki adam iyi düzey bir takımda yedek olacağıma biraz daha alt seviye takımda ilk 11 de oynarım kendimi daha çok geliştiririm mantığında nereden biliyorsunuz.Herkes bol kepçeden sallamayı ne kadar çok seviyor.

mantıklı bakınca iyi takımda yedek olmak ona daha çok para kazandırcak. daha az efor sarfederek daha çok para kazanmayı herkes ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Peki adam yedek olmayı kabul edecek mi?İyi düşünüyorsunuz güzel düşünüyorsunuzda adamın kişiliğini biliyormusunuz.Belki adam iyi düzey bir takımda yedek olacağıma biraz daha alt seviye takımda ilk 11 de oynarım kendimi daha çok geliştiririm mantığında nereden biliyorsunuz.Herkes bol kepçeden sallamayı ne kadar çok seviyor.

mantıklı bakınca iyi takımda yedek olmak ona daha çok para kazandırcak. daha az efor sarfederek daha çok para kazanmayı herkes ister

Onu Aykut gibi vizyonsuz adamlar ister. Sinan daha 25 yaşında. Alt düzey bir takımda kendini geliştirip (kalecinin gelişmesi için en önemli özellik oynaması) üst düzey takıma ilk 11 oynamaya gidebilir. Kalecilerin 30 - 35 yaş arası kral olduğu düşünülürse, Sinan kariyerinde böyle bir kararı şu an almak istemeyebilir, istememeli. 2-3 sezon oynayıp, kendini geliştirse Arsenal bile alır. 10 yıldır kaleciye hasretiz Gunners olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

quote:

Onu Aykut gibi vizyonsuz adamlar ister. Sinan daha 25 yaşında. Alt düzey bir takımda kendini geliştirip (kalecinin gelişmesi için en önemli özellik oynaması) üst düzey takıma ilk 11 oynamaya gidebilir. Kalecilerin 30 - 35 yaş arası kral olduğu düşünülürse, Sinan kariyerinde böyle bir kararı şu an almak istemeyebilir, istememeli. 2-3 sezon oynayıp, kendini geliştirse Arsenal bile alır. 10 yıldır kaleciye hasretiz Gunners olarak.

Hocam Sinan, Standard'da ve öncesinde Genk'te yıllardır ilk 11 oynuyor. Belki de gelebileceği seviye bu. Bence düşük ücretle gene Standard seviyesinde bir takımda 11 oynamaktansa, daha iyi bir ücretle Galatasaray gibi bir takımda yedek oynamayı kabul edebilir. Yılda 15-20 maç garantisi verilirse Sinan'a kabul etmemesi için hiçbir sebep yok bence. Kupa maçlarında ve bazı lig maçlarında oynasın işte, sırıtmaz bence.

• quote:

Gelebilir de gelmeyebilir de bunu bilemeyiz, kesin olarak "Gelmez." diyemez kimse, gelebilmesi için sebepleri yazdım üstteki mesajımda. Elbette gelmemesi için de sebepler var.

Ek olarak: Ben, "Adamı yedek olarak transfer edelim." dediğimde bol kepçeden sallamış oluyorum; ama sen, "O adam yedek gelmez." dediğinde bol kepçeden sallamamış oluyorsun öyle mi? Objektifliğine hayran kaldım açıkçası.

Ayrıca benim iddiam Sinan bize yedek olarak gelir değil, benim iddiam alırsak yararlı olacağı. Sinan yedekliği kabul eder gibi bir tezi savunmak için açmadım başlığı. Yazılanların arasından cımbızla bir bölüm çekip eleştirmeye ve çamur atmaya ne kadar meraklısınız...

• quote:

quote:

Kısa vadede belki 500bin $ daha fazla kazanıcak ama peki kendini geliştirip adam gibi bir takıma giderse Gs den alcağı paranın 2 mislini + kariyerini üst seviyeye taşıma fırsatını yakalayacak.Şuan Galatasaraya gelse ne kadar vericek bizimkiler yedek oyuncuya 1m € belki 1.5m€ oda taş çatlarsa üstüne oynayamayacak Muslera dan forma kapması çok zor.Belki üç kuruş fazla alacak ama kendini geliştiremeyecek.

• Tabi ki sırıtacağını ben de düşünmüyorum, alınırsa iyi olabilir katılıyorum ancak seçeceğini düşünmüyorum. Ufuk, Aykut, Eray hiçbiri bana güven vermiyor. Sinan konusunda da, az biraz kalecilik eğitimi aldığım için biliyorum, hocalar bize "Kalecinin gelişim süreci bitmez. Her pozisyonun öncesini sonrasını düşünmeniz, değerlendirip; yeni şeyler öğrenmeniz gerek." derdi. Ona dayanarak söyledim ben de. Bilmiyorum belki de hocalar bizi gazlamak için öyle demiştir.

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    Benim yazımda kesin ibareler yok önce okumayı öğrenin.Ayrıca kalede rotasyona gidemezsin.Muslera sakatlanırsa zaten geçmiş olsun ama Muslera Galatasarayda olduğu sürece o kaleyi bazı extreme durumlar haricinde bırakmayacak.Ayrıca siz kimsinizki ben size çamur atacağım tanımam etmem.İftiraya bak...
  • quote:

quote:

quote:

Kısa vadede belki 500bin $ daha fazla kazanıcak ama peki kendini geliştirip adam gibi bir takıma giderse Gs den alcağı paranın 2 mislini + kariyerini üst seviyeye taşıma fırsatını yakalayacak.Şuan Galatasaraya gelse ne kadar vericek bizimkiler yedek oyuncuya 1m € belki 1.5m€ oda taş çatlarsa üstüne oynayamayacak Muslera dan forma kapması çok zor.Belki üç kuruş fazla alacak ama kendini geliştiremeyecek.

adam gelmiş 25 yaşına zaten bu saatten sonra gidip barçada madride oynayacak hali yok. 2 yukarı 2 aşağı aynı seviyede kalır bu saatten sonra ayrıca ligde yabancı sınırı yüzünden muslera yerine daha çok tercih edilebilir ve sürekli yedek kalmaz. ben olsam giderdim

• Death Note kullanıcısına yanıt
    Sadece mübalağa yapıyorum örneklendirme için.Mesela gidip Hamiti forvete koyarsın en fazla gol atamaz veya Semihi gidip koyarsın forvete ama sen gidip kalecini değiştirirsen oda bir gol yerse sen telafi edemessen o maç gider.Kalede rotasyon yaparsan hem defans hattını olumsuz etkiler hem kaleni.Muslera sağlıklı olduğu sürece kalemizi Allahın izni ile o koruyacaktır...
  • quote:

Benim yazımda kesin ibareler yok önce okumayı öğrenin.Ayrıca kalede rotasyona gidemezsin.Muslera sakatlanırsa zaten geçmiş olsun ama Muslera Galatasarayda olduğu sürece o kaleyi bazı extreme durumlar haricinde bırakmayacak.Ayrıca siz kimsinizki ben size çamur atacağım tanımam etmem.İftiraya bak...

Benim yazımda da Sinan'ın 2. kaleci olmayı kabullenerek bizi tercih edeceğine dair kesin ibareler bulun, özür dileyip susacağım. Kimin bu tartışmayı başlattığını ve kimin okumayı öğrenmesi gerektiğini anlarsınız belki.

Bahsettiğim fikir dururken iddialı olmadığım bir yan konuda ters fikir belirterek beni eleştiriyor, üstüne bir de beni bol keseden sallamakla itham ediyorsunuz. Bunu ben çamur atmak olarak nitelendirdim, tabir farklı da olsa ne olduğu az çok belli, herkes buna yakın şeylerle nitelendirir bunu. Gerçeği söyleyince de çıkıp "siz kimsinizki" diyerek artistlik yapmaya çalışın anca. Ayrıca tırnak içine aldığım bölümdeki "ki" ayrı yazılacak, "kimsinizki" değil, "kimsiniz ki" olacak.

quote:

Sadece mübalağa yapıyorum örneklendirme için.Mesela gidip Hamiti forvete koyarsın en fazla gol atamaz veya Semihi gidip koyarsın forvete ama sen gidip kalecini değiştirirsen oda bir gol yerse sen telafi edemessen o maç gider.Kalede rotasyon yaparsan hem defans hattını olumsuz etkiler hem kaleni.Muslera sağlıklı olduğu sürece kalemizi Allahın izni ile o koruyacaktır...

Barcelona'da yedek kaleci Pinto 2008 yılından beri tüm kupa maçlarında bazı lig maçlarında forma giyiyor. Görünüşe göre rotasyon Barcelona'yı pek de etkilemiyor. Biz de Sinan'ı aynı şekilde kullanabiliriz.

Son olarak olumsuz ve kendini beğenmiş tavrınız ile bozuk üslubunuz sebebiyle artık sizinle muhattap olmuyorum, mümkün olmadıkça da bana cevap yazmazsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Tabi ki sırıtacağını ben de düşünmüyorum, alınırsa iyi olabilir katılıyorum ancak seçeceğini düşünmüyorum. Ufuk, Aykut, Eray hiçbiri bana güven vermiyor. Sinan konusunda da, az biraz kalecilik eğitimi aldığım için biliyorum, hocalar bize "Kalecinin gelişim süreci bitmez. Her pozisyonun öncesini sonrasını düşünmeniz, değerlendirip; yeni şeyler öğrenmeniz gerek." derdi. Ona dayanarak söyledim ben de. Bilmiyorum belki de hocalar bizi gazlamak için öyle demiştir.

Haklı olabilirsiniz gelmek istemeyebilir de hocam onu bilemeyiz, ama gelse bence yararlı olur, yönetim bu seçeneği de bir denese iyi olur diye düşünüyorum. Yabancı kontenjanı yüzünden farklı farklı fikirler geliyor insanın aklına, kaldırsalar da rahatlasak

Hocaların dediği doğru olabilir hocam hiç kaleci eğitimi almadım o işin teknik kısmından da anlamam açıkçası

• Sinan Bolat Türk olmasa anca küme düşmemeye oynayan takımlarda falan oynar o ayarda bir kaleci. Eğer yedek kaleci alacaksan 3 milyon verip Tolga'yı alalım.
  • Ben de sinan Bolat'ın abartıldığını düşünüyorum. Bunun nedeni de CM, FM oyunlarında çok gelişmesi. Şu an Trabzon'un kalecileri Sinan'dan daha iyi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.