Rüştü'nün yerine gelirse çok iyi olur. Rüştü 38 yaşına gelmiş, kaleciliği bırakıp kaleci antrenörü olursa çok iyi işler yapar.
Yabancı kaleci yerine Sinan'ı tercih ederim. Ama yabancı kaleci Tim Wiese olacaksa işler değişir.
Üst düzey bi yabancı kaleci alabileceğimizi sanmıyorum bu yüzden Sinan iyidir
Ne yabancısı beyler adam kalecinin hası.. Cenk yedekte kalmayı yediremez kendine ya forma için daha fazla çalışır ya da kiralanır...
Alsinlar bu adami bitsin artik bu cile
Genç ve yetenekli isim Sinan.Alınırsa bize yarar sağlar kesinlikle.Rüştü artık bırakmalı,kaleci antrenörü olabilir.Kulübün içinde kesinlikle kalmalı çünkü gerçekten kişilik sahibi,karakterli bir insan.
koyu beşiktaşlıyım ama muslera yı gördükten sonra cenk i sevmeme rağmen bize sinan lazım. iyi kaleci çok şey değiştiriyor
%100 almalıyız..
Sinan kötü bir kaleci.
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Sinan kötü bir kaleci.
Cenk'den çok çok iyi bir kaleci.
Bjk şampiyonluğa oynanmak istiyorsa bu adamı almak zorunda, ben şu zamana kadar ligimizi takip ederim. Sampiyonluk kaleciye bakıyor...
Geriye fazla gitmeye gerek yok Örnekler bursa ivankov Gecen sene onur tolga volkan Bu sene muslera belki yarın maca damga vurursa volkan... Seneyede volkan ve sinan olur..
Sinan'ı almak yerine Cenk'i as kaleci yaparlar sonra giderler altyapıdan adam olmayacak bir çocuğu 2.kaleci yaparlar.Beşiktaş'ın anlayışı böyle.
Star Gazetesi'nin haberine göre; yaşı bir hayli ilerlediği için Rüştü Reçber’i gelecek sezon kadroda düşünmeyen yönetimin kaleci arayışını öğrenen Alman menajer Roger Wittman, Rene Adler’i önerdi.
27 yaşındaki Alman milli kalecinin Leverkusen’le Haziran 2012’de sözleşmesinin biteceğini belirten Wittman, 1.5 milyon euro yıllık ücrete işi bitirebileceğini söyledi.
Wiese’nin ücreti çok pahalı
Ernst ve Hilbert’in de menajeri olan Wittman, Adler konusunda beklemeye geçerken, yönetim de Teknik direktör Tayfur Havutçu’dan alacağı rapora göre Alman kaleci için son kararını verecek.
Adler için başta Hamburg olmak üzere bir çok kulübün devrede olduğu belirtildi. Alman menajerin ayrıca sezon sonu Werder Bremen’le sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki Tim Wiese’yi de yönetime önerdiği öğrenildi. Ancak Wiese’nin yıllık 2 milyon euro istemesi şansını azaltıyor.
Ben yabancı hakkının kalede kullanılmasına karşıyım ama Adler denilince akan sular durur
Defans iyi olursa Sinan Bolat yeterde artar bile
cenk de yetenekli bir kaleci harcamayın hemen. önümüzdeki sene inşallah daha başarılı olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme