Şimdi Ara

Simpsons'ın tüm sezonlarını izlemiş olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında CNBC-E verirdi bizde orada hangi bölüm yayınlanırsa izlerdik. Yıllar önce ilk bölümden başlayayım demiştim ama devamı gelmedi çok uzun çünkü. Sıfırdan tüm bölümlerini izlemeye değer mi sizce?

• İnternetten 5-6 sezon izlemişimdir. Kısa vadede eğlendiriyor ama internetten izlenecekse başka dizi film vs. izlenmesi daha mantıklı bence. Simpsons daha çok tv'de çıkınca izlemelik gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı senin gibi tüm bölümleri izlemeye heves etmiştim, tee ilk sezonları falan indirdim 6. bölümden sonra motivasyonumu kaybettim. izliycek ve yapıcak çok şey oluyor hangisine yetişim
  • Ben birkaç sezon izledim ama hepsi izlenmiyor, çoğu kaldırılmış. Ayrıca eski sezonları bilerek izlemedim, çizimler çok kötü.
  • Hayatımda bir bölümünü izlemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 sezonu izledim. Kaliteli espriler komik olaylar vardi. Sonra nedense biraktim.

Mega bilmem ne diye bir sitede var oraya yuklemislee 10 sezonu. Izlemeye deger ama vaktin coksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 8-9 sezonu izledim ama sonra bıraktım ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlaşılan hepsini izlemiş kimse yok. Rick and Morty sonrası doğan çizgi dizi eksikliğimi Simpson ile gidermeyi planlıyordum. 600 küsür bölümü de kim izleyecek şimdi. Keşke yine verseler tv'de.

• Family Guy'ın 10 sezonunu izledim hâlâ da devam ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnbce den izlemenin yeri ayrıydı bee. tadı başka oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 22 Mayıs 2018; 2:48:41 >
  • Hepsini izledim az once sahur yaparken guncel son bolumunu izledim. Simpson cok kaliteli diger cizgi komediler hep extreme belalti sakayla isi gotiriyor Simpson's saf mizah.

• 8 sezon izledim artık görünce midemi bulandırmaya başlamıştı bıraktım
    ayrıca the simpsons ve family guy dışındakiler beni pek sarmadı american dad futurama south park cleveland harici önerisi olan
  • Ağır işsiz olmak lazım hepsini izlemek için.

• Simpsons ve family guy çöptür. Onu izleyeceğime oturur 800 bölüm One Piece izlerim daha iyi. Zaten amerikalıların iğrenç espri anlayışına bir türlü kanım ısınmadı.

• uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Zamanında oturup Naruto ve Bleach'i bitirmiştim. Simpsons kadar bölümü vardır ikisinin fillerı çıkarsak bile.

Rick and Morty öneririm. Amerikan espri anlayışı bana zıt deseniz bile bir şans verin.

• Karakterleri az cok taniyorsan 5. Sezondan baslayip 16.sezona kadar south park izle pisman olmayacaksin.

• Qardşm onun yrine Fırıldak Aylesi izle

• Normalde insanları sınıflandırmayı falan sevmem fakat The Simpsons'ın tüm bölümlerini izleyen adam ağır işsizdir,tabi güncel olarak takip etmediyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 22 Mayıs 2018; 9:17:37 >
  • Regular Show

• Vay arkadas arka sokaklar izleyen adamlar The Simpsons izleyenlere issiz fln demis. Sizin ben 3. sinif espiri anlayasiniza yaw. 29 sezondur tum dunya izliyor kaliteyi dusurmediler adamlar. guncel takip eden demis ulan 29 sene once ben yeni dogmustum nasil guncel takip edeyim zaten. Paket paket sezon halinde indirdim izledim. Son 2-3 sezondur guncel takip ediyorum.

Neyse Ramazan gunu daha fazla bisey demiyeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.