Şimdi Ara

Simpsons'ın tüm sezonlarını izlemiş olan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 10 sezonu efsanedir 10 20 arası çok iyidir. İlk 2 sezon biraz karakterlerin oturmasıyla geçiyor ama yinede izlenebilir. 20 den sonra biraz zorlamaya giriyor 23 ten sonrasını filan bende izlemedim son sezonlar denk gelince izliyorum tvden ama sarmıyor pek zaten yakında final yapacaklar büyük ihtimal.

Bazı göndermelerini bizim anlamamız mümkün değil ama çok rahatsız etmiyor. Ben Simpsons kadar samimi başka yapım bilmiyorum. Hani milletin salya sümük ağlayarak çıktığı filmlerden ben gülerek çıkarım. Ama hayatımda nadir ağladığım şeylerden biridir Simpsonlar. Esprileri filan hiçte klasik Amerikan esprileri değil kendine has tiplemelerle dolu.

Ama simpsons diğer diziler gibi değil başka bir havası var. Rick and Morty veya south park seven birisi simpsonlarıda sever diye bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simpson evrenini baya severim. Karakterler çok orijinal. South Park'a da başlamaya düşündüm ama Simpsons bana daha güzel geliyor.
  • O zaman kesinlikle başla. Çok hoşuna gitmezse 4. 5. sezondan filanda başlayabilirsin. Çünkü ilk sezon neredeyse 1980lerde yayınlanıyor insana çok farklı geliyor. Bana göre 4 5 ten sonraki 12 13 sezon zirve noktası.

Ama bu lost breaking bad değilki baştan sona izleyesin. İstediğin gibi seyredebilirsin istersen sezonları karışık git yada bölüm atla filan zaman olay kavramı yok çünkü. Ben bi dizi bitmeden seyretmem mesela bitincede arka arkaya 1 2 haftada bitiririm yoksa beklemek ölüm geliyor Ama dediğim gibi canın sıkılınca bi bölüm açıp seyredebilirsin çok uzun sürede oyalamış olur hani 20 sezonu yayarak izlesen bi seneyi geçer zaten. Ha çok sararsa baştan sona gidilebilir tabi 30 yıl içindeki o değişimi görmek tuhaf biraz. Belkide hiç hoşuna gitmez bırakırsın ama bence sadece Homer için bile seyredilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 22 Mayıs 2018; 13:39:52 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.