Şimdi Ara

***Simkilitli Cihazlar için Sn0wbreeze ile Baseband Koruyarak Restore ve Jailbreak*** (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
17
Favori
114.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cihazınız cydia uygulamasından yüklenen ultrasn0w ile unlock edilmiştir. o yüzden sakın direk itunesla restore etmeyin yoksa cihazınız kilitlenebilir
    ilk mesajdaki yazıları ve videoları takip etmeniz faydalı olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

mtasova
    cihazınız cydia uygulamasından yüklenen ultrasn0w ile unlock edilmiştir. o yüzden sakın direk itunesla restore etmeyin yoksa cihazınız kilitlenebilir
    ilk mesajdaki yazıları ve videoları takip etmeniz faydalı olacaktır.

anladım üstad kalsın bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 17 Ağustos 2012; 1:27:59 >
  • öncelikle rehber için sarerer'e teşekkürler.

3gs 6.15.00 baseband cihazımı rehberi takip ederek ios 5.1.1'e yükselterek unlock ve jailbreak yaptım ve şu an için sıkıntısız kullanmaktayım.
    Benim sormak istediğim konu ise; baseband değişerek navigasyonu kullanabilmemin bir yolu var mıdır ?
  • arkadaslar forumda yeniyim, kusura bakmayin konuyu dogrumu actim, dogru yeremi yazdim bilmiyorum.
    sizlerden yardim talep ediyorum. lütfen

elimde bir iphone 4 var, at&t operatorlu. (benden onceki sahis kullandigini soyluyor, kendiliginden kapandi dedi)

itunes'a bagladigimda soyle bir ileti aliyorum;

"Only compatible SIM cards from a supported Carrier may be used activate iPhone.
    Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit a supported Carrier's store to receiVe a replacement SIM card."

acaba bu ne demektir, veya nasil hallederim ? bilgisi olan varsa yardim edebilirse cok sevinirim inanin
    simdiden ilginize tesekkur ederim.
  • @avsn
    Yardımcı olabildiysem sevindim. Aşağıdaki videoyu izlemen faydana. Artık gps kullanabilirsin.
    https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.14b2.zip?attredirects=0&d=1

@mavibahce
    At&t sim kartın varsa tak. Ve pc ye bağlayıp itunesla ac.
    Eğer yok ve bulamiyorsan ya da almak istemiyorsan:) ilk mesajdaki gibi simple mod restore yaparak cihazını açabilirsin.
    Açıldıktan sonra ayarlar-genel-hakkında-modem firmware degerini yazarsan unlock konusunda net birşeyi söyleyebilirim.
    Kolay gelsin.

• 4s cihazım var t-mobile sim kilitli ancak aktivasyon ekranında bekliyor, t-mobile kartım yok.

Bu yada başka bir program ile aktivasyonu geçme şansım var mı?

t-mobile kartı olan var mı? :(

Cihaz 5.1.1 versiyon modem 2.0.12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazeest -- 22 Ağustos 2012; 22:11:15 >
  • Ya t mobile kartı ya da aktivasyonlu gevey aparati bulman gerekiyor.

• snowbrezee ile custom fw hazırlayıp tekrar restore ettim , sonuç olumsuz aktivasyon yazısı gelmiyo ve sadece cihazı görüyo itunes , başka çözümü olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftdeniz1

snowbrezee ile custom fw hazırlayıp tekrar restore ettim , sonuç olumsuz aktivasyon yazısı gelmiyo ve sadece cihazı görüyo itunes , başka çözümü olan var mı ?

Arkadasim redsn0w ile jailbreak yapmayi dene yuzde 99 ihtinalle aktivasyon ekranini gecersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bir sorum olucak size yardımcı olursanız sevinirim. iphone 4 , 4.1 sürüm simkilit cihazım var baseband 02 10.0.4 ( bunun gibi birşey tam hatırlamıyorum ) gevey ile kullanıyorum. ancak bugun yanlışlıkla tüm içerikleri sil tuşuna basıldı ve telefon elmada kaldı açılmıyor. Sürüm yükseltmek yada jailbrek yapmak gibi bir isteğim yok telefon tekrar kullanılabilir hale gelsin istiyorum sadece. Ama direk restore etsem baseband yükseleceğinden ve sürüm yükseleceğinden gevey çalışmayablir anladığım kadarıyla. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puxavidas -- 29 Ağustos 2012; 15:39:19 >
  • REstoreden başka şansın yok.

şu an en son sürüm 5.1.1 gayet iyi bir sürüm fırsat varken baseband koruyarak upgrade et derim.

yok ben illa 4.1 restore edeceğim dersen shsh kaydın varsa olur.

ilk mesajdaki redsnow ya da snowbreeze ile güvenle geçebilirsin.

ilk mesajda video ve yazılı açıklamalar var.
  • ilk mesajdaki işlemleri yapıp baseband koruyarak 5.1. 1 e geçsem gevey çalışmama durumu olmaz değilmi ?
  • arkadaslar birde ilk çıkan 112 aramalı geveyden kullanıyorum sürekli 4.1 sürümü kullandım hiç yükseltmedim. shsh kaydım olmadığı için sanırım mecbur baseband koruyup 5.1.1 yükliycem ama benim gevey çalıştırır mı bunu ?
  • Arkadaşlar Nerdeyse tüm Ülke ve Operatörlerin simkilitlerini açıyorum. Bana ulaşarak ülke ve operatörünüzü belirtin size fiyat ve kaç iş günü süreceğini söylerim. AT&T cihazlar 1 iş günü içinde açılıyor. Ücreti ise 110 TL garantilidir.
  • @Puxavidas
    ilk mesajdaki islemleri dogru bir sekilde yaparsan geveyle tekrar kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: ftdeniz1

snowbrezee ile custom fw hazırlayıp tekrar restore ettim , sonuç olumsuz aktivasyon yazısı gelmiyo ve sadece cihazı görüyo itunes , başka çözümü olan var mı ?

Arkadasim redsn0w ile jailbreak yapmayi dene yuzde 99 ihtinalle aktivasyon ekranini gecersin

teşekkür ederim ilgilendiginiz için jb yapmadan sorunu çözdüm , iphonu sil yapıp güncelleme yapınca şebeke geldi nihayet :)
  • selamlar arkadaslar..ip4 ios 4.3.3 geveyli tlfonumu snowbreeze ile ios 5.1.1 e yükseltebilirmiyim yoksa sadece ios 6 ya mı yükseltebilirim?
    yardımlarınızı beklıyorum..
    ıyı forumlar..
  • Benim cihaz imei kayıtsız 4.1 06.15 sürümlü ama cydia çalışmıyor.ios 6'ya geçmem mümkün değil sanırım.Bunun imei kaydıyla bir ilgisi var mı yani kayıtsız bir telefon ios 6'ya geçebilir mi ? ve ben bu teli 5.1'e update edebilir miyim ? cihaz simlocklu bu arada.Henüz çok yeniyim araştırdım ama anlamak biraz zor.Birde gevey diye birşey varmış bu işime yarar mı peki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 13 Ekim 2012; 2:51:16 >
  • merhaba arkadaşlar çoğu ülkenin opeartörünü factory unlock yapıyorum isteyen ulaşabilir bana pm atın yardımcı olalım
  • Bu islemleri yapmadan once, Telfonu ilk once restore mi etmemiz lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Ekim 2012; 11:55:16 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.