Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş
  • ööğh ne yazmış beh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hadeuweeo-Nyuseu

Yaa, yazıyor insan isteyince. Uykulardan fedakarlıklar falan. Bilmiyorum ne zaman bırakırım ama bu benim bu foruma olan saygım&sevgimdendir.

@miraculous

Teşekkürler. Yaşadıklarımı aktarıyorum işte.

Edit:Başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 24 Şubat 2015; 2:10:29 >
  • Bunu okuyacak bir DH'li tanimadim.

• 23.02.2015 [Depresyon]

Galiba bu isteksizliğin adını buldum, depresyon.

Yine işe 1-2 dakika maksimum geç kalarak geldim. Giyindim, merhabalaştıktan sonra. Yukarı çıktım orta katta su içtim.Bugün acayip susadım paso su içtim neden bilmiyorum. Yediklerimden dolayı ve çalışma şartlarımdan dolayı olmalı. Suyu içerken 18 yaşındaki kız az bak falan dedi ha ne derken saniyelerle kaçtı dedi. Ne falan dedim irdeledim, yabancı biri gelmiş onu kastetmiş. Muhabbetim olan kız vardiya müdürü kızdı çok azcık ama sinirlenmedim ben seviyorum çünkü hadi herkes işine falan dedi ben de üste kaçtım hemen. :D

Üstte olan imam, sağolsun kül tabakları pis yerler çöp içinde deli etti beni boşları toplamaktan yarım saat 45 dakika yerleri süpüremedim. Bu çocuk deli ediyor adamı. Zaten alta bakıyorken küçük tepsiler nerde nerde kafayı yedik alttan çıktı hepsi. Ayrıca alt orta bakan kişi tepsileri siler, bugün tepsileri çaycı siliyordu resmen. Ayrıca 15 yaşındaki kız alt ortacı imamın biriktirdiği hayatımda asla ve asla görmediğim kadar tepsi sildi. Çocuk bi haber takılıyo kafasına göre. Suç vardiya müdüründe, onlar da laylaylom. Ben olacaktım ipe dizerdim herkesi.

Bugün bir adam baktı baktı, bi isteğin varmıydı abi dedim. Var dedi, cool cool dinliyorum yaptım. Dedi bir büyük çay, bir de zabıta diye belirt dedi, yüzüm güldü aa abi sen bizdenmiydin yaavv dedim yaa tabii dedi ama fazla gelmem dedi. Gittim çay aldım zaten diğerleri de geldi. :D

4 şekerli arkadaşım geldi bugün, yabancı olan. Ev sordurmuştu bana ben de psikopat abi gelince sorarım demiştim ama bayadır gelmedi o da sonra dedim gelince sorayım falan dedim. Konuştuk biraz, cheers dedi her zamanki gibi. Bu adamın bana kattığı şey. Cheers. :D Tam veda lafı.

Bir ara bütün zabıtalar geldi ben de artık imamın pisliğini toplarladım tüm masalardaki kül tabakları temiz masalar silinik boşlar toplanmıştı içteki servantın orada durdum televizyona bakıyorum zabıtalardan biri dedi kanki nasılsın abi dedim yorgunum ya. Moralin mi bozuk falan dedi. abi iş yoruyor ya falan dedim, önceden 3:30 4'te yatar 12de kalkardım şimdi saat 2de kalkıyorum dedim, bu da sende depresyon var dedi. Bir ara uyuşturucu kullanıyormuş 5te yatıp 8'de kalkıyormuş. Bırakmış sonra. İş kafada bitiyor, alarm bile kurmuyorum dedi. Haklı aslında, ben miskinim.

İlk geldiğimde bir adamdan tepsiyi alacaktım, kardeş ben bi sünnetliyim dedi tamam abi dedim bıraktım kırıntıları yedi adam. Güzel davranış. Ama kalktıklarında hala biraz vardı anlayamadım tam. :/

Bir müşteri tatlı alıp çatal unutmuş. Tatlı alıyon elinle mi yiyeceksin? Getirir misin dedi, ben de tabii dedim getirdim. Poker face. ^+%+'^&/(&)(&/(^'+!'%'+^&&+%(/)(/= HANİ BENİM TEŞEKKÜRÜM?

Bir müşteri ben tamamen bıkkın yüzlüyken ve normal bir şekilde sipariş getirdiğim halde 11 tl bahşiş verdi. Rekorlar alt üst oldu 11 tl nedir. Bi şaşırdım hepsi mi dedim, evet al dedi. Teşekkür ettim baya.

Bir çift dışarda oturdular. Sonra içeri geçtiler. Sipariş aldım tam bir baktım masayı düzeltirken çanta unutmuşlar. Bunlara gittim dedim ki bişeyin eksikliğini farkettiniz mi dedim ve yavaş yavaş gizlediğim çantayı kaldırdım. Kız çok utandı, erkek de ah kardeş ah kardeş dedi teşekkür etti. :D

Bir masaya çay götürdüm bardak kırılmış değiştireyim dedim aynı anda başka sipariş aldım o çayı unuttum koşa koşa aldım geri. Unuttuğumu farkeden kadının bir bakışı vardı... :D Aynı masadan ilk defa çay siparişi alırken bezimi unuttum masalarında kafa iyice gitmiş benim. Gittim, anaa bez kalmış yaptım aynen. Güldüler biz de anlamadık vb dediler. :D

Moğollar geldi. Onlara artık ılınıyorum yavaş yavaş. Sipariş dedim şimdi mi sonra mı. Sonra dedi. Arkadaş gelsin dedi. Geldi, şimdi mi sonra mı dedim. Sonra dediler. Kalktılar. :D

Bir adam priz sordu. Koltuğun arkasında dedim, baktı yok dedi. Abi nası yok ya dedim bağırdım gösterdim al tak dedim. Yalnız sunum yasak dedim, megacı sunumu yani. Tamam vb dediler. Sonra adam nerelisin vb sordu kaynaştık biraz. Telefonu önceki masasında unutmuş bu, dedim bunu çöpe atmak istemem dedim. Ben dedi zarf attım acaba alacak msın diye dedi. :D yav hehe dedim içimden.

Bir ara giyinme odasına gittim. Yeni favorim boş anlarda sudoku çözmek. Tam sudokuyla kalemi aldım, ccdd geldi ne o dedi kağıt kalem dedim çıktım.

Bizim grup geldi 3 kişilerdi 4 oldular. Çay vb istediler götürdüm. Fiyat kaç dediler götürünce. 2,5 varsa alırım yoksa canınız sağolsun dedim. Verdiler sağolsunlar.

Bir adamın arkasından geçtim telefonla kendine bakıyordu fotoğraf çekti sandım, abi çıktım mı dedim. Gel çekilek dedi. Yok dedim başka yerlerde görürüm falan dedim. Gey mi sandın dedi. :D Yok dedim, güvenlik açısından. Arkadaşı da paronayak bu salla dedi. :D

Bir çift vardı içerde. Amma malı götürdüler, öpüşmelerini gördüm ben sadece. Bunlar güldüler eğlendiler falan sonradan erkek birden herşeyi bok ettin şuan dedi kalktı gitti. Kız hala gülüyordu ben de güldüm falan. Baktım kıza, gelir o gelir dedi. İndi dedim aşağı. Bekledi biraz, bu da kalktı. Tepsilerinde ellenmemiş profiterol vardı. Dedim yemeyecek misiniz. Fazla geldi dedi sen ye dedi. Teşekkür ettim, yedim direk. :D 4e böldüm koca koca parçalar halinde yedim. Güzelmiş. :D

Bugün megacı sunumu gördüm. Sunum yasaktır kağıdı asmışlardı kata. Bunlar 3 çay aldı çay bitti sunuma başladılar. Sipariş sordum, istemediler. Yazıyı gördünüz mü dedim. Sunum yasak dedim, Biri atar yaptı sen bizi mi dinleyeceksin dedi. Evet dedim işim bu burası eğer mahkemelik oluyorsa bu olay yüzünden sunum yapmayacaksın dedim. Ders bu falan dedi. O adamın o atarını görmeniz gerekti. Nasıl hayallerine ulaşmak için herşeyi göz ardı etmişti... Lanet olsun o kuruluşa. Adam sinirli sinirli çıktı ama yapılacak bişey yok, yasaktı...

Ara ara çay ocağında 5 10 dakika durdum o bakımdan diyen arkadaşın yerine. O da çaycı oldu. Müşterilerle muhabbet ediyorum falan. Kırık ekralı L520 gördüm kadında. Dedim nasıl kırdın. Anlattı. Sonra yukarda da sordu nereye yaptırayım dedi. Önce dedim nokia orjinal servis. sonra ara telefonculara sor karar ver dedim. Ben olsam yaptırmazdım belki :D

Diğer yabancı arkadaşım da geldi ara ara onunla da konuştuk.

Bir masadaki kız saç rengi orjinal mi dedi. Yok crysis deseymişim keşke. :D:D:D:D:D Boya olma ihtimali varmı dedim. Var falan dedi boya mı dedi. Hayır dedim orjinal. Beğendiler. smile_icon_cool.gif :P Rengi ne peki dedim, bazı arkadaşlarım turuncu der. Kumral dediler, kumral zaten. Övdüler falan biraz konuştuk bıraktım masalarını sonra.

CCDD üst katı kapattı bugün, ben sadece çöpleri değiştirdim. Bizim grup soğuklardı biraz, sonradan biri daha geldi bunlara beni çalıştığı yere çağırdı. Arkadaşım oldu la resmen çok seviyorum alayını. Çöpleri değiştirip uyarıp aşağı indim.

Aşağıda da psikopat abiyle baya çekiştirdik sistemi falan. Kasacı abi de geldi o da yoktu bayadır. Ortam şenlendi. Temizlik yapmadan günü bitirdik. Sayım vardı, çıkışta yemek alamayacağım diye korktum ama aldım gene verdiler. Bir espri yaptılar, bize verilen yemekler falan fire deniyor. O bakımdancı arkadaşı fire yazın dediler o an çok güldüm iyi espiriydi. :D

Yiyeceklerimi aldım yurda geldim. Hayırlı geceler, cheers. :)

• ne yapsam bilemedim kullanıcısına yanıt
    @ne yapsam bilemedim
  • İlk günden beri takip ediyorum :)
    Kardeşim o depresyon, sıkılma olaylarını bende yaşıyorum yazın
    Bir acentanın kültür turlarında rehber yardımcı olarak turla beraber karadeniz, güneydoğu, doğu, ege, akdeniz, kapadokya gibi bölgeleri her hafta değiştire değiştire gidiyorum
    Kime söylesem çok güzel diyor
    Haklılar da aslında süper
    Ama bazen öyle bir an oluyor ki bırakasım geliyor
    Ama öyle bir şey oluyor ki turda keyfim yerime geliyor
    Çıkıp şarkı söylüyorum turda keyfim yerine geliyor
    Kendini motive edecek bir şey bulman gerek
    Seni oraya bağlayan bir şey olsun ki bu sıkıldığın, bunaldığın durumlarda tekrar eski haline gelebilesin

• KraL_15 kullanıcısına yanıt
    Takibin için teşekkürler öncelikle.

Ve iş gerçekten de çok eğlenceli olmalı ama birkaç problem olarak da aile veya sevgili özlemi olabilir. Yerleşik hayat özlemi olabilir.

Düşündüm de, erkek vardiya müdürünün sadakati, psikopat abi ve kasacı abi falan gerçekten muhabbeti güzel insanlar. Arayınca insan iyi nedenler bulabiliyor. Ama arayınca kötü şeyler de bulabiliyor. Acaba diyor insan gitsem mi falan ama en önemli neden paraya ihtiyaç bu yüzden çalışıyorum.
  • İyiymiş la takip edeyim okuyayım bir ara işsizlikten kırılıyoz zati

• Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Ben olsam okumazdım baya birikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Ben olsam okumazdım baya birikti.

Hayata 6 ay ara verdim kardeş burada işsizlik üzerine yuksek lisans yapiyoruz vakit geçirecek herşey nimet

• Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Takibe devam. Geceleri 2-3-4 sularında yeni bölüm yayınlanır ama bugün sana özel izin yapıyorum.
  • 24.02.2015 Salı [İzin]

Bugün de izinliyim. 10 günlük çalışma (geberme, ölme, vefat) dönemie giriyorum. Bir sonraki iznimi kendi isteğimle haftaya cumartesi seçeceğim.

Cheers.
  • Helal olsun adam yazıyor valla ilk günü okudum sıraya okurum artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alik01 kullanıcısına yanıt
  • 25.02.2015 Çarşamba [Saçmalık!]

Bugün iyi başlayan ve tamamen SAÇMALIK ile biten bir gün. Moralim aşırı bozuk.

İşe erken geldim 20 dakika. Bu işi bulmamı sağlayan arkadaş okuldan geldi 10 dakika oturabildik konuştuk biraz işin parasına az vb dedi neler yapabiliriz konuştuk ona kalırsa bugün bırakmalıydım ama paraya ihtiyaç beni çalışmaya sürüyor. 10 dakikada ne konuşabiliriz ki, saatim geldi başladım işe. Tabii öncesinde 18 yaşındaki kız üstteydi, ben de üste oturdum arkadaşı beklerken. Bu geldi yasak biliyon dimi falan dedi, dedim sivilim. olsun yasak dedi. Haberleri var dedim sordum çünkü aşağıda bilimum yetkili kişilere. Haa tamam o zaman dedi.

Başladım, muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü alt üst verdi bana. Başladım işte toparlamaya. Sipariş almamaya çalışıyordum. İmam da inadına tepsi biriktirmiş, tepsiler de bendeydi. 2 katı da sipariş almadan idare ettim ama baya yoruldum molaya kadar alt üst gebertti adamı.

Bir masa vardı, gelirler hep. İddaacı gençler. Biri sordu okuyon mu okur gibi tip var falan dedi evet dedim üniversite nasıl, saatlerim hakkında konuştuk biraz. Gruplaşma var mı vb dedi açıkladım var diyerek

Bir masasya çay götürdüm çay bayat dediler, iş yoktu pek ondandır.

Üst katın müdavimlerinden yaşlı adam geldi gene. Çay istedi, abi dedim self servis. Yorgunum ayaağı yaptı. Dedim kata bakayım hallederim. Toparladım aşağı katı da topladım çıkarken çay aldım parayı öyle aldım. Sonra yemekli sipariş verdi ilk defa çaydan başka bişey satın aldı. Simit hariç. Onu da götürdüm. 3.ye çay istedi. istemeden hemen önce çok yakındaki bi masaya self servis çektim. dedim getiremem abi kusura bakma. götürmedim de.

bugün facebook'u işten çıkarmışlar. Eleman azdı baya.

Bir masada sigara + çakmak unutmuşlar. Sigarayı o bakımdan diyen çaycı arkadaşa, tabi yarısını, diğer yarıyı da imalatçı küfürbaz arkadaşa verdim. Biraz direttim süpriz yapcam diye. 6 taneydi, hepsini çaycıya verdim umarım vermiştir imalatçıya. 3-3 ver dedim.

Bugün sular kesildi. muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü de tuvaletleri kilitledi. Sular geldi ama tuvaletleri açmadık. Her gelen açılmadı mı daha falan diye sordu. Zabıtalara bile kapalı abi dedim. :/ Halbuki 10 dakika öncesinde kendimi içerden kilitleyerek tuvalete girmiştim.

Grup geldi bugün. Kız olan ve erkek olan sigarayla girdiler kata gördüm gözümden kaçmadı. Baktım güldüm, güldü kız olan anladı anladığımı.

muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü bana fantastik kitaplardan çıkmışsın diyip durdu. Shaggy(scooby doo) harry potter benzerliklerim vardır. Bugün iltifat da etti sağolsun. Paso muhabbet ettik taa ki sondaki ayıba kadar.

Bir ara tuvalete gittim demiştim, büyük olandı. Fazla durdum mu dedim. Boşver dedi güldü. Yukarı çıktım zabıtalara sordum kim geldi dedim. Kasacı abi gelmiş yerime. Kasacı abiyi işe girdiğimden beri ilk defa üst katta gördüm. Ben tuvaletteyken o toplamış boşları.

Bir ara muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü bana ablası demeyi de geçti abisi dedi. Hahaaa abisiii yaptım gülerek. İroniydi dedi. vay be. ironiyi de bilirmiş.

Gruptaki çift ayrıldı bugün kafede. Ağlaştılar bağrıştılar falan.

Bugün bir masa kitap okuyordu üstte de müzik fazlaydı. Kısabilir misin dediler, sorayım dedim gittim muhabbetim olmayan kız vardiya müdürüne sordum dedi ki yok vb. Akşam oldu megacı dolandırıcılar geldi içlerinde bi adam var en safı, sordu işte kısabilir miyiz diye. Ben sordum kıstırmadılar inip şansınızı deneyin dedim. İndik beraber. muhabbetim olmayan kız vardiya müdürünü gösterdim. Bu da demesin mi tamam kısayım diye. Deli oldum ya, biz elemanız bizi şeyine takan yok dolandırıcılara var...

Mp3 oynatıcımın ses açma kısma tuşu düştü. Botun içine, cebimden. Bunu bir müşteriyle paylaştım biraz dertleştim işte. Çakmak verdim. 2 tane vardı birini ona verdim biri bende. Bahşişlerim çakmaklar ve 0 tl.

Geliyoruz saçmalık kısmına.

Bizim grup kalktı tamam mı. Kalkar kalkmaz başka bi grup geldi. Şopar mıdırlar kürt müdürler allah belalarını versin. Birine kızdım ama alayına sövdürttü vebali o ****ye. Masa pisti. Siler misin dediler, tamam dedim sileyim. Sildim, kül tablasını boşalttım falan. Ya dediler yer de pis orayı da silsene falan. İyi dedim sileyim ama madem yaptırıyonuz 2 çay içersiniz falan dedim öyle muhabbet olsun diye. Arada şey dedim buraya hep elit insanlar oturur falan. grupta bi kız vardı genelde ona konuştum. İşte bunlar da bana çaylar senden olursa içeriz falan dediler. Ne anlamı var dedim işte güldük şakalar falan. Yavaş yavaş siliyorum ben orayı. Bi tane aptal mal oğlu mal geldi dedi ki hızlan biraz. Acelen mi var dedim. Çenen fazla çalışıyo dedi kim senin müdürün dedi. Aşağıda dedim. Gideyim mi dedi, git anlat dedim. Laf yapıyo hala aptal bana. Senin için temizliyorum dedim. İşin ne falan dedi salak salak nasıl gerildim anlatamam aşağıda nasıl küfürler ediyorum. Çay istediler, götürdüm mal gibi niye götürdüysem. +1 geldi en azından o da insan gibi istedi ona çay götürürken tükürdüm bardağa. Sonra geri boşalttım çayı aynı bardağa koydum tekrar. Bu insan gibi istemişti çayı ondan götürdüm. İşe yaramaz geri zekalı şopar mıdır keko mudur nedir allah belanı versin bu satırları okuyorsan ahirette yatacak yerin yok haberin ola. Şerefsiz köpek. Kalkarken kız kolay gelsin kardeş dedi, baktım kafamı çevirdim. Kızın suçu falan yoktu ama bu iyi niyeti de kuruttunuz. Lanet olsun sen ve senin gibi insanlara.

Katı kapattım. Aldım paspası silicem tek başıma üst katı sırf ccdd karışmasın diye. Aldım tam orta katta kasacı abi nabıyon sen dedi. Katı silcem dedim. ccdd nerde onu çağırın bana nerde o gelsin hemen falan dedi. Geldi bu. Ne dedi gelmiyosun lan sen her gelen işten kaytarıyo dedi. Bu da bana bağırdı dedim mi lan ben sana süpür diye dedi bende bağırdım sakin ol diye 2-3 kere. Tam saçmalığın daniskası bir gün ya lanet olsun. Psikopat abi her seferinde cahille cahil olunmaz, aptalla aptal olunmaz, okumuş adamla okumamış adam bir olur mu dedi. Olmaz dedim ona dert yandım... Aklıma 5 aylık ertelenmiş cezam geldi eğer kavga çıksaydı da ben buna vursam olay mahkemeye gitse direk sicilime cezam işlenecek. Bu da gelince aklıma günüm dehşet aptal geçti. Katı ccdd temizledi ben sadece çöpleri değiştirdim.

Kasacı abi rütbe atlamış artık vardiya şefi gibi bişey. giyindikten sonra ben tepsiler niye silinmedi dedi, silmiştim de ccdd çıkartmış biyerinden getirmiş bir ton tepsi 1-2 dakikada da onları sildim çıktım gittim. Ha bir de artık çay kahve türk kahvesi buzdolabındaki meşrubatlar falan sayılıyor. Patronlar kontolü ele almış galiba...

Hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 12 Mart 2015; 23:13:52 >

• 26.02.2015 Perşembe [Varan 1]

Bugün işe geç geldim, beklendiği gibi. Çünkü iznimi 18 yaşındaki kızla değiştirdim bundan da erkek vardiya müdürünü haberi vardı. İşe girdim muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü direk neredesin sen yaa falan dedi normal tarzda. Erkek vardiya müdürünü göstererek onun haberi var dedim. Yoo falan dedi. Dedim unutmuş o zaman. Yukarda yakaladım bir ara erkek vardiya müdürünü dedim unutmuşun. Oğlum hastaneden geliyorum falan dedi, geçmiş olsun dedim. Kafası yerinde değilmiş. Birisi çay dökmüş onu temizliyordu. :D

Gelir gelmez alt üst verdi muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü. Ben de iyi dedim, yardım edeceğini söyledi. Alta pek inmedim zaten paso üstteydim de yine aşağıya baktım biraz. Tepsi sildim.

Ha geldiğimde 15 yaşındaki kız sövüyordu birine ccdd ile birlikte. Galiba 18 yaşındaki kızla kavga etmişler onu anladım o laflardan. Yok herkesin altına yatıyor da vb kuzen bide bunlar. Garip. Sordum ama pek pas atmadı.

Alt üst baktığım için herkesi self servise aldım. Zabıtalar hariç. :H

Bir ara kül döktüm. Bir sigara yanıyordu haifften tam sönmemişti. Bişey olmaz dedim. 10 dakika sonra orta katta tepsi silerken bi adam geldi çöp yanıyo dedi. Kasacı abi de imamı gönderdi git bak dedi. Dedim noldu. Çöp yanmış dedi koştu. ben de koştum. direk dumanaltı zaten. ama sadece duman yani, çöpün içindeki reklam kağıtları ortadan kenarlara doğru yanmış. Dışarıya doğru çevirdi imam, ben de bez ıslatma suyumu döktüm direk içine söndü. Ama koku bir 1 saat falan çıkmadı. Dışardakiydi de, çöp açıldığında hafif koku vardı yani.

alt katta boş toplarken bir masadaki kız hayır diye bağırdı. Allahın kezbanı neye kızmıştır gene kim bilir. Arkadaşı onun yerine özür diledi ama, takdire şayan. Teşekkür ediyorum sana buradan.

Zabıtalara bugün yanlış çay götürdüm. İçtiler ama, sıkıntı olmadı.

Kaçaktan bugün 2 ekler 3 kurabiye, yarım kutukola içtim. Dayanamadım napayım.

4 şekerli arkadaşım geldi 2 kere bugün. Bir keresinde istemeden tepsisini uzattı. Gece geldi tekrar, adam çayını benimle muhabbet ederken bitirdi düşünün. Kat boşaldı falan boşları gram takmıyorum ben. Taa ki kızın biri büyük çay isteyene kadar. Bir baktım tüm kat leş. :D

Katta çöpleri değiştirdim, ccdd temizledi.

Aşağı geçtim, psikopat abiyle takıldım öyle ortada. Tepsi silmeler falan işte rutin işler.

Varan 1 derken amacım şuydu. Erkek vardiya müdürünün son günü cuma günüymüş onu öğrendim. Sevdiğm bir insan gidiyor. Hayırlısı...

Cheers. Bugün moralim pek bozulmadı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 12 Mart 2015; 23:14:53 >

• Daha okumadimda turkce karakterlerin bozuk gozukuyo 2 gundur. Zor okuyom.

• thingo kullanıcısına yanıt
    Yönetici kendi düzelir dedi ben de sinir oldum o olaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu neden türkçe karakterleri göstermiyor? :/

ççç
    ııı
    ööö
    üüü
    ğğğ
    şşş
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.