Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş

Bugün işe saat 4'te gittim girer girmez Erkek vardiya müdürünü gördüm. Atarlı erkek değil bakın, erkek vardiya müdürü. Yan şubeye gitmişti ama geldiğine aşırı sevindim. Direk naber kuantumcu falan dedi, abi ne kuantumu dedim maaş'tanmış meğersem. Diyo dalga geçerek "Abi 3,1 değil 3,16666666" :D Girdik bahçeden, baş müdüre şey diyor abi bak kuantumcu gelmiş. :D Ben de ellerimi kaldırdım dedim ki abi saat 16:06 54 dakika aşağıda oturacağım kimse çalış demedi dedim. Gittim oturdum. :D

Çaycı arkadaşla küfürbaz imalatçı arkadaş oradaydı. Öğrenmiş çıkacağımı. Yoruldum vb dedim. İmalatçı abi küfürbaz arkadaşa kupon vermiş 2 maç torino zenit x/1, bjk brugge x/2 demiş almıiş 180 kağıdı ya ne deli oldum bize maç verir iy0 der iy2 biter... :D

Biraz iddaa muhabbeti yaptık 20 dakka sonra atarlı erkek, erkek ve baş müdür geldi biraz dalga geçtiler öyle birbirleriyle falan.

İşten çıkıp tekrar gelen bir kız vardı onunla konuştum nasılsın falan diye.

Saat 5'e doğru muhabbetim olan kız vardiya müdürü geldi özlemişim onu da konuşamamıştık bayadır.

WC'ye girip çıktım orta kata. Erkek vardiya müdürü direk üste verdi. Üstü toparladım işte hazır ettim her masayı yine değişik değişik tipler. Yeni arkadaşım ve takımı oradaydı ve daha tanıştığım bir sürü insan o takımdan hepsi çalışıyorlardı. Mega-vari bir oluşum bunlar da ama iyi insanlar. 10 günden sonra göremeyeceğim ne yazıkki.

Katta pek atraksiyon olmadı ya hatırladığım kadarıyla. Paso in çık yaptım işte.

Bir ara alt üst yaptım.

Çok fena sıkıştım bir ara moladan önce tuvalete gittim. Ha geldiğimde yemek yemiştim kuru-pilav. Ne gaz yaptı arkadaş az mı çıktım yangın merdivenine. :D

Bir adam tepsisiyle bardağını getirdi bana verdi buraya mı koyuyoruz diye. Ben alırdım dedim, şaşırdım ve sevindim.

Bir kere dayıya az şekerli kahve dedim, yeni kahve makinesi gelmiş bunu da öğret falan dedim. Ayarladı bu işte çay veriyo yanımda. Ben de bekliyorum, dayı bu kahve makinesi daha yavaş falan. Meğersem basmamış tuşuna. :D :D Neskafeleri vardı götürdüm önden, soğudu o da biraz ama bişey demediler.

Bir masa peçete istedi, 5dk sonra peçeteleri yerde gördüm. Ben kadar insanlardı yere atmak içn mi istediler bilmem.

Zabıta kankilerim geldi, partiye çağırdılar :D Haha. Kaçta dedim, 11 dediler geleyim dedim öylesine. Çarşamba gelmediniz dedim, sıkıntılar var ya dedi geçmiş olsun dedim. Ara ara gittiler geldiler falan.

Bizim takımla beraber fotoğraf çekildim hem de baya. Belki atarım buraya. Bizim psikopat abinin bir arkadaşı vardı, psikologmuş. Fotoğraf çeker misin dedim, zamanında ben de onların çekmiştim. Hayır dedi. :D Sonra aldı çekti işte. Arapça konuştular bizim takımla o abi işte. İngilizce de var. Arapmış baba tarafından. Nereden mezunsunuz falan diye sordum.

En son bizim grup geldi işte, onlara da selam verdim falan. Son servisimi yaptım onlara erkek vardiya müdürü geldi 1dk geçmiş olm neden çıkmadın hala falan dedi. :D Ayıpsın abi dedim 10 dakkaya kadar dururum. Katta bişey yoktu zaten, şalları topladım indim aşağı çıktım.

4 sandviç aldım. ^^ Fix. Not: Hiçbir DH'li gelmedi. :/

Cheers.

• Topladığım çakmak sayısı 13.
  • Hocam yazmayı bıraktın mı? Her gün konuya belki yeni part gelmiştir diye bakıyorum ama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben o simit sarayına baya geliyorum. Sadece çay içiyorum ve siparişi içerden değil de çay getiren garsonlara veriyorum. Uzun boylu musunuz?

• @Ji EndoJi

Bıraktım hocam, çok yalnız ve boşa yazıyorum gibi hissettim, biraz da üşendim bir gün gecikince. Geceleri direk yatıyorum artık. Son günü yazabilirim sizler için.

@Whatİf

Gözlüklüyüm, genelde üst kata bakarım. Akşam 5'te başlarım çalışmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

@Ji EndoJi

Bıraktım hocam, çok yalnız ve boşa yazıyorum gibi hissettim, biraz da üşendim bir gün gecikince. Geceleri direk yatıyorum artık. Son günü yazabilirim sizler için.

@Whatİf

Gözlüklüyüm, genelde üst kata bakarım. Akşam 5'te başlarım çalışmaya.

Heee ben girişte oturuyorum.

• Uppaleeeyyyy

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.