Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş
  • Valla okumak hosuma gidiyo. Sikilmadiysan yazmaktan devam et bence. Keyif almiyorsanda karar senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thingo

Valla okumak hosuma gidiyo. Sikilmadiysan yazmaktan devam et bence. Keyif almiyorsanda karar senin.

En az 20 25 dakika alıyor, bir de uykudan gidiyor ya o yüzden. Bu hafta bitirebilirim iş yerini ilan edip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05.03.2015 Perşembe [Farewell]

Başlığa ithafen psikopat abi işi bıraktı bugün. Daha iyi bir yer bulmuş temizlikçinin olmayışı falan derken o da çekti resti gitti. Erkeklerden lobici olarak imam ve ben kaldık, cidden.

Bugün geç geldim gelir gelmez çaycı arkadaşı gördüm üstte imam vardı bahçeye gönderdim molaya kadar takıldım öyle kafama göre pek bi olayı yoktu bugün çok sıkıldım.

Zabıta abiler vardı yemek yiyorlardı gel kardeşim vb dediler teşekkür ettim abi tokum ben dedim, toktum da zaten.

Tuvaletler yine kapalıydı su bile içmedim giremem korkusuyla. Ama biz anahtarı alıp giriyoruz gizliden müşteriye kapalı.

Bugün bir müşteriye sipariş sordum biliyorum o da gelip boş oturup kalkanlardan adam dedi ki arkadaş aşağıdan alıyor. Yalana bak, arkadaş gelecek yalanını yeriz de, arkadaş alıyor yalanı nedir. Bizi aptal sanıyorlar herhalde. 5 dakika sonra abi aşağıdan kızıyorlar boş oturtmayın diye 3 çay getireyim dedim aldım parayı götürdüm çayı.

Üstte takıldım bir ara tepsileri verdi muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü ama kolum ağrıyor dedim başkasına verdi.

Moladan sonra bahçeye geçtim orada takıldım orası da tıklım tıkışık kafan yanıyor iyice çalışmaktan.

1-2 tl bahşiş aldım bir çakmak daha aldım cebe.

10:30 gibi bizim grup geldi selamlaştık falan kız arkadaşımla onların çalıştığı mağazaya gideceğimi söyledim neler var diye sordum döner falan varmış olsun benimki yer yine de. :D

Yaa bugün paso tinerci kovdum tinerci dilenci alayı doluşuyor bahçenin pisliği bu. Artık millet bana bakıyordu nasıl kovacağım falan diye yok gönderemiyorum arkadaş herkes dilenmenin peşinde.

Tatlandırıcının sakkarin olduğunu öğrendim bugün. Bilmiyorum doğru mu ama, kadının tabiriyle doğruymuş. :D

Geceye kadar tutup taksi paramı vereceklerini söylüyorlardı ama sabah 7:30'da okulda olmam lazım o yüzden pek kasamam. :D Pazar günü fazla fazla çalışacağım ama öyle söyledim.

Bir ara yabancı arkadaşım geldi business administiration okuyormuş endüstri mühendisliğne benzer falan dedim. Kendi işimi kurmayı tercih ediyorum dedi falan. Çıkarken de onun 2 arkadaşı ve o selam verdiler.

Kısaca gün böyleydi arkadaşlar.

cheers.

• Bende her gece okuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06.03.2015 Cuma [leavemealone]

GTA:VC'de hep yazardık. Leavemealone diye. Hatta liv mi elon değil de leave me alone diye okurduk. Herkes geldi, herkes gitti.

Bugün maaş günü. CCDD, Facebook, İzinli olan imam, Sabahki ayrılan çocuk hepsi geldiler maaşı almaya. The facebook ile biraz konuştum başka bir yerde iş bulmuş. İzinli olan yine 18 yaşındaki kız da geldi.

Ben geldim giyindim, üste çıktım terasta yine rüzgar vardı fena bir şekilde. Bir ara öyle geldim ki gerçekten rüzgarın yapamayacağı bir pisliği yerde buldum. Sonra, peçeteler heryerdeydi. Hıyar, rüzgar var işte, zevk mi alıyorsun yerleri peçete yapmaktan? Çayının altına koyamıyor musun? Kafana +3%+^'&.

Bugün imam geldi gitti, çünkü muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü yoktu ben de 5te geldim çocuk 7de çıktı. Gerçekten tek kaldım yani. Ben, kasacı abi atarlı erkek bir de muhabbetim olmayan ile gerçekten çalıştık. Dayı da fix, çay ocağındaydı. Güzeldi aslında. Bir imece içindeydik. Ha bir ara 18 yaşındaki kız da 1-2 saatliğine çalıştı, 15 yaşındaki kız da tezgahtaydı falan ama çalışan kadro bizdik yani. Alt üst tepsi orta bahçe çay ocağı alayına girdim çıktım. Kasacı abi falan çok beğendi çalışmamı, hele hele herkes tek tek kaçarken çalışmam gerçekten iyiydi.

Bir ara 15 yaşındaki kız bu gün bitmez dedi. Ben istersem biter dedim havalı bir tarzda. :D

Üstte zabıtalar vardı. Bunların şöförü gelmedi bayadır, o adamı da seviyorum. Şöför olduğunu da bu yokken öğrendim. Kavga etmişler eli sargılıydı çekmiş takım elbiseyi bi baktım merdivende biri dürtüyo abi nabıyon yaa dedim selam verme baabında. Konuştuk biraz. Sonra diğerleri yoktu, biraz sonra geldiler. Bir abiyle terasta oturuyorlardı konuştuk ayaküstü okul nasıl vb. Abi dedim fazla durmayayım aşağı inmem gerekiyordu, bağırdı arkamdan biri yormasınlar seni fazla diye. El mahkum der gibi elimi kaldırdım.

Molaya kadar herşey iyiydi. Molada sevgilimle tartıştım moladan sonrası cehenneme döndü. AH sned AH!

moral sıfır bir şekilde çalıştım. Bir ara en son tanıştığım kızı gördüm güldüm + el salladım. Çıkarken de durarak kolay gelsin dedi öyle çıktı.

Bir kadının köpeği vardı simitin peynirli mi yoksa kaşarlı mı olduğunu tartışırken bekleyin dedim türk kahvesi siparişi almıştım onun yapılması 2 dk falan sürüyor parayı ödedim kahveyi attım geldim köpeği tuttum köpek de aslan yeleli gibi bir köpek. Sahibi olan kadın da tatlıydı. :) Köpek bir ara dışarı çekti beni. :D Ben de çok az bir şekilde çıktım dur gitme çekme falan dedim köpeğe. :D Kuvvetli de maşallah. Gelen geçen onu sevdi, HAHAHA atarlı erkek selfie bile aldı köpekle. :D

Kasacı abi sana tatlı ısmarlayacağım falan dedi çalıştım diye sırf. Abi dedim sen ödeyeceksen valla yemem. Ben ayarlıycam dedi. Çıkarken verecekti, başka zaman abi dedim. Canım çekince bir profiterol alırım artık. :)

Atarlı erkeğin bir arkadaşı vardı bugün bahçeye tepsiye çay ocağına falan yardım etti. Muhtemelen saat şuan 12:30, çay ocağında kendisi. Diğer şubeden eleman çağırdılar çalışmak için. Artık 11:30 dedimmi alıp montu çıkıyorum otobüsle dönüyorum, temiz iş. Yarın da izinliyim etkinlik var.

Bahçedeydim moladan sonra işte, yabancı arkadaşım, 2 arkadaşı ve onların liderleri selam vererek çıktılar. İngilzce tabii. :D

Ha, bu arkadaşa yukarda sipariş verirken bir kadın var onlar da kuşburnu istediler 2 tane. Götürdüm. Kadın dedi ki " az daha bu nasıl koyu bir çay diyecektim" dedi. Bastım kahkahayı. :D

Atarlı erkeğe bir ara abi moralim bozuk kat mı veriyon bişey ver de temizleyeyim dedim. Takma oğlum falan dedi kıza değmez falan dedi sağolsun dinledi derdimi az da olsa. Atarlı falan ama çok iyi birisi. Moladan döndüğümde döndün mü moladan dedi. Yok abi daha moladayım dedim göbeğe dokundum biraz kasacı abi, muhabbetim olmayan falan baya güldüler. :D Kaldı öyle şapşik. :))

Yarı iyi-yarı kötü bir gün geçti. Okuyan (Hala) herkese teşekkürler.

(Üzgün bir suratla) Cheers...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 8 Mart 2015; 4:10:03 >

• Devam et aga nasil bi insan oldugunu cozucem az kaldi

• quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Devam et aga nasil bi insan oldugunu cozucem az kaldi

Pm at ama.

• Cumayı atmamışım Aa atmışım perşembe yazıyor dur editleyeyim
  • 07.03.2015 Cumartesi [Day off.]

Güzel zaman geçirdim. Sabah 6:30'dan gece 4:30'a kadar hiç bu kadar dolu geçirmemiştim.
  • 08.03.2015 Pazar [Parmağım :(]

Merhabalar, yine surfer rosa yayında. Ses ses.

Geçenlerde konuşmuştum müdürlerle erken geleyim mi falan diye, kaçta gelirsen gel iyi olur falan dediler. 3 gibi falan gidecektim de 4:15'te başladım işe. Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü, Muhabbetim olan kız vardiya müdürü alayı oradaydı. Atarlı erkek hariç. Baş müdür bile oradaydı. Çay ocağına bir baktım CCDD var. Adam işe geri başlamış çay falan veriyordu vay be dedim. Çay ocağında 4 kişi vardı nasıl bir yoğunluksa artık pazar günününki...

Üste geçtim direk takıldım kendi halimde kat tıklım tıklımdı boşları toparlayıp kontrolü ele aldım zabıtalar oturuyordu abiler nabıyonuz ya falan dedim, dün yoktum dedim dün onlar da yokmuş iyi denk gelmişiz.

Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü geldi bir ara şey dedi sipariş alma falan dedi bana gün doğdu. Partiden dolayı başım ağrıyordu biraz zaten, çok sevindim. Başladım reddetmeye.

Bir kadına self servis dedim, parasını versek getirsen dedi zaten normalde bunu yapıyorum hayır dedim sövmüş arkamdan. Masalarını temizlemeye gittiğimde bi yan masadaki 2 adam kızın sövdüğünü duymuş. Sordum işte. Yok anlamıyor kardeş self servis kafe burası falan dedi, aynen abi beyin basmıyor galiba falan dedim bende.

Bir adam 2 tl uzattı sadece self servis dedim alttarafı bi çay yav yaptı, abi inip alacaksınız dedim.

Bir yaşlı kadın merdivenleri çıkmakta gerçekten zorlanıyordu ona çay getirdim ama. Ki çok kibardı. Ve dedi ki kızımın net olarak 2 saatlik işi var dedi. O kibarlığa, o inceliğe gönlüm razı ola ola sorun değil İSTEDİĞİNİZ kadar oturabilirsiniz dedim. Yalan söylememesi takdire şayan.

Bir adama da aynı tarzda dedim yoğunuz dedim. Yoğunsunuz he yaptı. Görürsünüz zaten dedim. Sonra yoğunluk azaldı git gide.

Bir kadın baya elit kısımdandı telefon konuşması falan baya aranjörlü maranjörlüydü kalemimi istedi. Zabıta abilerin şöförü başladı eleştirmeye. Ben elitim, herkes duysun diye bağırıyorum egoluyum falan dedi. :D Benim de kalemimi aldı ama geri verdi tekrar. Eşi çok saygılıydı.

bir ara bir grup geldi 2 kız 2 erkek. Espirili falanlardı. Fb maçını sordu. bir sıfır aldı dedim sevinen üzülen falan oldu paso gülüyorlardı bunlar. Siparişlerini aldım işte, kızlar çay erkekler simit+ayran istedi. Çay nasıl boyda olsun dedim küçük ver ya bunlara küçük içsinler dedi aşağılar tarzda. güldüm direk :D

üst kat bomboştu. resmen canım sıkıldı.

Bir ara arkadaşım geldi çay ısmarlayamadım gittiler. :/ baya muhabbet ettik.

Maaşım için baş müdürle görüşmem gerekiyordu ama pazartesi onun da üstü gelecekmiş, onu bekliyorum. Hesaplama işi için bekleyeceğim.

Bir ara çaycı arkadaşım sigaraya gitti. Yerine Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü bakıyordu. Neyse bunlar kasanın orada fotoğraf çekiliyorlar markaları aldım ben alayım dedim fişi. BİRİSİ ÇEŞMENİN AĞZINI DEĞİŞTİRMİŞ BİR BEZLE SARILIDIR NORMALDE O BEZİ YAMUK SARMIŞ KİM SARMIŞSA!'^+'!^!'^'!

Suyu bir açtım çayları koyduktan sonra.

Direk sağ baş parmağa 105 Celcius su aktı direk bıraktım çektim elimi bağırarak küfrettim

Başta acımadı, sonradan sızladı kasacı abi yanık kremi verdi sürdüm sardım peçeteyle. Daha da yaktı bilmiyorum biraz iyi geldi gibi.

Altı üstü CCDD kapattı.

Diğer Kasacı abi GS'ye 150 TL basmıştı, çok fena yattı. Ben de x/2 basmıştım 9 tl, ben de yattım. :D

Bahçede takıldım biraz işte akşama doğru, oraları toparladım. Üstte pek de egzantirig bir olay olmadı bugün. Bahşiş aldım 2 tl o vardı işte. diğerlerini de yazdım zaten.

Cheers.

• Geliyorum.
  • 09.03.2015 Pazartesi [Zor günler geride. :')]

Merhabalar. Bugün işe yine 5-6 dakika takarak geldim. Giyinmeye inerken muhabbetim olan kız vardiya müdürünü gördüm, gidiyor musun görüşürüüüz falan yaptım. O da gidiyorum evet dedi.

Artık kıyafetlerimi kasacı abinin dolaba koyuyorum. Hacılamıyorlar artık. Hatta geçen gece zula bile yaptık. Az kalsın atıyormuş, ilk koyduğum gece söylemedim de. :D

Odaya girdiğimde bizim okuldan olan kız vardı, tıkladım actı kapıyı giyiniyor muydun dedim yok daha başlamadım dedi montu asıp kıyafetleri alıp çıktım. Erkek vardiya müdürü gelmiş uğramaya öyle ona selam verdim.

Maaşı hesaplayacak adamı bulamadım sordum sordum sonra gel dedi hesaplayalım indik müdür odasına baş müdür ile. Konuştuk işte konu açtım hatta forumda hesapladık falan 753 tl çıktı. çalıştığım tüm saatleri toplayıp (full iken çalışmadığım 2 günü de) 3,166 ile çarptık. Maaşı hesaplayan direk 3,1 ile çarpıyormuş. Dedim ki 3,1 = 3,166 değildir. 13 lira farkımı da aldım. 3 lirayı bıracaktım kasada kasacı abi al olum idda oynanıyor o parayla dedi. Aha kupon yapacaktım onu hatırladım şimdi.

Fırladım üste, imam vardı yukarıda toparla dedim son olarak in aşağıya. İndi işte bu. tüm küllükleri topladım tüm masaları sildim bir 15-20 dakika sırf balkonla uğraştım yerleri süpürdüm falan artık kontrol bendeydi. Zabıta abiler oradaydı selam verdim yine. Birisi amsterdama gitmiş genç olanlardan, abi red light district'e gittin mi dedim. Kırmızı cadde oho girdim bile dedi. :D Başta harbi mi, yalan falan diyecektim de koskoca adam niye gidemesin ki. Zabıtalar gidemez diye bir kaide yoktu sonuçta kendimi iyi tuttum. :D

Üste fırlamadan tuvalet temizledim... Atarlı erkek maaşı aldıktan sonra temizlettirdi. Aslında bişey de yoktu da, çöpleri değiştirdim, kızlar tuvaletine tuvalet kağıdı koydum erkekler tuvaletine sabun koydum paspasladım parfümledim. Erkekler tuvaletinin tam başındaydım bir yaşlı adam hemen gireyim vb dedi, sizin için temizliyorum falan dedim. Kısa sürcek hemen yapıcam falan dedi üzülerek geç işareti yaptım. 5 dakika falan durdu içerde bu, prostat başlangıcı varmış. Üzüldüm adama, gençken tutarsın sorun yok dedi yaşlanınca 1 bardak çaya başlıyor heemen dedi. Geçmiş olsun dedim, biraz da sağlıklı olduğuma sevindim. Ha ondan önce de bir kız kızlar tuvaletini kullandı tam kapatmışken yolu. Erkekler tuvaletinin de tam parfümü kaldı zabıtalardan biri araya kaydı ama pek simaen bilmediklerimden birisi. Dedim abi dayıyom parfümü. Sorun yok dedi sıktım baya çıktım sonra.

Üstte ekstrem bir olay olmadı ya fazla.

Bayan kuaförü kankim geldi.

Hee bugün mimarlık okuyan bir kızla tanıştım. Geçen kırık ekranlı Lumia 520 sahibi olan. Okulunu vb öğrendim kendikimden falan bahsettim. Çıkarken baya muhabbet oldu aramızda. Adımı hatırlıyor musun dedi, evet xxyy dedim. :D Benimkini unutmuş, hatırlattım. (Its surfer rosa man come on demek isterdim ama) surfer ro... ha evet surfer rosa dedi. Gitti sonra. Çayları da tazesinden verdirdim çaycı arkadaşa. Tanıdıktı ne de olsa.

Parmağım fazla acımıyordu kullanabiliyordum yine eskisi gibi.

Beyler oda arkadaşım rahatsız oldu sabah devam edicem.

Edit: Geldim. Türkçe dersini kaçırmışım uyuyakalıp. Neyse 0 kredi zaten.

Çaycı arkadaş trabzon maçına X/2 vermiş bir de getafe maçına alt vermişti ara ara onlara baktım. Bir ara dalga geçtim kanka dakka 60 3-2 olmuş diye. :D

Haha, üretimci abi var bir tane gececi. Sabahları bu adam bildiğin geberiyor, kasa-çay ocağı-lobi-tezgah adam 4in1 yani. Sabah birisi gelmiş demiş ki tezgaha, yiyecek ne var. AHDHAHAHAHAHA buna yarıldım işte. Dedi telefonla oynuyordum ağzına vuracaktım telefonu diye. :D

Üstte bir kadın geldi, direk şey dedi servanta yakın bir masaydı ben de masayla servant arasındna geçiyordum kül tabağını değiştirsene dedi direk garip bi samimiyetle. Neyse 2-3 dakika geçti çay soğuk dedi bana. Gittim değiştirdim direk. Normalde değiştirmezdim. Sonra 5 kişi geldi tabi terastalar hepsi. 5 çayın 4ü aynen duruyordu çaylar soğuktu dediler. 4üde mi falan dedim, biri boştu o neden içti dedim. Kısacası trollüğüne içmiş yani soğukmuş yine de. Aşağıya gidin söyleyin dedim 4ünü değiştiremem dedim. Gençlerdi 2 çift 1 tek erkek vardı. Gitmediler, oturdular öyle. Yanlarından geçtim geçtim hep birini daha içmişler 3ü aynen duruyordu. Aşağı ilettim gelirseler değiştiririz falan dedi. Ben de 15 dakika sonra dayanamadım vicdan yapıp sordum kasacı abiye al götür dedi 5 çay aldım götürdüm. ALın dedim vicdan yaptım kimlere çay veriyoruz sizler de için dedim topladım boşları. Teşekkür ettiler içtiler bu sefer.

Üstte bir kısım vardı bir çift bana burası önceden nasıldı falan diye sordular bilmiyorum dedim. Baya tartıştılar aralarında ben 2 aylıktım sonuçta. Bir şarj cihazı varmış para atılanlardan onun yerini merak ettiler. 2-3 dakika sonra bir isteğiniz varmı diye sordum sadece bunu merak ediyoruz dediler.Gittim sordum çaycı arkadaşa açıkladım. iddaaya girmişler, fotoğraf çektim. Erkek olan kızın elini tuttu biz işte sevgili değiliz falan dedi :D

Bir müşteriye (2 erkek) ücreti peşin alıyorum dedim, çay da peşin olsun dedi, abi dedim self servis vermiyorlar falan. '^+&%'^% sağolsun dedi. :D

Çıkışta kasacı abi tatlı ısmarladı. Paket yaptırdım yurtta yedim. Bir de elime karton bardakta karadut aldım ama ağzım yandı çok pis bi fırt alayım derken hala acıyor.

Cheers.

Zor günler geride'nin de açıklaması şu, bir ara sıradaydım çay ocağında. O alanda 7 kişi varsa biri müşteri 6'sı elemandı. Herkes buradaydı artık üzerimdeki yük kalkmış gibi bişeydi. Üst katımda egemen egemen takıldım öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 10 Mart 2015; 11:17:56 >

• Edit geldi.
  • Devam dostum devam sen icinde geldiği sürece yazmaya devam et ben ve benim gibi düsünenler okuyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volmond

Devam dostum devam sen icinde geldiği sürece yazmaya devam et ben ve benim gibi düsünenler okuyacaktır.

Niye devam ediyorum bende bilmiyorum ama ediyorum işte. Taa ne zaman işten çıkarım veya birisi yeter sıktın vb derse iyi bir üslupla veya kötü bir üslupla ancak o zaman bırakırım. Zaten nisan gibi çıkmaya niyetim var eventlara gitme amacıyla ama orta yolu bulursam müdürlerle bırakmam.

• 10.03.2015 Salı [Neler oluyor?]

Başlığın sebebine gelirsek, gerçekten neler oluyor?

Bir 2 gündür gelir gelmez baş müdür tarafından tuvaletleri temizlemem

İki, yine baş müdürün kafasına göre herkesin bu haftaki iznini yok sayması.(Ki bugün bir eleman izinli :@)

Gerçekten neler oluyor? Girer girmez ortada 2-3 dakika nereye geçeyim kafasını yaşarken birden tuvaletleri temizlemekte buldum. Neyse sorun değil o kadar güzel zaman geçiyor. Ama yine kanser oldum, anlatayım.

Girdim erkekler tuvaletine, tuvalet kağıdını direk üste koymuşlar kağıtlığa değil. Onu taktım bir adam tuvalette geziyor öyle. Abi diyorum temizlik var(kabindeydim) diyor ki pisuvara da mı var. Abi nası girdin tabelayı okumadın mı?(temizlik nedeniyle kapalıdır tabelası) Yoh valla tabela görmedim. Bir ara baş müdür personel alanına girdi bi baktım tabelayı çevirmiş. Hafif kızgın şekilde çık abi 15 dakika sonra gel dedim. Herşeyi hallettim tam bayanlar tuvaletine paspas atıp parfüm sıkıcam bitecek olay paspası aldım içeri 2 kız daldı. Lan???!'^'!^'!^'!^! Sert sert ana kapıyı vurdum kızlar tuvaletinin, bir kız çıktı burda olmamanız gerekiyor tabelayı nasıl okumuyorsunuz allah aşkına diye bağırdım, 2. kız çoktan s*çmaya başlamış bile... :@ Yalnız içerde biri var diyerek çıktı biri. Nasıl sövüyorum ama, kız tabelayı çevirmiş çiçeklik koyuyoruz engel diye onun kenarından geçmiş s*çıyor. CCDD geldi nasıl bağrıyorum ama abi bunlar gerizekalı herhalde okuma yazmaları da yok nasıl insanlar falan diye sırf duysun diye
    hepsi. Duymuştur umarım. Söve saya çıktım yukarı gittim atarlı erkeğe anlattım durumu.

İşin ilginci 2 saat sonra biri gelmiş müşteri avaz avaz bağırmış tuvaletler pislik içinde temizlemiyormusunuz falan diye. Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü de birine temizletecekti az kalsın.

Temizlikten sonra bahçeye 2dk baktım sonra yeni eleman geldi. Adı UUÜÜ olsun. Atarlı erkeğe dedim ki abi kim bahçeye bakıcak ben mi UUÜÜ mü dedim. UUÜÜ bahçe baksın dedi, 18 yaşındaki kız da geldi sen nereye bakıyon dedi ona. O da alt üst dedi. Ekledi sonra, ben alt orta yapayım o üst yapsın dedi ve yine üst bana kaldı. Az kaldı beyler hepinize orada çay ısmarlayacağım. :))

UUÜÜ ile de maceramız şöyle. Bu çocuğu tanımak istemiyorum. İyi biri gibi ama nedendir bilmem direk tanışmadım. Adını duya duya öğrendim. Eski otelimdeki bir arkadaşa çok benziyor tavırları falan. Ama yamuk yaptı dün çıkıyordum ,dün bahsetmedim kusura bakmayın, çık çık sen de çık !'^+!+%! '+^&+^& diyerek küfür etti ortaya öyle. Pardon dedim, daha adını bile bilmiyorum bu küfür nereden geliyor dedim. Duydu ama takmadı. Mesajı aldı sanırım.

Üstte bir müşteri 2 salep 1 limonlu soda istedi. Salep bardaklarının 2sini de yarıya kadar kaynar su koyup çalkaladım öyle salep tuşuna bastım makinede. Götürdüm. 5dk sonra soğuk dediler. İndirdim aşağı, değiştir dediler eskiler de benle CCDD paylaştık. Biri kadınındı kadın dokunmamıştı kasacı abi bi fırt aldı kalanı ben içtim. Tek tek götürdüm salepleri. Bu sefer bardağın tamamını sıcak suyla doldurdum da çalkaladım.İyi dediler. Ama yine birini içmemişlerdi kalktıklarında.

İşe başlarken yeni arkadaşımı gördüm. İngilzce olarak yeni kursuna başlayacağını söyledi baya anlattı ama anlayamadım çok anlaşılmaz konuşuyor. :( Anlamadan tamam falan dedim, ama ülkeyi terk etmiyormuş. İngilizce kursuna gidecekmiş. Akşam bir ara portakal suyu istedi 2 tane, ve bahşiş verdi. Aldım ben de. First blood'u o attı. :)

Dün megacı gelmişti bir tane, adam paso kafede oturdu leptobuyla ama attırmadım kafeden. Sunumuna denk gelmedim çünkü. adamı bindiğim otobüs durağında bile gördüm benden 2 dakika önce kalktı o derece. Geldiğimden beri de oradaydı diyebilirim. Oldu oldu 2 saat sonra gelsin benden. O derce.

Zaman geçmedi bir türlü sıkıldım yav. Molaya da 6:39'da çıktım.

18 yaşındaki kızla da soğuyoruz, klasik kız işte küçük daha. Diğer elemanla paslaşıyorlar. :D Eee, sıkıldı bizi tanıya tanıya. Molaya giderken dedi ki gecikme istemiyorum dedi. Geciktiğme dair söylentiler mi var, zaten gecikmiyorum dedim. Niye herkes bit yeniği arıyor sözlerimin altında diye serzenişte bulundu. Takmadım. :D Ama hala iş yerinin neşesi, o kesin. HAHA atarlı erkek buna direk küfür ediyor arada çok komik. :D Gerçi aşağıda yine hediye falan sordu bilmiyorum da var bir soğukluk.

Kasacı abinin doğum günüymüş bugün. Pasta üflettik adama :D 33 yaşında olmuş. Selfie aldık, ben de girdim kareye. Nice yaşlara dedim. Pastayı aşağıda gömdüler bizsiz. :P

Real maçına dün çaycı arkadaş dedi ki 7+ olmazsa iddaayı bırakırım dedi ben buna bi kahkaha attım ama öyle böyle değil. 2-3 dakika. Bugün 7 gollü bitti ya la. Ben handikaplı real dedim, yattı. Portoya da 4-6 dedim o geldi de. Üretimci abi düello vermiş porto atmış fazlaca :D O da yatmış ben de.

Temizliğe artık CCDD kalıyor ama kasacı abi bırakıyor onu evine. Bana dedi ki üstü süpür sadece paspası kalsın. İyi dedim süpürdüm falan arada geldi konuştuk. Bilmiyorum da CCDD ile iyi gidiyoruz bu aralar. Çıkışta tezgahta paso çömelik duruyordu bu CCDD nabıyon masaaltı mı yapıyon dedim. HEee sende yapcan mı dedi. :D Çıkışta 12 tane sandviç aldım 9unu arkadaşa verdim yurttan. O da al alabildiğn kadar hepsi çöpe gidiyor dedi. Yiyorlarmış aradım aldım.

Üstte de bir çift vardı asyalı gibi duruyorlardı. Erkek olan aşağıdayken ingilizce tepsinizi alabilir miyim dedim, kalsın ya dedi kadın. 2-3 saniye dondum haa, arkadaşınız mı yabancıydı dedim. Evet dedi :D çok komikti. IHIHĞ diye kaldım resmen aykut elmas gibi. :D

Cuma izin isteyecektim, herkes taklaya geldi. İmamın benim bir de okuldaki kızın cuma işi varmış. Zaten izinler yok, başlarım aga öyle işe. Ben ya çıkarım bu işten, ya da çıkarım. Eventlara falan gitmem gerek de, bu sandviçleri özleyeceğim çıkarsam. Para kaynağı da olmayacak. Ama ders de çalışmıyorum çalışmazsam burs gidecek. Bilemedim şimdi, sizce napayım DH kardeşlerim?

Özetle bu kadardı günüm. Cheers. :))

• 11.03.2015 Çarşamba [Nisanda yokum artık.]

Nisanda işi bırakmaya karar verdim.

Çok uykum var hızlıca anlatayım.

Bugün baş müdüre gittim dedim ki izinler iptal ne ayak? Yok izin mizin dedi tabiri caizse defetti karşısından. Sövdüm yukarı, yeni yabancı arkadaşıma dert yandım onlar da ayıpladılar.

İşe başlar başlamaz bir kadın soruma yes diye cevap verdi başladık ingilizce arada türkçe muhabbete. İngilizceme iyi dedi, seviyorum falan dedim aynen dedi. orta sade kahvelerini orta orta götürdüm 2. postada uyardılar suları beğenmediler, doğrudur dedim. çok güleryüzlüydüler.

bir adam 4tl bahşiş verdi.

biri sigara pakedinde çakmağıyla beraber unuttu aldım cep yaptım sonra sorayım bari millete hırsızlık olmasın dedim sordum bir masa bırak buraya dedi onların sandım, abi dedim çakmağı çok sevdim alayım mı al dediler, sigarayı içtiler bunlar adam 45 dakka sonra geldi ya paket vardı falan başta yok dedim, 2.ye sordu bu çakmak mı vardı içinde dedi evet dedi geri verdim. gözüm kaldı ama...

Mafya gibi bişey geldi kafeye CCDD baya özenle servis yaptı 5tl bahşiş aldı falan. ben de zırt pırt çay götürdüm 2 tl başişlerini aldım.

yeni arkadaşım da bahşiş verdi yine. Selfie aldık :))

18 yaşındaki kız kapanmış. hayırlı olsun dedim. Aşağıda da bir ara artıkpabucum dama atıldı dedim, yanlış anlaşılırından tut onun da sevgilisi vardı'ya kadar uzattı mevzuyu dilime %^'!+!' demez olaydım. Bir daha uğraşırsam ne olayım.

Bir adam geldi sevgilisiyle tam çatlak herif, dedi ki kardeşim on numarasın falan fistan abartı laflar. Bir ara iyice kulağının dibine kadar çağırdı, dedi ki minibar falan varmı buralarda. Vardır abi de fazla bilmiyorum şehri dedim.

Zabıtalar vardı yine. O adam ne dedi diye sordular. Dedim kırık abi, alkollü falan. Birisi dedi ünlü bir ilçeyi söyleyerek oraya gitsin orada minibarlar bol dedi :D Hahah. Bir ara da kardeşim gel senle ikiliyapalım bi akşam dedi. İddaaa dedim. Güldüm geçtim. :D Dünkü reale ne verdiğimi falan sordular. :D Öğrenci adam yaa diye güldüler. :D Heyecanı yeter ya.

Baş müdür çağırdı bir ara sen yarın izin yap dedi. Baya sövdüm ben ona o tavrından sonra ama. Ekledi, millet girdi çıktı yaptı o yüzden shift yapamadım ama sen yarın gelme dedi cuma olmaz ama başka da şansın yok dedi. :D İyi dedim bende. 5 gün sonra önemli bişey söylicem abi dedim, işten çıkacaksan hemen söyle dedi yok abi dedim ben de. :D Halbuki işten çıkacağımı söylicem.

Akşam baya patladık süpürmedir ıvır zıvırdır falan topladım çıktım üstü.

Cheers, bu akşamlık hızlı geçtim kusura bakmayın.

• Yazılarını ilk başlarda merak ettiğim için bir kaç bölüm okumuştum. Güzel ve akıcıydı. Fakat gördüğüm kadarıyla daha da çok yazmaya başlamışsın. Ve kendi düşüncemi sana söylemek istiyorum ; Artık iyice sıktı. Hele ki her gün yazman ve konunun sıradan bir iş yeri ile ilgili geçmeside ayrı bir saçmalık olmuş. Beni yanlış anlama. Seni okuyan elbette ki vardır. Fakat farkındaysan. Konuya yazdığın bölümlere cevap bile atma gereğinde bulunmuyorlar. Hadi her hafta yazarsın anlarız. İki hafta da bir yazarsın onlar bile abartı. Çünkü olay senin iş yerinde yaşadıkların ve bu gerçekten saçma bro. Boş yere zaman kaybediyorsun bunları yazarak ayrıca bir çok kişinin zamanı da boşa gidiyor. Çünkü bu konu. Kişisel bir iş yerinde geçmektedir. Sağlıcakla kalmanı arzu ediyorum. Sana karşı bir zaafım yok. Sadece konunu eleştirdim. Ama konu saçma ve hiç bir anlam taşımayan bir getiri sunmayan bir konu gereksiz. Sana benden tavsiye ; Bu konuya artık bir son vermen ve devam etmemen en iyisi olucak ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anonymous.SLY -- 12 Mart 2015; 1:38:53 >

• Devam et aga ben okurken keyif aliyorum

• Anket ekledim. Lak diye bırakmak istemiyorum ama ben de gerçekten yazıların banel olduğunu düşünüyorum. Hiç cevap gelmiyor vb. onları saymıyorum bile. Anket ekledim, cevap gelirse.
    @Anonymous.SLY
    Eleştriler için teşekkürler, buna da ihtiyacım var aynı zamanda. Hiçbir şekilde alınmadım, aksine sevindim. Dozajı güzel çünkü eleştrinin.

Oylarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.