Şimdi Ara

Simit + 3 dilim peynir = 215 TL???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne oluyor arkadaş? Bu ne la? Nereye gidiyoruz ahbap? Adamlar resmen simidin arasına üç dilim peynir koyup 215 liraya satıyorlar. Şaka mı bu?!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni türkiye fiyatları böyle. İşçilik çok pahalı. 3 dilim kaşarı kes cebine koy. Ordan 1 simit al. Simiti böl kaşarları cebinden çıkart içine koy. İşte 50 tl ye kaşarlı simit. Ama işçilik sana ait.

milleti güzel kekliyorlar. keklenecek varsa kekleyen cok olur

Geçen ayakkabılık yaptıracağım. Am kapının önünün boyutlarında standart dolap yok. Mobilyacıya gittim 20-25 fiyat çekti. Eskiden mobilyacı olan bir dostumdan tavsiye alarak ölçülerini her parçanın kaç cm olması gerektiğini nasıl nereye bant çekilecek nasıl yazılır anlattı. Projesini çizdim. Fabrikaya gittim. 1 tabaka mdf en kalitelisinden istediğim parçaları kestirdim. Attım kamyonetin arkadına geldim.

ayak kelebek memteşe vida tüm malzemeler 300 tuttu. Dolap da 3700 tuttu. Totalde 4000 e ayakkabılıgı hallettim. Çok güzel oldu. Adam 20-25 derken 4000 e yaptım. Adam 20 bin işçilik alacakmış. 1 günde monte ettim öpülmedim

• Esnaf maliyetleri eskisi gibi değil , kiralar akıl alır gibi değil çarşıda en kötü dükkan kirası bugün 80binden başlıyor mahalle araları navigasyonun bile bulamadığı yerler 30dan başlıyor..Aslında bakmayın esnaftan aldığınız ürün toptancıda 3te1i hatta 10da biri bazı ürünlerde..Tabiki aç gözlü esnafıda savunmuyorum azda değiller..Ama önce mülk sahiplerinin elini vicdanına koyması lazım..Koymuyor ise devletin bu işe el atması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayat_icinde -- 11 Eylül 2026; 22:53:4 >

• Getir, trendyol tarzı yerler komisyon alıyor restorandan o yüzden daha pahalıya satabiliyorlar aradaki farkı çıkarmak için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tokatlanmaman iyi olmus benim dedem kendisi yapardı. Hatta ben dogdugumda bana karyola yapmıs. Evinde garip marangoz aletleri vardı ama daha ilginc olanı adam marangoz değildi. Yetenekli adamdı ama gercekten tahtaları kesip enteresan maket modeller de yapardı mesela bir sokak modellemis, bina bina bina cami sonra bina bina seklinde gidiyor ama tahtaları kesip yapıstırıp boyamıs ve orijinalin kopyası gibi yapmıs.. Özellikle cami detayı cok iyiydi icine ampl bile koymus ve switch'e bglmıştı binanın pencereleri yanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Eylül 2026; 0:4:36 >
    Altta joker indirim olduğu yazıyor zaten,bunun dışında yine farklı indirimler oluyor, restaurant her ürün için indirim düştüğünde eline geçecek parayı hesaplayıp ona göre bir fiyat yazamayacagi için de böyle saçma sapan fiyatlar yazıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tanıdık desen var

komyonet desen var

monte etme için alet edevat takımı desen var

şekerin var mı

var var

unun var mı

var var

ne duruyosun? helva yapsana helva yapsana..

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Alan oldukça satan da olacaktır. 3 dilim peyniri poşete koyup 50 liraya 2 simit alarak bu iş çözülür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.