Şimdi Ara

Şimdi Söyleyin Bana, Hala Sneijder mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: Gin X

Sneijder bu maçta olsaydı eminim birşey değişmiyecekti.Takım kampa mı gitti tatile mi belli değil.Acilen oyun stilini değiştirmeliyiz zira 18 haftada da anlayamamışsa Fatih hoca yok artık , bu formatta yapmıyoruz.Şu haline bak oyuncuların.Yararlı bir iş yapan var mı ? Sabri'ye helal olsun takımın bence en iyisi.Herkes saçma hareketler yapıyor.Herkes Emre'ye sallıyor doğru tamam ama diğer oyuncularda ondan farksız değil..

ben dedim size terim taktisyen değil diye alay konusu olduk. sizce gerçek bir taktisyen emre çolak gibi çocuğu oynatırmı? çocuk diyorum çünkü hala gelişememiş.

Malesef bende Fatih Terim'in takıma zarar verdiğini düşünüyorum.

• balon
    [size=4]balon
    [size=6]balon
    [size=8]balon
  • geçen sene play off arena maçında kaybettikten sonra, şampiyonluk gitti diye konu açan arkadaş mıydın sen, yanlış mı hatırlıyorum?
  • Defans hattıyla ne alakası var arkadaşım.
    Gollerin hepsi de defans oyuncularıyla alakası yok.Tüm takım savunma yapmıyor.Emre colağı gormedin mi 2.golde adamı zorlasa adam o şutu vuramazdı.
  • Kadro derinliği yok.Sneijder + stoper + sol bek alınmalı.Bunların yanında as takımda oynayabilecek seviyede kanat oyuncusu lazım bize.Amrabat'ın , Hamit'in yedeği aydın olmamalı.Birisi yorulunca kurtarıcı diye aydını emreyi mi alacaksın oyuna ?

Ayrıca Sneijder gelirse mecburen 4 5 1e dönülecek.bu da defansif anlamda katkı yapacaktır.
  • Beyler kendimi açıklamama izin verin lütfen. Şimdi öncelikle balon ifadesi futbolcunun kariyerine yönelik değil elbette. Balondan kastım, gerçekleşip gerçekleşmeyeceği bile belli olmayan, gerçekleşse bile şu saatten sonra ne kadar verimli olacağı muamma olan transfere yönelik bir ifadedir. Sneijder 31 Ocak'ta gelirse, yaklaşık 1 yıldır doğru düzgün ilk 11 oynamayan bir adam SChalke ma.çlarına mümkün değil form tutamaz. Eğer Cl'de işimize yaramayacaksa da, zaten lig için transfer etmenin çok da anlamım yok

Ha gene Sneijder gelsin, illa gelmesin demiyorum, marka değeri falan ona da tamam ama; öncelik olmasın. Gol yemediğimiz maç var mı acaba? SIrf bugünkü maça yönelik bahsetmiyorum,, bugünküler defans hatası değil Emre Çolak diyorlar, birazdan özeti izlerim ama;defansta bir sorun olduğu gerçeği de kaçınılmaz. Riera kendi bölgesinde oynamıyor, stoperler yeterli değil, Eboue de geç dönecek, milli maçta sakatlık riski vs her türlü şey mümkün. Bu takımn çok net bir biçimde defans bölgesine transfer istiyor, hücum organizasyonu bugün kötü olur, sonra oyuncular form tutunca gene eski seviyesine döner ama bu defansın düzelecek bir durumu yok. Demek istediğim aslında buydu, başka bir şey değildi.

• son 5 dakikada maç 4-1 olabilirdi. O yüzden defans şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımdan bi cacık olmaz bu haliyle....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenik duruma düştüğün kasımpaşa macında kac tane pozizyona girdin?İsaksonu zorlayacak bir şut atabildin mi?
    Evet hala sniejder..
  • Evet hala Sneijder...
    Farkındaysan pozisyonumuz yok maç boyunca.Maçta skoru her an değiştirebilecek nitelikte bir tane bile oyuncumuz yok.Orta saha habire geriye yana pas atıyor.Biride şöyle araya bi pas atayım demiyor veya şut çekeyim de kaleciyi zorlayayım demiyor.Evet defans lazım ama yaratıcı bi orta saha daha fazla lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Evet hala Sneijder gerizekalı. Gördük pozisyona bile giremedik ilk yarı.

• Shredder'ı alın bence. Bebop ve Rocksteady de gelir o zaman, hem defans hem orta sahayı toparlarsınız.
  • evet hala sneijder hiç yoktan arka arkaya 2 den falza pas yapabiliriz...
  • adam maçı seyretmemiş ki gitmiş konu açmış. Birazdan maçın özetini izlerim dyor. Bizde kimlerle muhatap oluyoruz.

Bi de utanmadan adam bize şampiyonlar liginde lazım diyor, ligde ne yapacağız diyor ? Maçı seyretmediği seyretse de okuyamadığı burdan belli. Maçta pozisyonumuz yok pozisyonumuz. Şampiyonlar liginde en fazla şarkeyi geçeriz, ondan sonra elenir gideriz. Ligde daha kaç maç var ve önümüzdeki sene şampiyonlar ligine tekrar katılabilmek için ne gerekiyor bir bak bakalım ?
  • maçı nerenizle izlediniz?? bu takım atamadığı pozisyondan dönen toptan gol yiyor. sürekli kontra goller. kilidi açan oyuncu yok. selçuk a veriyolar man to man markaj adam oynayamıyor oyun kuramıyor burada sneijder gibi bir oyuncu olsa 2 oyuncudan biri sürekli yaratıcı paslarla asistler yapacaklar. defans da alınsın bişey demiyorum ama bariz şekilde kilidi açan oyuncu eksiğimiz var. bu takımın tam bir 10 numaraya ihtiyacı var.

yine de SONUNA KADAR GALATASARAY!!!
  • Rıdvan'ı iyi dinleyin, o da benimle aynı fikirde.
  • Helal sana küçük morinho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıdvan'ını da Al Git
  • Maçın özetini izlerim birazdan diyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.