Şimdi Ara

Şimdi Şöle Bi Durum VAR Arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenı sıstem topladım hemen hemen hersey hazır ( işletım sıstemı harıc )

pc nın toplam ederı 3.200 tl cıvarı. sımdı buna ısletım sıstemı yuklıcem orjınal mı yuklemelıyım sızce sahtemı. sımdı o kadar para vermıssın gıt orjınalı al dıyebılırsınız fakat zaten butcemı baya bı gectım.topladıgım sıstemı oyun oynama uzerıne kurdum bıde fotografcı oldugum ıcın shop render felan bıde fılm baska bısey yok( ozellıkle baya bı oyun ). eger orjınal al dersenız 7 ultıma alıcam. Kararı Sıze bıraktım

1.sahte aldıgım zaman guncelleme yapamayacagım ıcın bana zararı ne olur ?
    2.sahte ıle orjınalı arasında performans farkı olur mu ?
    3.eger orjınal alırsam bunun ıcınde guvenlık duvarı word exel powerpoınt vsvsvs gosterılen fıyata dahıl mı
    4 sahte kurarsam onerebılcegınız duvenlık duvarları
    5.sahte sısteme orjınal guvenlık duvarı kurulur mu ?

Bı bakıverın gari :):) eyw aziz ve kadim dostlarım..

• 1. Güncelleme yapabilirsin.
    2. Performans farkı olmaz.
    3.Sadece windows fiyatıdır diğer programlar dahil değildir...
    4.Outpost security suite.
    5.Kurulur.
  • Eğer sirket sahibi değilsen Orj almama gerek yok. Orj ile sahte arasında hiçbir fark yok. Sadece bazı şirketlerde kullanılan programlar lisans kontrolü yapıyor lisans kodu çıkmazsa yükleniyor. Arasındaki tek fark bu gönül rahatlığıyla sahte kur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    guncellemelerı nası yapıcaz pekı ? bıde bazı yerlerde sahtelerın performansları kotu felan dıolarda dogrumudur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orijinal al. Benim orijinal Windows 8.1li NETBOOK'um, abimin korsan Windows 8li LAPTOP'undan daha hızlı açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.