Şimdi Ara

arkadaş bende mi sorun var anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav ne zaman şofbeni açmaya calışsam olmuyor arkadaş. Çakmak bir türlü yanmıyor. En sonunda annemi çağırıyorum 1 çevirişte yakıyor. Ben mi yakamıyorum anlamadım gitti. O olmadıgı zaman soguk suda yıkanıyorum olaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 23 Ocak 2014; 19:10:45 >

• cünüp
  • Çevirirken baskı uygulaman gerekiyor ya da kavradığın an biraz yukarı doğru itelemen gerekiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Çevirirken baskı uygulaman gerekiyor ya da kavradığın an biraz yukarı doğru itelemen gerekiyordur.

çevirirken biraz baskı yapmadan yanmıyor zaten. Şu lanet olası pisligi bir kere bile yakamamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

cünüp

ayrıca bunun cünüple ne alakası var
  • Cünüp Ken Block lama kimseyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Cünüp Ken Block lama kimseyi

150 kisi bloklu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanka başlıktaki de birleşik yazılır. Fakat aynı dertten muzdaribiz :) şohbenle kavga edecek düzeye geldiğim olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lan olum lan

kanka başlıktaki de birleşik yazılır. Fakat aynı dertten muzdaribiz :) şohbenle kavga edecek düzeye geldiğim olmuştur

hadi kırmadım düzelttim . Cidden şofbeni çöpe atacam sinirden. Yav arkadaş bu zamana kadar bir kere bile yakamadım ona üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: Lan olum lan

kanka başlıktaki de birleşik yazılır. Fakat aynı dertten muzdaribiz :) şohbenle kavga edecek düzeye geldiğim olmuştur

hadi kırmadım düzelttim . Cidden şofbeni çöpe atacam sinirden. Yav arkadaş bu zamana kadar bir kere bile yakamadım ona üzülüyorum

abi ciddi ciddi kavga etmişliğim var bizimkilerle. o kadar maaş alıyosun baba şunu bi düzelt diyorum, 1 sene sonra lojmandan çıkıcaz ne gerek var diyor. ayrıca çakmak tut öyle yak, çat çut kafa ütülemesin :) başlık düzeltme için teşekkürler.

• elektrikli şofben al kurtul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.