Şimdi Ara

Şimdi kim karanlıkta?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nocturne sözlerini bilirsiniz ''Karanlıktan korkuyor musun'' paranoya kullandığında ''Karanlık'' diye bağırır.Ve efsane bölümünde kabus yaşattığı bir hasta ''Karanlık yaklaşıyor zifiri karanlık ama onu hala görebiliyorum'' sözlerini söyler.Kısacası karanlık üzerine kurulmuş şampiyon.

Gelelim konumuza biraz önce Nocturne'le oynarken karşımda Graves vardı.Adam(?) sis perdesi yeteneğini kullandı ve ''Şimdi kim karanlıkta'' diye dalga geçti oyun bitip internete baktığımda gizli pasiflerden biri olduğunu öğrendim.Bu oyunu bu yüzden seviyorum

Edit:Ulan sanki hepiniz anadan doğma bu oyun hakkında her şeyi biliyorsunuz.Mağara diye dalga geçiyorlar birde eminim burda sırf gevezelik olsun diye mağara yazanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagen H'ghar -- 19 Ağustos 2013; 12:37:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

Kardeş herkes biliyor bunu.

Ben bilmiyordum hocam çoğu kişi bilse de ben canlı yaşadığım için konu açtım
  • dünyanın çekirdeği.

söylenmek istenen: ağır mağara

Edit : Yeni gizli pasif çıkıcak, bildiğiniz gibi çıkacak olan yeni şampiyon lucian karanlıkla savaşıyor..
    ve nocturne karanlığın kendisi

Edit 2 : Edit yanlış anlaşıldı sonra millet gelip alıntı alıntı falan. Yeni gizli pasif çıkabilir*. olarak değiştiriyim.
    Sonuç olarak nocturne'da karanlığın efendisi, lucianda bunun gibi şeylerle savaşıyor. Belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 19 Ağustos 2013; 22:57:57 >
  • Rammus ulti turrelara da vurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçmeyi bırakın adamın hevesini kırmayın.

Bu tarz sürüyle şey var. Yavaş yavaş hepsini öğrenirsin. Şu sıralar favorim zed ve shen. Zed, "you can not protect everyone shen" diyor. Hikayelerini de okuduysanız çok güzel oluyor bu tarz olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagen H'ghar

quote:

Orijinalden alıntı: SkiLNight_68

Kardeş herkes biliyor bunu.

Ben bilmiyordum hocam çoğu kişi bilse de ben canlı yaşadığım için konu açtım

Bro ben de bilmiyordum
    +1
    de anlamadim sen ulti atince sis perdesi atip icine mi girdi?

• biliyordum ama yinede mağara demeyeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar Nocturne sözlerini bilirsiniz ''Karanlıktan korkuyor musun'' paranoya kullandığında ''Karanlık'' diye bağırır.Ve efsane bölümünde kabus yaşattığı bir hasta ''Karanlık yaklaşıyor zifiri karanlık ama onu hala görebiliyorum'' sözlerini söyler.Kısacası karanlık üzerine kurulmuş şampiyon.

Gelelim konumuza biraz önce Nocturne'le oynarken karşımda Graves vardı.Adam(?) sis perdesi yeteneğini kullandı ve ''Şimdi kim karanlıkta'' diye dalga geçti oyun bitip internete baktığımda gizli pasiflerden biri olduğunu öğrendim.Bu oyunu bu yüzden seviyorum

Edit:Ulan sanki hepiniz anadan doğma bu oyun hakkında her şeyi biliyorsunuz.Mağara diye dalga geçiyorlar birde eminim burda sırf gevezelik olsun diye mağara yazanlar var

Kardeşim sen onlara aldırma bende ipuçlarında görüp merak ediyordum videosunu koyabilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Dalga geçmeyi bırakın adamın hevesini kırmayın.

Bu tarz sürüyle şey var. Yavaş yavaş hepsini öğrenirsin. Şu sıralar favorim zed ve shen. Zed, "you can not protect everyone shen" diyor. Hikayelerini de okuduysanız çok güzel oluyor bu tarz olaylar.

Evet zed shenin babasının kafasını koparıp shenin üstüne atmış
  • Adam yasamıs heyecanını paylasıyo bizle herkes magara vs yazmıs azcık forum ruhu olsun azcık hosgorulu olun ne bu siz kimsiniz noldunuz neydiniz ne oldu kim ne kime !!1!1!1!!!1!1!! (o kadar sinirliyim ki mobilden bile ! le 1 i karıstırıyorum ayıptır yaaaa)

• quote:

Arkadaşlar Nocturne sözlerini bilirsiniz ''Karanlıktan korkuyor musun'' paranoya kullandığında ''Karanlık'' diye bağırır.Ve efsane bölümünde kabus yaşattığı bir hasta ''Karanlık yaklaşıyor zifiri karanlık ama onu hala görebiliyorum'' sözlerini söyler.Kısacası karanlık üzerine kurulmuş şampiyon.

Tüyolarda var kardeşim. Graves sis perdesini tutturursa nocturne e sataşır diye iyimiş baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öfkelivehızlı

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Dalga geçmeyi bırakın adamın hevesini kırmayın.

Evet zed shenin babasının kafasını koparıp shenin üstüne atmış

aynı zamanda zed'in de ustası ve üvey babası
  • Eliniz boş dönmeyin.

Syndra w skill ile red buff i rakibe atarsa rakip red buff etkisi altina girer

• biliyordum ama yinede güzel konu teşekkürler
  • ben bilmiyordum tesekkurler
  • CastellonA C kullanıcısına yanıt
    Hayır. Şimdi noc ulti herkesi karanlıkta bırakıyor ya. Ona ithaf var. Noc ult halinde iken değil, normal olarak gravesden wyu yiyince graves bunu söylüyor.
  • Mağara demek saygısızlık. Arkadaş çok güzel not düşmüş. Sanki herkes oyuna başladığı andan itibaren Tüm pasifleri biliyordu.
    Peh... Foruma iyice çoluk çocuk doluştu.
  • biliyordum demeye geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Eliniz boş dönmeyin.

Syndra w skill ile red buff i rakibe atarsa rakip red buff etkisi altina girer

Bunu bilmiyordum teşekkürler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum ama gene de teşekkürler.:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.