Şimdi Ara

Şimdi Discovery Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu aralar telefon almayı planlıyorum. bütçem 600 civarı. gm discovery şu an ilk tercihim gibi duruyor ancak yakında gm yeni modeller çıkarcak. gmd 2 yide düşünüyorum ama fiyatı nasıl olacak bir bilgim yok. sizce ne tercih etmeliyim. zopo yakında tr ye gelcek ama servisinin pek yaygın ve nitelikli olacağını düşünmüyorum.

• hocam gmd2 yi beklemeniz mantikli olacaktir. fiyat olarak zannedersem 700tl gibi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

hocam gmd2 yi beklemeniz mantikli olacaktir. fiyat olarak zannedersem 700tl gibi olacak.

Ben fiyatı 800 ün üstünde olacak diye okumuştum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yg07 -- 1 Mart 2014; 9:49:27 >
  • Quaick kullanıcısına yanıt
    hocam gmd ile gmd 2 nin arasında uçuk bir fark görmedim. gmd de işimi görecek bir telefon bunun için 100 tl vermem açıkçası. bende fiyatının 800 civarı olcağını düşünmüştüm.
  • hocam 2gb ram ile daha uzun omurlu olur diye dusunuyorum. birde forumdan gordugum kadariyla kronik hatalari cok gmd nin. umarim gmd2 de olmaz..

• kitkat gerçekten gelecekse discovery 1 gayet yeterli bir tercih olacaktır.
  • benim kuzen beyaz gmd almıştı onu eşine verip kendine siyah aldı 7-8 aydır sorunsuz kullanıyorlar çok da memnunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    İPhone 13 alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.4 Nisanda gelecekmiş güncele verdileri 4-5 kez.O bakımdan iyi al beence ekran dokumatik kamera iyi kasmıyor.Bi tavsiye teli alıken yeni bir şajr aleti al orjinel şarj aleti sokette sorun olabiliyor birde şajrdeyken çok oynama.Yoksa telll süper.F-tABİ BENZER FİYATTA BENZER ÖZELİKLİ TELER VAR İSTERSEN ONLARADA BAK.
  • Lumia 525, 499 TL

• Sebastian Bach S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Zaten abim ve çoğu arkadaşım gmd kullanıyor cihazı çok iyi biliyorum.

@Sebastian Bach

Dostum win8 şu an uygulama yönünden ihtiyacımı karşılayacak bir sistem değil o yüzden android tercih ediyorum
  • 1 ay daha bekle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.