Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (518. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.416
Cevap
275
Favori
560.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gümrük memuruna ve beyanname açacak gümrükçüye bağlı, eğer emsal ürünler 950450000000 gtip numaralı konsol ve aksesuarları olarak tanımlanırsa %20 ÖTV oluşur. İthalatı siz yapacağınız için gümrük hizmeti veren ofisler ile görüşün. Getireceğiniz ürün elektronik olduğu için bir sürü evrak talep ediyorlar. (Örnek; CE belgesi, elektrikli ürün olduğu için uygunluk belgeleri vb)

• zezezade Z kullanıcısına yanıt

Bir öneri daha vereyim. Eğer gürcistana sipariş edilebiliyorsa siparişi gürcistandaki bir otele sipariş edin. Karayolu ile vergi ödemeden getirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zezezade Z kullanıcısına yanıt

Bence Glocalzone'a bir göz atın. Siz istediğiniz ürünü giriyorsunuz, bir diğer kullanıcı da o ürünü getirebilirim diyerek size teklif atıyor. Uygulama komisyonu vs. ödeyerek daha uygun bir fiyata gelir.

Bir diğer seçenek SimPlace. Sahibinden'de ürün getirip satıyor. Buradan birçok arkadaş satın aldı, özel olarak Conspit marka ürünleri de getirtip satın alanlar oldu. Simucube de getirir hem de kutulu bir şekilde almış olursunuz. Eş, dost bile getirse gümrükte sıkıntı yaşamamak için genelde kutusuz getirmek zorunda kalıyorlar.

• Şöyle bir şey alsam ortombo dd1 e uyar mı acaba. Sürüklemek gerçekten zor.

https://www.gelbura.com/oem-ft6light-kokpitler-icin-frenli-6li-klitlenebilir-tekerlek-light-pd-TET16358946961

• Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

Bu bana pek sağlam gelmedi. komple plastik gibi görünüyor. bende de ''Ortombo DD GTI'' kokpit var. kokpitin boş ağırlığı zaten 58kg. üzerindeki ekipmanlar da 10kg olsa. etti 68kg. birde bizim ağırlığımız var 80-90kg'da öyle desek. toplam 158kg eder ki. bu ayaklar bu ağırlığı zor taşır gibi. komple metalden üretilmiş daha sağlam olanlara bakmak lazım diye düşünüyorum. ben pencerenin önüne kurdum sistemi öyle sabit duruyor. iyi oyunlar.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Benim DD1 hocam koltuk falan yok. Masanın önüne çekip kaldırıyorum sürekli. Yerim olsa sigma alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 21 Temmuz 2025; 21:22:16 >
  • Ben de böyle bir stand almak istiyorum, koltuklu falan olmayacak, bunun düzgünü hangisidir agalar.

Tam bir tanesine bakıyorum karar kılacağım, biri diyor ki çok sallanıyor, devrilecek gibi oluyor, diğeri diyor ki hiç sallanma yok.

Ralli, drift vs de oynuyorum, haliyle normal simülasyonlarda çok sıkıntı yok da, bu iki oyun tipinde ani sağ-sol hareketleri gerekli, masaya bağlayınca masayı sallıyor, o sallantı olmasın istiyorum. Aynı şeyi yaşayacaksam anlamı yok. Bu çerçevede tavsiyeniz ne olur?

Bir de tabi yükseklik ayarı, yukarı-aşağı doğru açıyı değiştirme ayarı falan da lazım. Masada biraz alçakta ve çok dümdüz kalıyor.

Direksiyon TM300 bu arada.

• Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

Anladım ben full setup zannettim. O zaman sizin işinizi görebilir o tekerlekler.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Sigma profilden yarım kokpit yapabilirsin hocam

• fkaya20 F kullanıcısına yanıt

Yok hocam düz stand lazım bana sadece, o kadar yerim yok, kokpit kesinlikle düşünmüyorum, VR'ım var çünkü Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• Bir standın Thrustmaster T598'e uygun olduğunu nasıl anlarım? Stand satan adam "çok yeni bir model, uygun mu emin değilim" dedi de.

• Moza R5 ile Gamestandpro Oyuncu Koltuğu Sabitlemeli Direksiyon Standını kullanan var mı? Eski gönderilerde iyi ve kötü yorumlar olmuş. DD ile kullanan var mı?

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt

bağlantı deliklerinin ölçülerini atabilirsin denk geliyor mu diye baksınlar standda

• 22500 liraya moza r5 set alınır mı sizce? Bu işlere uzak biriyim ama uzun süredir bu seti almak istiyordum.

• Xallez kullanıcısına yanıt

Daha fazla para vermek istemiyorsanız, alınır.

• Merhaba arkadaşlar. Üçlü monitör standı kullanıp da tekerlek takan var mı aramızda?

Standı yaptım, itip çekmesi kolay olsun diye tekerlek takmayı düşünüyorum. Fakat direkt profillerin yere bastığı gibi sağlam olur mu veya denge problemi yaşar mıyım diye merak ediyorum.

• T598 için el freni öneriniz var mı? PS5 ile kullanılacak.

• Bu tarz bir ürünü daha önce deneyen oldu mu? Sallantı oluyor mu?

https://www.gelbura.com/spardox-dx10-katlanabilir-yaris-simulatoru-kokpiti-pd-TET66415460677

• PS5'te T300 RS ile SF1000 kullanıyorum ve bir sorunum var.
    GT7 oynarken, kontra verdiğimde veya sert bir dönüş yaptığım zaman ve radar olan HUD, TCS ekranına geçiyor.
    ACC oynarken, yine aynı şekilde kontra veya sert dönüşte, ya puase tuşuna basmışım gibi oyun duruyor, ya encoderlardan birine basmışım gibi engine map değiştiriyor. PS ana menüde denedim, options/start tuşuna basıyor.
    PS5, T300 ve SF1000 yazılımları güncel.

Nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 27 Temmuz 2025; 3:51:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astropower A kullanıcısına yanıt
    Selamlar sitemizdeki yorumların artması için uğraşıyoruz alan müşterilerin deneyimlerini paylaşması için gerekli çalışmaları yapıyoruz; bu model de hızlı katlanabilme ve kolay kurulum öne çıkıyor. Bu modelden kayda değer satış yaptık şuana kadar olumsuz bir yorumla karşılaşmadık tüm katlanır kokpitler ön direksiyon tabla kısmında sallanma belli ölçüde yaşar 12nm dd ve üstü ve en az 12nm civarında güç kısmadan kullanacaksanız önerilmez, daha detaylı teknik cevaplar isterseniz whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz, şuana kadar sorun yaşamadık, herhangi bir sorun yaşadığınızda bize her zaman ulaşabilirsiniz. Gelbura.com olarak DX10 modelimiz sallanma ve sağlamlık açısından Next Level GT Lite veya F-GT Lite gibi ürünlerle aynı seviyelerde sallanma yaşıyor.
  • 
Sayfa: önceki 516517518519520
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.