mevcutta bilgisayar sandalyeniz varsa standlara bakabilirsiniz, sabitleyicisi olan xblos r36 var Hobicadde sitesi satıyor. Yaklaşık 1 haftadır Moza r5 ile sorunsuz kullanıyorum. 6500tl fiyatlı kompakt bir ürün. Çok güçlü bir direksiyon setiniz yoksa tavsiye ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (516. sayfa)

-
-
Hocam , kendi koltuğunuz varsa koltuk almadan da alabilirsiniz . Sizin koltuğunuzu kokpite takılabilir hale getiriyorlar . Arkadaşım aldı bütçesi kısıtlıydı her türlü yardımcı oluyorlar bence bi arayıp görüşün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba yıllar önce Logitech DFGT ile assetto corsa oynuyordum sonrasında sattım direksiyonu.Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bütçemi 25-30 a kadar zorlayabilirim.Dayanıklı ve hissiyatı iyi bir direksiyon önerebilir misiniz? Mümkünse stand önerisi de alabilirim.
-
-
Arkadaşlar doğuş kalıptan ERA V1 kokpit siparişini verdim, cumartesi teslim alacağım. Elinde Hawk oyuncu koltuğu var, nasıl bağlayabilirim?
-
Kabloyu yanlış yere takmışım teşekkür ederim. Stand alacaksanız oyuncu koltuğu tekerleklerlerinde fren sistemi yoksa koltuk hareket eder rahat edemezsiniz. Ben stand ve oyuncu koltuğu kullanıyorum fren sistemli tekerlek aldım. Kokpit tecrübem olmadı henüz onun için bişey söyleyemem. T598 setiniz hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.
Alt mekanizmayı söküp koltuğun altındaki plastik kısmı delip köşe bağlantı ile bağlayabilirsiniz. Ben öyle kullandım yükseltme gerekebiliyor alta ek parça ile halloluyor.
-
Eğer kendi koltuğunuzu bozmak istemiyorsanız bulabilirseniz bu şekilde koltuk alabilirsiniz. Ben kokpitte kullanmış bir arkadaştan aldım bu şekilde 3 seneye yakın kullandım. Oto koltuğuna geçtiğim için satıyorum. Düşünen olursa sigma profile uyumlu delikleri delinmiş şekildedir. Bağlantı için de yanında 4 adet köşe bağlantı 4 adet somun 4 adet civatayı da gönderebilirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyuncu-ekipmanlari-sigma-kokpit-hawk-oyuncu-koltugu-1241859579/detay/
-
Keşke wolf racingten alsaydınız hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Moza R9 v2 base imde kullanmak için direksiyon arıyorum. Formula 1 için FSR 1 ve birde rally için uygun başka bir direksiyon ihtiyacım var.
Pedal için kararsızım hala.
-
Bütçe sıkıntısı var mı
-
-
Simagic global garanti süresini 2 yıla çıkarmış.Bütün baktığım incelemelerde 1 yıllık granti yüzünden almakta kararsız olan insanlar görüyordum iyi olmuş.Topluluğu dinliyor adamalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam global garanti yurt dışından alınan ürünü türkiyede garanti kapsamında tamir ettirmeye yarıyor mu? Teknik servis gelbura mı?
Yurtdışı ndan gelen ürünün tr de bir garantis yok. Ayrıca tr distribütörü onarım için bile ürünü sizden teslim almaz. Muhattabiniz ürünü aldiginiz yerdir
Global garanti Dünya da geçmeyen tek ülkeyiz galiba.Gelbura garanti hizmeti vermeyecektir.Markanın kendisine ulaşmak zorundasınız.Bu bütün markalar için geçerli her hangi bir üründe.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki hocam ücreti karşılığında hizmet verirler mi? Deneyiminiz oldu mu hiç?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X