Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (520. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10.409
Cevap
275
Favori
560.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. aranızda fanatec gt dd pro kullanan var mı acaba? bir sorunla karşılaştım. direksiyonum çalışmamaya başladı. güncelleme falan vardır diye pc'ye bağlayıp fanatec control center'ı açtım fakat program da direksiyonu görmüyor. bu arada 2 adet direksiyon simidim var. sorunun simitten kaynaklandığını düşünüp diğer simidi de takıp denedim ama onu da görmüyor. böyle bir sorun yaşayan var mı? yada fikri olan? neden olmuş olabilir acaba?

    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]




  • Yukarıdaki sorunuma istinaden dün gece biraz araştırma yaptım. Paylaşmış olduğum videodaki arkadaşın yapmış olduğu işlemi yaparak sorunu çözdüm. Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan başka arkadaşlar olursa diye buraya videoyu bırakıyorum.


    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]GITGUD Racingyoutube
    https://gitgudracing.com/ Join my discord! https://discord.gg/bD4bgaSZWk In this video I'm going to show you how I fixed "No Steering Wheel Attached to Base" error and how you can prevent this in the future. Wheel disconnects could be a sign of a loose shaft. Sources: https://www.racedepartment.com/threads/fanatec-csl-dd-mclaren-gt3-v2-fail.210376/page-3#post-3469667 #fanatec #issue #fix
    https://www.youtube.com/watch?si=2R8d0S7INMxgcICe&v=pfDEkZYGCGQ&feature=youtu.be
  • Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

    Ekranlı simitleri sevmem daha doğrusu simagic in ekranlı simitlerini sevmem.Conspit çok güzel yapmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 15 Ağustos 2025; 13:4:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kokpitin yanına uçuş simülasyonu için joystick eklemek istiyorum da nasıl bir aparat ile ekleme yapabilirim fikir verebilecek arkadaş var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

    Kokpit sigma mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    Değil hocam ama matkap ile delmeyi düşünüyorum artık kokpiti çok pişmanım sigma almadım diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

    Keşke sigma alsaydınız hocam. Sigma için 2 tane 40x40 profil alır çözerdik.


    bizim arkadaşın kokpiti böyle mesela. Sigma olunca her şey yapılıyor.



    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 15 Ağustos 2025; 22:27:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, benzeri bir sigma kokpit tasarlıyorum. Bu klavye, joystick vb. altında bulunan parçanın bir adı var mı? Tabaka gibi olan parçayı sigma profil satan yerler satıyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astropower -- 16 Ağustos 2025; 17:53:27 >
  • Astropower A kullanıcısına yanıt

    https://www.wolfracingtr.com/viteslik//


    böyle bir şey işinizi görebilir. Wolf racing’e wpden yazabilirsiniz başka bir şey ihtiyacınız varsa adamlar çok ilgililer


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. Böyle parçalar arıyordum. Fakat ürettikleri aksesuarlar biraz pahalı gözüküyor. Sanırım zamanla değerlendireceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astropower -- 16 Ağustos 2025; 18:10:47 >
  • Astropower A kullanıcısına yanıt

    Wpden yazın isterseniz indirim yapabilirler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa iRacing'te Rallycross girdim toplamda 2 saat falan sürmüşümdür Simagic P-330R Alcantara simidin geldiği hal bu ne yazık ki.

    Simidi ilk aldığımda sadece 10 dakika WRC girip denemiştim o zamandan beri kenarda duruyordu. Dün ilk defa sert bir sürüş yaptım bu hale geldiğini görünce şaşırdım. Thrustmaster'ın 488 Challenge simidi bile 2 sene rallide vs. kullanmama rağmen bu kadar yıpranmamıştı. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum.

    Eldiven ile kullanıyorum.

    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]


    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]


    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]


    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]




  • fkaya20 F kullanıcısına yanıt

    Kullanılan malzemeler çoğu zaman gerçek alcantara değil. Yada 1. kalite değil. Mesala orijinal Sparco alcantarası kalın dokuluyken, Fanatec alcantarası ince dokulu ve böyle yıpranıyor zamanla. Fanatec süet diye sattığı direksiyonlarda bile simitten simite değişiyor doku kalınlığı. Orijinal alcantara da zamanla bu hale geliyor ama sabunlu suyla yıkayıp güneşte kurutunca ilk haline geri dönüyor.

  • Arkadaşlar Thrustmaster T598 kullanıyorum. Raceline pedallar ile birlikte. Şöyle bir durum var. Gaz pedalı çok hassas gibi ve %60-70 basmamda bile hemen %100 e çıkıyor.

    Kullanan arkadaşlarda da durum böyle mi?

  • akmanarts A kullanıcısına yanıt

    Gerçek alcantara performansı beklemiyorum fakat daha ilk kullanımda bu hale gelmesini de beklemiyordum. Thrustmaster'ın Ferrari 488 Challenge simidini 2 sene belirli aralıklarla kullandım asla bu hale gelmemişti. Destek talebi açtım, Gelbura.com bu kadar kısa sürede bunun olması normal değil dedi bakalım netice ne olacak.

  • akmanarts A kullanıcısına yanıt

    Hocam bende aşağıda linkteki ürünü almayı düşünüyordum. Siz şimdi Fanatec yazınca içime kurt düştü açıkçası. Bende Fanatec sistem var ama alcantara simidini hiç kullanmadım. Siz hangi ürünü kullandınız?


  • Merhabalar,

    Elimdeki Simagic ürünlerini satıp, Conspit'e geçmeyi düşünüyorum. Henüz ilanı açmadım fakat buraya yazmak istedim öncelikle.

    Ürünler Mart ayında Simplace nickli satıcıdan alınmıştır. Hiçbir sorunu yok, çok temiz kullanılmış ve tüm aparatları ve kutuları mevcut vaziyettedir. Hapticler geçen ay alınmıştır.

    Elimdeki ürünler;
    Simagic Alpha 15Nm Base
    Simagic GT Neo Direksiyon
    P1000 2'li pedal (GT yarış tarzı sevdiğimden Debriyaj almadım)
    2 Adet Haptic (Fren Haptic, Gaz GT Linear) + Simagic Power Supply

    Toplamda almış olduğum fiyatın altına tüm seti verebilirim. Aklımdaki fiyat ürünleri toplamış olduğum fiyatın altında 80Bin.

    Mantıklı seviyedeki tekliflere yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

    Eline alıp dokunmadan nasıl anlarsın emin değilim, doku kalınlığı, ele gelen yumuşaklık olarak tarif etmeye çalışayım. Koleksiyonumda neredeyse bütün direksiyonlar var.

    Öncelikle Sparco R383 simidi kaliteli bir alcantara olarak baz alırsak; dokusu hafif zımpara gibi pütürlü, eldeki hissiyatı sert, yani simidi tam sıkmasan bile tuttuğunda kaymıyor.

    BMW GT2 ince dokulu, neredeyse yok gibi. Alcantaradan çok süete benziyor. Yumuşak bir hissiyatı var. Eldivensiz kullanımda çok güzel hissettiriyor.

    Podium Porsche Suede; orta derece bir pütür dokusu var, Sparco gibi sert kaymaz bir kumaş. Sparco'ya en yakın hissiyat bu simitte.

    Fanatec logolu Sparco direksiyonlar; hepsi aynı BMW GT2 gibi. Muhtemelen aynı kumaşı kullanıyor. Birde bu direksiyonları galiba orijinal Sparco'dan daha ince üretmişler.

    Porsche Vision GT; dayanıklı tactaris diye geçiyor. Ne olduğunu bilmiyorum ama BMW GT2'nin daha ucuz, sentetik versiyonu gibi. Ama hissiyatı baya yakın.

    320 Alcantara Simit; bu da BMW GT2 ile aynı kumaş gibi.

    Formula V2.5x, Bentley; çok ince dokulu ama hissiyatı sert. GT2 gibi yumuşak değil.

    Makro çekebilirsem doku fotoğraflarını atarım.


    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmanarts -- 20 Ağustos 2025; 13:36:46 >




  • nastyboy N kullanıcısına yanıt

    Haptic'leri ayrı satmayı düşünür müsün hocam?

  • akmanarts A kullanıcısına yanıt

    Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Hocam Maşallah sizin koleksiyon sağlammış. Birde bu Alcantara olanları hep eldiven ile mi kullanıyorsunuz?

  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.