Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: daryusdaryus
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.488
Cevap
276
Favori
566.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 ay önce "şuan 3000 acaba altına düşer mi" diye almadığım t300 rs gt şuan 5buçuk-6 bin lira. Ağlayarak youtubedan videolar izliyorum
    Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Bir şeylerin "fiyatı düşer mi?" diye beklememeyi acı şekilde öğrenmişsiniz geçmiş olsun
    Asus TUF GAMING VG259Q 25" 144Hz // BenQ XL2411Z 24" 144Hz
    Steelseries Apex PRO TKL // Razer Deathadder Elite // FiiO E10K DAC/AMP // Sennheiser G4ME ONE
  • StummScream kullanıcısına yanıt
    Çok acı oldu hocam. Sağolun
    Msi B450 Tomahawk / Ryzen 5 5600 / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Corsair Vengeance 8GBX2 3000MHz / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Amazondan 2. el direksiyon sipariş ettim dur bakalım inşallah pişman olmam. Satıcı amazon değil. Acaba siparişte sorun yaşarsam iade edebilir niyim?

Orijinalden alıntı: atilim85

Amazondan 2. el direksiyon sipariş ettim dur bakalım inşallah pişman olmam. Satıcı amazon değil. Acaba siparişte sorun yaşarsam iade edebilir niyim?
    Türkiye'ye nasıl gönderiyor hocam hayret normalde göndermezler baktınız mı gönderim yerine genelde profilde yazar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

9 ay önce "şuan 3000 acaba altına düşer mi" diye almadığım t300 rs gt şuan 5buçuk-6 bin lira. Ağlayarak youtubedan videolar izliyorum
    son yıllarda bu ülkede neyin fiyatı düştü ki hocam daha 2 ay belki olmadı ts pc 7.7 euro kuruyla almıştım şuanda euro 8.8 ne diyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, sigma profilden bir kokpit yapmaya karar verdim fakat aşağı yukarı nasıl bir fiyat çıkıyor emin değilim. Yakın zamanda yaptıran veya fiyat alan varsa bilgi verebilir mi? Koltuksuz sadece sigma profil fiyatlarını...
  • Selam, Era V1 yaptım. Yaklaşık 1300 TL'ye mal oluyor. Bursa doğuş kalıptan aldım. Bir kaç özelleştirme yaptım ve 1400 TL'yi buldu benim alışverişim. Klavye, mause ve kasayıda ilave parçalar alıp kokpite oturtup son halini vermeyi planlıyorum.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Cevap için teşekkür ederim. Harika gözüküyor. Koltuk işini nereden çözdünüz acaba? Mevcut üreticiler oldukça pahalıya satıyorlar koltukları ve ucuz olanlar da oldukça kalitesiz duruyor. Araçtan çıkma koltuklar kullanılabilir mi bu projede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

ankarada yaşayıp koltuk almayı planlayan var mıdır?
    şaşmazda buldum. 2 si için 1500'e anlaştık gibi.
    birini almak isteyen var ise beraber alabiliriz.
    tek satış yapmıyor.
    koltuğun biri boşta. hiç kullanılmadı.
    ilan açmadım ama buradan güncellemiş olayım. ankaradan ihtiyacı olan varsa detayları pm ile konuşabiliriz.

• Bildiğin tekerlekli oyuncu sandalyesi. Oturak kısmının altında ne varsa söktüm. 4 tane vida deliği var. Sigma profile L köşe bağlantıyla birleştirdim. Taş gibi oldu. Tek sorun koltukta oturak kısmında eğim yok dümdüz oldu. Uzun süre oturunca rahatsız ediyor. İleryen süreçte mutlaka düzgün bir koltuk gerekecek. Bütçe ayarlayınca bende düzgün bir koltuk alacağım bu idarelik.

PS4 kullanicisiyim,direksiyon setleriyle ilgili pek bir bilgim yok.Logitech g29 yada tmaster t300 vs almak en iyisi anladigim kadariyla.Bunlardan birini almak istiyorum ama bildiginiz gibi yakinda ps5 cikicak,acaba bu setler ps5 pe uyumlu olur mu yoksa beklemek mi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aşağıda yazan Thrustmaster ürünleri PS5 ile uyumlu olacak. Fakat G29'u bilmiyorum bilen varsa yazabilir. Fakat G923 diye bir direksiyon çıkartıyor Logitech firması bu PS5 ile uyumlu olabilir diye tahmin ediyorum.
    (T80 series/T150 series/T300 series/T-GT) and ourofficially PS4 licensed joysticks (T-Flight Hotas 4 series) will be PS5 compatible.
    3 monitör kuracağıma gözlüğe yatırım yapmak daha mantıklı geldi.
    siz de inceleyebilirsiniz.
    Hocam vive cosmos aldım . Şuan için memnunum . Daha önce kullandığım rift s e göre oldukça iyi . Tek kötü yanı deri çok terletiyor . Rift s te oyun kayınca kendini düzeltmiyordu m bu set düzeltiyor. En sevdiğim özelliği bu oldu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba arkadaslar bu da benim kokpitimin son hali. Eksozcuda boruya bu seklini verip kaynak ile birlestirme islemi gerceklestirdim. Sizlerin olumlu olumsuz elestiri ve gorusleri varsa kokpiti gelistirmek adina duymak isterim. Herkese hayirli aksamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hanniballecter4532

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Merhaba arkadaslar bu da benim kokpitimin son hali. Eksozcuda boruya bu seklini verip kaynak ile birlestirme islemi gerceklestirdim. Sizlerin olumlu olumsuz elestiri ve gorusleri varsa kokpiti gelistirmek adina duymak isterim. Herkese hayirli aksamlar
    10 numara 5 yıldız olmuş.kaça mal oldu? keşke bende yaptırsam ama burdaki esnaf pis öper.

• Hocam boru 65 tl tuttu 30 tl egzozcuya verdim. Ahsabi hesaplamayi duzgun yapmadigim icinkullanmak durumunda kaldim 40 tl verdim kaynagi kendim yaptim. Koltugu ikinci el aldim monza koltuk 500 tl. Boya ve rulo fircayada 30 tl verdim. Toplamda koltuk haric 170 tl gibi birseye mal oldu. Tabi kaynak islerini kendi yaptigim icinboyle oldu sanayide yaptirirsaniz 80 100 tl de ona ayirin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanniballecter4532 -- 10 Eylül 2020; 17:4:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar T300 rs direksiyonum ac'de pedalları ve direksiyonu algılamıyor pedal shifterları algılıyor. ACC ve r factor 2 de ise kendiliğinden vites değiştirip gaz kesiyor sebebi ne olabilir?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.