Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (277. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: what_tha , what_tha
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.465
Cevap
275
Favori
564.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GTR ismi cok ozel, Raceroom dan bile buyuk aslinda. Oyun ici grafikleri gecen Frankfurt fuarinda yayinlamislardi cok guzel gözüküyordu Twitter dan Simbin UK olarak takip edebilirsiniz. Arkalarında Raceroom oldugu icin içim rahat ama Oyunu Almanya studyosu yapmiyor bunun icin Liverpool da yeni bir studyo actilar ama yine de etkileşim halindedirler. Project Cars 3 Belki bi tik simden uzaklassada bir sürpriz yapabilir mi diyorum ama sanirim Konsol tarafinda GTR3 ve Forza Motorsports 8 beklemeye değer. Cilalı bir Granturismocnun trailer i bile insani heyecanlandirmiyor, bakalim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    iki pedalı da kullandım. pro ile normal arasında kullanılan materyal farkı var hissiyat olarak sadece. ancak metal olması bir yana ralli moduna alınması da çok güzel bir olay. ben uzun süre o şekilde kullandım pedalı ve çok güzeldi. şuan csl elite f1 bundle ile gelen pedalları kullanıyorum bunlarda fena değil ama uzun süre dikey kullanınca yatay pedala alışamadım.
  • Bir süre önce Doğuş Kalıp ile beraber bir kokpit projesi gerçekleştirdik.

Sanırsam burada paylaşmayı unutmuşum.

İhtiyacı olan veya merak eden için sigma kokpit kurulum linkini paylaşıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: eRacing Academy

Bir süre önce Doğuş Kalıp ile beraber bir kokpit projesi gerçekleştirdik.

Bu videodan görüp dogus kalıptan dün sipariş verdim. İzmir suba epey yardımcı oldu sağolsunlar. Size de teşekkürler kokpit konusunu çok rahat hallettim bu video sayesinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haydar. kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın. iyi antrenmanlar dilerim.
    Kurulumu tamamladıktan sonra instagramdan bize fotoğraf atarsanız sevinirim.
  • eRacing Academy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Muhakkak atarım.

Gayet uygun fiyat. Bu konuda fanatec iyi. Bence dua edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Gayet uygun fiyat. Bu konuda fanatec iyi. Bence dua edin.
    T3pa aldim daha sonra belki loadcell gecerim amazonda vs satilirsa yada fanatec kampanya yaparsa.
    Ts Pc Ferrari 488 Challange Edition+T3PA toplam 6500 civarina geldi vergi shipment vs

• quote:

Orijinalden alıntı: eRacing Academy

Bir süre önce Doğuş Kalıp ile beraber bir kokpit projesi gerçekleştirdik.

Güzel paylaşım

• Spardox dx11 ya da muadil ekipman arıyorum, yardımcı olabileceklere mesaj kutum açık :)

Tüm siparişin toplamda ne kadara mal oldu lojistik dahil? Adamlar stand iiçin parça adet ve ölçülerini biliyor ve ona göre mi siparişi oluşturuyorlar yoksa miktarları sen mi söyledin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizz

Tüm siparişin toplamda ne kadara mal oldu lojistik dahil? Adamlar stand iiçin parça adet ve ölçülerini biliyor ve ona göre mi siparişi oluşturuyorlar yoksa miktarları sen mi söyledin ?
    1050 civarı olması lazım hocam instagramda görmüştüm hazır ölçüleri var era cocpit v1 ve v2 şeklinde
    sanırım farklı farklı cocpit şemalarıda varmış ellerinde era harici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Haziran 2020; 23:49:28 >
  • Blizz kullanıcısına yanıt
    İstedigim kokpitin adını veriyorum onlar parçalarını biliyorlar zaten. 975 tl tuttu era kokpit v2.

Teşekkür ederim yanıtlar için. İnternet sizler gibi bilgi paylaşımı yapan insanlar olduğu zaman ayrı bir güzel.
  • koltuklar hep 2 adetli satılıyor tekli alım nasıl yapıyorsunuz yada sahibindenden falan çıkma mı almak lazım şahsen temiz 0 almak daha iyi sırf şu koltuk yüzünden era v2'nin sadece direksiyon pedal kısmını yaptırmak istiyorum koltuk normal koltukta devam edeceğim.
    Şu şekil 2 adet kokpit tasarladım.1.si yer açısından daha iyi aslında benim için hemde mönitörüm zaten masada pc'ye bakmak istersem kokpiti yana çeker pc kullanırım.2.si tabiki daha güzel tam bir kokpit havası olur ama hem pc'yi kullanmak istersem mönitörü nasıl tekrar masaya alıcam ve koltuk işi sıkıntı.Mönitör anca 2 tane olcak biri kokpitte biri masada buda ekstra maliyet demek hem masaya hem kokpitte mönitörü kaydıraklı bir sitem ile kullanabilsek aslında
    Edit:Mönitör için mönitör standındaki sigma profili çok uzun tutup vesa ile mönitörü ihtiyaç olduğunda sağ sola kaydırmak olabilir ama tam düşündüğüm gibi olur mu bilemedim çünkü vesa sabit olacak profile sanırım.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Haziran 2020; 22:42:25 >

SEZGİNLER OTO DÖŞEME
    0507 676 7691 Semih

iracing türkiyeden bahsederseniz yardımcı oluyor bu arkadaş elinden geldigince ücretsiz kargoda cabası

• El emeği göz nuru :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İskonto oranını ne yaptılar Hocam ?
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Kendim sepete attigimdakinden 100 lira falan daha ucuza geldi

Hayırlı olsun Hocam tekrardan.. Genelde %15-35 arası bir iskontoları oluyor aslında firmanın.. Erkenden görseydim keşke yardımcı olurdum
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.