Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (524. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.465
Cevap
275
Favori
564.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben reddit üzerinden ulaştım. O da öyle yapsın kablo gönderdiler çinden ama faydası olmadı. Orda da bu kopma sorununu yaşayan baya bi insan var. Sıkıntısız kullanan da var ama belli bir seri sanırım bu şekilde sıkıntılı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Simagic çok daha iyi olmasına rağmen giriş seviyesi ürünleri olmadığı için özellikle bizim ülkemizde moza tercih ediliyor.Moza nın ülkeye daha önce giriş yapmasının etkiside büyük.Simagic in r3 ilr r5 e rakip bir base çıkarması gerekiyor.İzlediğim bir röportaj da 3 ile 6 nm tork arasında giriş seviyesi bir base düşündüklerini söylemişlerdi.Bayağı geç kaldılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

Giriş seviyesinden ziyade r25 r19 alacaklar için söylemiştim hocam. İnanın o fiyatlara daha iyileri varken alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ben de Türkiye de bu kadar popüler olmasının sebebi diye yazmıştım.Simagic ekosistem kurmak pahalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 11 Eylül 2025; 13:23:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Iracing bölümünde paylaştım ama burayı yeni farkettim:)

Seti full simagic topladım. Aranızda simagic kullanan var mı... Mozayı reddit ve sim ekipmanları kullanan arkadaşlarıma danıştığım zaman sakın diyip beni ağız birliği yapmışcasına simagic e yönlendirdi:) Deneyip göreceğiz artık. Burada kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini merak ediyorum...

Günlük i20N araç kullanıyorum. Gerçekte pist kasmak istiyorum. Iracing de, i20N aracımın sınırlarını zorlayıp, sonrasında pistte gazlamak gayem:)

(i20N iracing de yokmuş)

Bu setle aranıza katılıyorum.

GT Neo

Neo X Bundle

Evo 18

P2000-R (Haptic Kontrol karti dahil)

P-HPR + Bracketler + P-APS + Uzatma kablolari

DS-8X Shifter

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 11 Eylül 2025; 15:24:25 >

• 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.