< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (524. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Simagic çok daha iyi olmasına rağmen giriş seviyesi ürünleri olmadığı için özellikle bizim ülkemizde moza tercih ediliyor.Moza nın ülkeye daha önce giriş yapmasının etkiside büyük.Simagic in r3 ilr r5 e rakip bir base çıkarması gerekiyor.İzlediğim bir röportaj da 3 ile 6 nm tork arasında giriş seviyesi bir base düşündüklerini söylemişlerdi.Bayağı geç kaldılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Giriş seviyesinden ziyade r25 r19 alacaklar için söylemiştim hocam. İnanın o fiyatlara daha iyileri varken alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Türkiye de bu kadar popüler olmasının sebebi diye yazmıştım.Simagic ekosistem kurmak pahalı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 11 Eylül 2025; 13:23:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X