Bildirim
Sim lock'lu 3GS'e İOS 6
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne şekilde unlock yaptınız? Gevey mi sam ile yazılımsal mı?
Bazı geveyler iOS 6 nın beta versiyonunda çalışıyordu ancak yazılımsal ile çalışma gibi bir ihtimali yok zaten jb de yok.
Yani sizin için iOS 6 = ipod :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazeest
Bazı geveyler iOS 6 nın beta versiyonunda çalışıyordu ancak yazılımsal ile çalışma gibi bir ihtimali yok zaten jb de yok.
Yani sizin için iOS 6 = ipod :)
anladım, ben hangisi olduğunu bilmiyorum. İkinci el almıştım, aldığımda 5.1 vardı sonra ben onu 4.01'e düşürttüm sonra öyle devam ediyor işte
_____________________________ -
quote:
dostum ben ios6 değilde, 5.1.1 jb kursam gene sim lock'la karşılaşır mıyım ?? hem cydia'da üst kısımda SHSH'nin karşısında İOS 4.1, 5.01, 5.1, 5.1.1 yazıyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hsntrr
quote:
dostum ben ios6 değilde, 5.1.1 jb kursam gene sim lock'la karşılaşır mıyım ?? hem cydia'da üst kısımda SHSH'nin karşısında İOS 4.1, 5.01, 5.1, 5.1.1 yazıyor.
Herhangi bir yazılım değişikliğinde sim kilit devreye girer. -
yükseltirsen telefon kitlenir. ios 6 jb çıkmasını bekle _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mydyga
yükseltirsen telefon kitlenir. ios 6 jb çıkmasını bekle
Arkadaş doğru söylüyor.Ben gece telefonu bir güncelleyeyim derken böyle bir sorunla karşılaştım.Hala da çözebilmiş değilim,hatta sanırım çözemiyicem çünkü kilidi aşmak söz konusu değil.Şu an ios6'nın yüklenip yüklenmediğinden de emin değilim aslında,önceden 4 yüklüydü.İTunesten yükledi gece de,sabah kalktığımda bir şeyler geri alınıyodu tam anlamadım ne olduğunu.Kilitten kurtulmanın bir yolunu buldum da,şu an ios5 için geçerli sadece.Ne yapabilirim? Bir fikri olan var mı? jb ne tam bilmiyorum ama sanırım şu kilit olayını çözüyosun :) redsn0w'un yeni versiyonunun çıkması ne kadar zaman alır ki?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ßy Spécops.
quote:
Orijinalden alıntı: mydyga
yükseltirsen telefon kitlenir. ios 6 jb çıkmasını bekle
Arkadaş doğru söylüyor.Ben gece telefonu bir güncelleyeyim derken böyle bir sorunla karşılaştım.Hala da çözebilmiş değilim,hatta sanırım çözemiyicem çünkü kilidi aşmak söz konusu değil.Şu an ios6'nın yüklenip yüklenmediğinden de emin değilim aslında,önceden 4 yüklüydü.İTunesten yükledi gece de,sabah kalktığımda bir şeyler geri alınıyodu tam anlamadım ne olduğunu.Kilitten kurtulmanın bir yolunu buldum da,şu an ios5 için geçerli sadece.Ne yapabilirim? Bir fikri olan var mı? jb ne tam bilmiyorum ama sanırım şu kilit olayını çözüyosun :) redsn0w'un yeni versiyonunun çıkması ne kadar zaman alır ki?
dostum baktın fazla uğraşıyorsun, iphone yazılımları ile uğraşanlar telefoncular var. Git 20 lira ver 10 dk'da düzeltsinler._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kilit sesi az çıkıyor
- iphone 13 ile 15 arasındaki fark
- eko telekom
- whatsapp gelen mesajın kimden geldiğini gizleme
- yurtdışı iphone 17 pro max
- iphone 17 pro max samsung s26 ultra karşılaştırma
- iphone 15 vs 16
- iphone zam gelecek mi
- telefonum wifiye bağlanmıyor
- 16 pro max vs 17 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler