Şimdi Ara

Sim kart takılan aparat kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ıphone 4 için sim kartını kırdırmıstım. Sonra eski ıphone'a(3gs'ye) takınca kırık olan sım takıldı çıkmadı,uzun ugraslar sonucu sım kartını taktıgımız aparatın yarısı telefonun içinde yarısı elimde kaldı.

Bunu nereye nasıl yaptırabiliriz?

• up.

Telefoncular yapar mı yoksa genpa'ya falan mı vermek gerek. O aparatın yarısı telefonun içinde yarısı da elimde kalmısken nasıl takıcam sım kartı ?

Ooof Ooof kötü şans kötü şans.
  • www.dealextreme.com

Bu sitede ufak bir araştırma ile o küçük aparatı bir kaç dolar karşılığında alabilirsin.
    Sıkıntı yok
  • urunun adi sim tray

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.40976

http://www.buyincoins.com/original-sim-card-slot-tray-holder-iphone-4-4g-4th-ipad-product-2371.html

ben daha once buy in coins den alisveris yaptim 5 gune geliyor postanenizi aramaya baslayin 5 is gunu sonra. ptt haber vermiyor.

thank2010 yazin kupon kismina %10 indirim de var

bu arada nasil becerdin kirmayi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One-Turk -- 12 Aralık 2010; 23:42:15 >

• Aparat dısarda kırılsa yenisini alır takarım sorun degil.

Ama daha da kötüsü içinde kırıldı,bütün ugraslara ragmen çıkartamadım

@One-Turk

Iphone 4 için sım kartını kırdırdım(küçülttüm). Sonra 3gs'ye reset attım. Sım kartı istedi o kırdırdıgım sim kartını birlestirip telefona taktım(bayidek adam birlestirip kullanabilirsin dedi) ve sonra da çıkaramadım zorlayınca da aparatın yarısı elimde yarısı içerde kaldı. Sım kartını kurtardım çok sükür.

Avea hattını da kırdırdım. Su o da başka bir telefonda rehin kaldı.

Iphone 4 iyi güzel hoş da hat kırdırma çok saçma bi olay ya büyük yapsan ölür müsün anasınısatıyım daha ilk dk'dan sogudum telefondan.
  • Benzer bir durum2,5 sene önce benim başıma gelmişti. Turkcellden kontratlı almıştım önce kullanıcı hatası olduğunu ve yedek parça olmadığını tek çözümün yeni bir tel almam olduğunu söyleyen bayana biraz çıkıştıktan sonra yetkili birisinin aramasını istediğini söyleyip kapattım birkaç saat sonra bana döndüler kart yuvasının 5tl ye degistirme dahil 20 Tl ye kadıköy de yapıldıgını ilettim uzun lafın kısası kart yuvasının hangi şekilde talılacagını gösteren bir işaret vs... olmadıgını söyleyip derhal tamir edilmesini söyledim tamir için aldılar ve 3 hafta sonra sıfır bir iphone verdiler. Kontratlı müşteriysen şansını deneyebilirsin. Genpa hiç ilgilenmemişti ben direk Turkcellden halletmiştim.
  • sanırsam içinin acılması gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TABLETE USB SİM KART TAKILIRMI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci
    sanırsam içinin acılması gerekli

Evet icinin acilmasi sart aslinda kendinde acabilirsin cok kolay.
  • www.ifixit.com da kasa acma olayını fotoğraflı olarak anlatımını bulabılırsınız.
  • geçmiş olsun tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Kalp kırmadan her zaman alttan alınmalı böyle şeyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwOoS

Aparat dısarda kırılsa yenisini alır takarım sorun degil.

Ama daha da kötüsü içinde kırıldı,bütün ugraslara ragmen çıkartamadım

@One-Turk

Iphone 4 için sım kartını kırdırdım(küçülttüm). Sonra 3gs'ye reset attım. Sım kartı istedi o kırdırdıgım sim kartını birlestirip telefona taktım(bayidek adam birlestirip kullanabilirsin dedi) ve sonra da çıkaramadım zorlayınca da aparatın yarısı elimde yarısı içerde kaldı. Sım kartını kurtardım çok sükür.

Avea hattını da kırdırdım. Su o da başka bir telefonda rehin kaldı.

Iphone 4 iyi güzel hoş da hat kırdırma çok saçma bi olay ya büyük yapsan ölür müsün anasınısatıyım daha ilk dk'dan sogudum telefondan.

Aynısı benim başıma geldi iphone 4 için aldığım mikrosimi aparatı ile Samsung wave ye taktım ve aynısı oldu.Malesef telefoncu ancak sökerek çıkarabildi.

• içinde kalması kötü, dikkatli bi şekilde kasayı açıp kendin uğraşabilirsin, kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.