Şimdi Ara

Silver'dan Çıkmak İçin Duo Aranıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
4
Favori
6.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knife Party

    Bu mantik o kadar sacma ki... tabi elmas olan adam kiciyla 25/2 oynar tasir ama goldu hakeden adam nasi silverda o kadar oynasin bunu akil edemiyonuz

    Bak sen farkındasın iyi oynandıgında çıkılabileceğinin yukardaki arkadaş çıkılmanın imkansızlığını anlatmış bende öyleyse böyle dedim ve cevap bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zero Degrees

    Dostum seninle her ortamda Bronzlarla oyun oynarım ve taşındığınıda sana kanıtlarım. Bende bundan iki ay önce silvev 2 den yukarıya çıkamıyordum. Neyse sonrasında takmadım daha ciddiye almadım sonra bir baktım gold 5 olmuşum. Sonra gold 1'e kadar geldim ama West'e geçme kararı aldım ve geçtiğimde beni Silver 5'e attı. Sonra biraz oynadım silver 1'e kadar yükseldim ama daha oynamak istemedim ve eleboost yaptırmak istedim fakat yapılan yorumlar felan filan derken eloboosttanda vazgeçtim ve şuan Gold 2 deyim. Emin ol oyun taşınıyor sadece sen bunun farkında değilsin. Yeteri kadar kapasiten yoktur, oyun bilgin yoktur ama zamanla anlarsın bunları. O zamanda benim gibi dersin. Herkes hakettiği ligdedir diye.

    dostum bende senle ayni seyi dedim zaten ustteki arkadasa yanit olarak bende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 13 Mayıs 2014; 23:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • duo'm var adc-sup haftasonu silver 2 den gold 5'e cıktım suan 70lp var guzel oynayan cıkar oynamayan cıkamaz net
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

    Normal game de jungle geliştirin. Bende s2 den s5 düştüm şu an winstreak yapıyorum. Jungle bilen her türlü taşır . tavsiyem udyr wukong bir de xin zhao .

    hocak udyr a nasi bi build cikiyosun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaZooM

    Kesinlikle değil oyunu bırakırken gold 4 deydim hesabım inaktiflikten silver 1 e düşmüş silver 1 den gold 3 e kadar kaybetmeden cıktım jungle oyna cıkarsın

    reis jungle olarak ne oynuyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmfaruk kullanıcısına yanıt
    Jax cho gath shyvana ucuyle tasi iste benim cho gath ve jax maclarimin win orani %80 e yakin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asi bir konunun tuttuğun altın olsuna dönüşü
  • lan silver II serilerinden yuvarlandım yine seri maçına afk geliyor ya da feedleyenler rezalet ya euw silver çöp
    ben kendi derdimi söyleyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmfaruk


    quote:

    Orijinalden alıntı: KaZooM

    Kesinlikle değil oyunu bırakırken gold 4 deydim hesabım inaktiflikten silver 1 e düşmüş silver 1 den gold 3 e kadar kaybetmeden cıktım jungle oyna cıkarsın

    reis jungle olarak ne oynuyorsun

    Jax shyvana 2 sinide alamazsam j4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gmfaruk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

    Normal game de jungle geliştirin. Bende s2 den s5 düştüm şu an winstreak yapıyorum. Jungle bilen her türlü taşır . tavsiyem udyr wukong bir de xin zhao .

    hocak udyr a nasi bi build cikiyosun

    Wriggle feneri , üçlü kuvvet , tank varsa karayel sonrasında tank , yoksa üçlü den sonra full tank çıkıyorum. Çizme. Olarak da atiklik tercih ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahalleden bi ufaklığın accountunu 2 günde silver 5 den gold a çıkardım. normalde diamond'um eğer hak ediyosan taşırsın, taşınmıcak bi oyun yok 4v5 mi yenmedim, supporta kızıp mide gelip feedleyen mi olmadı hepsi bahane :D oynadığım karakterlerde leblanc, jax, udyr, warwick, draven
  • quote:

    Orijinalden alıntı: papy0n

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucerabdullah

    Yahu arkadaş,

    Ben şimdi anlamıyorum. Buraya gelmişler cak cuk yapıyorlar. Çıkmak ney ki bilmem ney ki öyle kolay ki o ki bu ki.

    Türkiye Serverını bilmem. Ben Westte oynuyorum. Westin Bronze ligi sizin o beş para etmez Türkiye Serverının Gold ligi arkadaşlar. Bu şartlara rağmen rakibi feedlediğim görülmemiştir. Ama gel gör o kadar çok oyuncu var ki her maç takımına minimum bir feeder düşüyor. Oda minimum. Bu hani erkek başına düşen kadın sayısı teorisi gibi.

    Adam diyor ki adc oyna çıkarsın carrylersin bilmem ne. Benim mainim adc, bu son yamadan sonra biraz jungle a yoğunlaştım ama ADC ye oldukça hakimim. Şimdi gelmiş diyor ki ADC oyna çıkarsın. ADAM TOP LANE'DE 0 8 GİDİYOR. HADİ GEL TAŞI. GEL VERECEĞİM ACCOUNTU GEL TAŞI. BİR TAŞI İKİ TAŞI. DÖRDÜ BEŞİ ALTIYI TAŞI GEL. Hesabımı sana hediye ederim gel taşı. Yok yaa... Jinxle diyo taşıdım diyo on numara diyo. Gel külahıma anlat. Adama diyorum ki Master Yi banla. Banlamıyor. Üstelik hard counter Jax i de banlamış. Ee rakip özürlü mü ? Gördü de master ı pickledi. Dedim ki bari banlamadın lütfen feedleme. Westte öyle cak cuk yapan adam yok. Ok diyor. Elimden geleni yapacağım diyor. Haklısın diyor, korkma diyor, noob değilim merak etme diyor, ama feedliyor. O ayrı. Dakika 17 de ADC'ye tek attıracak kadar ne yaşadın birader ? Nasıl feedledin Allah aşkına ? Midde 0 6 2 giden bir ahri. 5 ini Master'a vermiş. Nasıl abi ? Nasıl ya ? Bu bir örnektir.

    Başka bir örnek, Renektonla 0 8 nasıl gidersin abi ? Karşısında kim var ? Riven. Team Fightta adamın ADC ye focus atmasına gerek yok, öyle kasılmış, öyle vuruyor yani. Bunlar aklıma gelen örnekler yahu daha neler neler anlatsam roman olur roman.

    KDA oranım ortalama 10 5 10. 25 kill alıp kaybettiğim nice maç bilirim. Arkadaşlar, bu bir şanş işidir. Dikkat edin böyle elini kolunu sallaya sallaya lig yükselen adamların match historysine bak, feedlemiş. Hadi feedlemiş biraz ağır oldu da Feedlememişse de, varlık gösterememiş. Bu tamamiyle şanş işidir. Zaten bu tip adamlar genel olarak hayatta da şanştan yüzü gülmüştür. Bu tamamiyle şanş işidir. Şanşınız yoksa forever bronze welcome to the hell no way out beyler. Ben size söyleyeyim. ELOHELL diye bir oluşum var değil mi ? Bunu ben söylemiyorum. Moralinizi bozmak istemem ama gerçekten böyle bir şey var.

    Öncelikle silver ve bronze oyuncuların yegane öğrenmesi gereken tek şey, PLAY SAFE. Bütün olay bu.

    Adam gelmiş seni 2 kere kesmiş işte. Kesmiş abi öyle yada böyle. Senden daha iyi veya daha şanşlı veya jungle geldi bilmem ne. Neyse ne oğlum. Senden 2 kill önde adam. Az da farmda önde. Yahu daha bu adama niye 1 vs 1 giriyorsun birader ? Niye ya bunu izahı açıklaması olabilir mi ? Noldu ? Öldü feeder. 0 3 gidiyor. Ee karşıdaki adamda sağa sola bir iki gank attığı zaman zaten o oyun gitti beyler. Hadi şimdi karşıdaki adamı tutun bakalım saygı değer Forum Donanım Artist carryleri. Hadi gelin taşıyın delikanlılar. Yalnız ben West için konuşuyorum Türkiyede flame ve feedden zaten geçinilmiyor.

    Neyse abi ben sana işi tek cümleyle özetleyeyim.

    Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi League of Legends oyuncusu da olsan, şanşın yoksa Bronze yolların taştan. Ancak Dünyanın gelmiş geçmiş en kötü League of Legends oyuncusuysan ve şanşın varsa, köşeye Gold atmaya başla. Plat yakın, meşaleyi yakın.

    Hee bir başka öneri,

    Smurf hesap. Başka hiç bir ama hiç bir alternatifin yok. Lakin benim gibi hesabına 300-400 lira harcadıysan zaten smurf hesap açamıyorsun açasın gelmiyor ayrı bir konu.

    Duo muo bunlar hikaye arkadaşım. Bunlar masal birader geçeceksiniz. 2 kişi girdin yanındaki 3nden en az 2 si feedliyor oğlum zaten. Neyin duosu neyin kafası ? Neyse ya dediğim gibi, şanşlıysan çıkarsın. Ben duo giriyorum bir halt olmuyor afedersin. Sadece ama sadece arkadaşımla ben oynuyoruz yine veriyoruz yine veriyoruz. Geçiceksiniz abi.

    Hayırlı işler.





    eğer hesabın iyiyse ve ben o yapılamaz şans işi diye ağladığın ligde çatır çutur lig yükselirsem hesabını verecekmisin böyle iddialı iddialı konuşunca meraklandım.
    Hadi bakalım genco

    Arkadaşım,

    Senin şanşın vardır. Sen çıkarırsın. Onun şanşı yoktur, o çıkaramaz. Ben burada odak noktasına dem vuruyorum. Şanşı olmayanın West Bronze 5 den hesabını Golda veya Plata çıkmasına şu şartlarda ihtimal vermiyorum. He boş bir adamsa, hayatta başka davaları yoksa, gece gündüz bunun peşindeyse belki 6 ay sonra hesabı çıkarır. Öbür türlü çıkamazsın abi. Buradan atıp tutuyosunuz. Karşınıza bi tane feeder gelmiş, sizi kastırmış, rakibe tek atar hale gelmişsiniz vay efendim ben oyun carryliyorum diyorsunuz. İşte sizi feedleyen gerizekalılar benim takımımımda anlatabiliyor muyum kardeş ? Bahsettiğim şanşta burada devreye giriyor.Topta dakika yedi de 0 - 7 giden Renektonun feedlediği 7 - 0 'lık Rivenı durdursana sen bi. Bu riven bana niye gelmiyor ? Gel bi durdur bakalım nasıl durduracaksın. Bi kere oyunun metasında böyle bir şey yok. Durduramazsın. Nasus, Riven, Trundle bu tarz hard tank damage adamları ad carry ile ap carry ile durduramazsın. Ee bende bunları oynuyorum ne yapayım benim mainimde bu. Herkesin maini top olacak diye bişey mi var ? Gelmişin burada şekil yapıyosun. Türkiye serverına benzemiyor buralar oyuncu kitlesi çok geniş ve geniş olduğu için şanşın da ona göre azalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 14 Mayıs 2014; 11:17:48 >




  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    yanlış anlama ama diyelim seninle duo olarak girdik. (smurf kasan birisiyim) İşte gumusten platine cıkarmak 1 haftamı aldı. Tamam artık platinsin. Ama şunu söyliyeyim gümüşten çıkamıyorsan platinden nasıl çıkacaksın. Burda sakın bana troller nooblar diye deme. Eğer o ligin ustunde oynasaydın o oyunculardan cok daha ıyı oynayıp rahat oyun kazanırdın ki demekki hala tek basına oyun tasımak ıcın gereklı bılgın yok. Bu dedıklerım dusuk elo da vardır. Herkes hak ettıgı lıgde kalır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucerabdullah

    Arkadaşım,

    Senin şanşın vardır. Sen çıkarırsın. Onun şanşı yoktur, o çıkaramaz. Ben burada odak noktasına dem vuruyorum. Şanşı olmayanın West Bronze 5 den hesabını Golda veya Plata çıkmasına şu şartlarda ihtimal vermiyorum. He boş bir adamsa, hayatta başka davaları yoksa, gece gündüz bunun peşindeyse belki 6 ay sonra hesabı çıkarır. Öbür türlü çıkamazsın abi. Buradan atıp tutuyosunuz. Karşınıza bi tane feeder gelmiş, sizi kastırmış, rakibe tek atar hale gelmişsiniz vay efendim ben oyun carryliyorum diyorsunuz. İşte sizi feedleyen gerizekalılar benim takımımımda anlatabiliyor muyum kardeş ? Bahsettiğim şanşta burada devreye giriyor.Topta dakika yedi de 0 - 7 giden Renektonun feedlediği 7 - 0 'lık Rivenı durdursana sen bi. Bu riven bana niye gelmiyor ? Gel bi durdur bakalım nasıl durduracaksın. Bi kere oyunun metasında böyle bir şey yok. Durduramazsın. Nasus, Riven, Trundle bu tarz hard tank damage adamları ad carry ile ap carry ile durduramazsın. Ee bende bunları oynuyorum ne yapayım benim mainimde bu. Herkesin maini top olacak diye bişey mi var ? Gelmişin burada şekil yapıyosun. Türkiye serverına benzemiyor buralar oyuncu kitlesi çok geniş ve geniş olduğu için şanşın da ona göre azalıyor.

    Şu işiniz gücünüz yok boş adamlarsınız öyle tabi çıkarsınız tavrınız bi türlü bitmedi,bu oyunu her iyi oynayan adamın sosyal hayatı işi gücü normal bir yaşantısı olabileceğini düşünemiyorsunuz çok garip gerçekten bunlar güzel bahaneler

    Şans işi diamondda challanger da farkettiriyor kendini bronzda gümüşte falan değil.Bronz 5te oynayan adamlar (özellikle bu sezon) hiç bişey bilmeyip sürekli bahane uyduran birilerini suçlayan insanlar bunda da anlaşalım.
    6ayda bırak 1 tane bronzdan goldu bi kaç düzine hesap çıkartırım rahat rahat güle oynaya.Oynamayı bilmediginizi kabullenmek bu kadar zor olmamalı.

    Ayrıca "karşına feeder gelmiş sizi kastırmış" dediğine katılıyorum çünkü o ligdeki herkes feeder benim için sende öylesin gram oyun bilgileri harita kontrolleri, oyunu okuma yeteneği, gidişata göre item build değiştirme gibi şeyler asla yok.


    özetle; çıkarana hesabımı verecem diye iddialıydın noldu ondan hiç bahsetmemişsin, iddian iptalmi yoksa devam mı hala ?

    https://store.donanimhaber.com/50/28/b4/5028B4BECF586335B4BEC0FA18E119FA.jpg
    bunun gibi onlarca fotograf yollayabilirim ben ne anlattığınla ilgilenmiyorum iddianla ilgileniyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: papy0n

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucerabdullah

    Arkadaşım,

    Senin şanşın vardır. Sen çıkarırsın. Onun şanşı yoktur, o çıkaramaz. Ben burada odak noktasına dem vuruyorum. Şanşı olmayanın West Bronze 5 den hesabını Golda veya Plata çıkmasına şu şartlarda ihtimal vermiyorum. He boş bir adamsa, hayatta başka davaları yoksa, gece gündüz bunun peşindeyse belki 6 ay sonra hesabı çıkarır. Öbür türlü çıkamazsın abi. Buradan atıp tutuyosunuz. Karşınıza bi tane feeder gelmiş, sizi kastırmış, rakibe tek atar hale gelmişsiniz vay efendim ben oyun carryliyorum diyorsunuz. İşte sizi feedleyen gerizekalılar benim takımımımda anlatabiliyor muyum kardeş ? Bahsettiğim şanşta burada devreye giriyor.Topta dakika yedi de 0 - 7 giden Renektonun feedlediği 7 - 0 'lık Rivenı durdursana sen bi. Bu riven bana niye gelmiyor ? Gel bi durdur bakalım nasıl durduracaksın. Bi kere oyunun metasında böyle bir şey yok. Durduramazsın. Nasus, Riven, Trundle bu tarz hard tank damage adamları ad carry ile ap carry ile durduramazsın. Ee bende bunları oynuyorum ne yapayım benim mainimde bu. Herkesin maini top olacak diye bişey mi var ? Gelmişin burada şekil yapıyosun. Türkiye serverına benzemiyor buralar oyuncu kitlesi çok geniş ve geniş olduğu için şanşın da ona göre azalıyor.

    Şu işiniz gücünüz yok boş adamlarsınız öyle tabi çıkarsınız tavrınız bi türlü bitmedi,bu oyunu her iyi oynayan adamın sosyal hayatı işi gücü normal bir yaşantısı olabileceğini düşünemiyorsunuz çok garip gerçekten bunlar güzel bahaneler

    Şans işi diamondda challanger da farkettiriyor kendini bronzda gümüşte falan değil.Bronz 5te oynayan adamlar (özellikle bu sezon) hiç bişey bilmeyip sürekli bahane uyduran birilerini suçlayan insanlar bunda da anlaşalım.
    6ayda bırak 1 tane bronzdan goldu bi kaç düzine hesap çıkartırım rahat rahat güle oynaya.Oynamayı bilmediginizi kabullenmek bu kadar zor olmamalı.

    Ayrıca "karşına feeder gelmiş sizi kastırmış" dediğine katılıyorum çünkü o ligdeki herkes feeder benim için sende öylesin gram oyun bilgileri harita kontrolleri, oyunu okuma yeteneği, gidişata göre item build değiştirme gibi şeyler asla yok.


    özetle; çıkarana hesabımı verecem diye iddialıydın noldu ondan hiç bahsetmemişsin, iddian iptalmi yoksa devam mı hala ?

    https://store.donanimhaber.com/50/28/b4/5028B4BECF586335B4BEC0FA18E119FA.jpg
    bunun gibi onlarca fotograf yollayabilirim ben ne anlattığınla ilgilenmiyorum iddianla ilgileniyorum.

    Yahu kardeşim,

    Senin atmış olduğun maçtaki statları ben her maç yakalıyorum. Ben her maç 15 in üstünde kill alıyorum. Senin attığın yasuo skorunu yakalayıp, bırak onu o Yasuodan daha iyi KDA oranım olmasına rağmen maç verdiğimi hatırlıyorum sen ne anlatıyorsun ? Bu gözler duo girdiğim arkadaşımın 39 assist yaptığı maçı verdiğini gördü ya sen kime neyden bahsediyorsun? Screenshot atmamı ister misin ? Lane de ezdiğim 0-18-9 Jinxin maç aldığını gördüm be ben. Yahu ben nice 20 kill aldığım maçı kaybettiğimi bilirim arkadaşım. Bugün Avrupanın en iyi mid lane'lerinden biri kabul edilen xpeke 0 7 bitirdi oyunu birader neyin şeklini yapıyorsunuz ? Mevzu o değil.

    Senin anlamadığın nokta şu,

    Benim kendi oyunum ile ilgili bir problemim yok. Senden daha fazla stream izlemişimdir buna kalıbımı çok net bir şekilde basarım çünkü uzun bir süredir işlerim durgun ve boş zamanım çok. Oynamada aynı süreklilik yok ama izlemede var. Oyunda benim oynadığım oyun ile ilgili bir sıkıntı yok. Sıkıntı diğer oyuncularda sen bunu anlamıyorsun. Geçeceksin bu harita kontrolleri ayaklarını bilmem ne bunlar profesyonel düzeyde takım ile birlikte yapıldığında işe yarayan trickler. Sen Sightstone alan ADC gördün mü ? Görmedin muhtemelen ama ben aldığımı hatırlarım feeder supportlar yüzünden. O yüzden geçeceksin yani. Oyun okuma yeteneği, item değiştirme falan hahah. Yahu ben internetimden ötürü oyuna geç girdiğim bir maçta mid lane Zed'e karşımdaki 9 level üstümde olduğu için koruyucu melek ile başladım ya. Ve sonrasında beni tutamadılar. Twisted Fate Backdoor yapacağım diye rabadonu satıp kuleleri devre dışı bırakan item kastığımı bilirim. Sizin şanşınız yaver gitti diye kendinizi akıllı zannediyorsunuz bir tek biz biliyoruz oynamayı şekli yapıyorsunuz. Bir kere böyle bir yaklaşım çürük bir yaklaşım. Oyunda çıkabileceğin maksimum nokta belli. Dünyanın en zor oyununu oynamıyoruz. Skiller belli şampiyonlar belli harita belli kuleler belli. Yapacağın hamleler de oynadıkça şekilleniyor. Hani böyle abartıyorsun biraz da ondan söylüyorum. Kaçarken mouse yönünde terse flash atıp çimene girip B atarken rakibin usul usul yanından geçmesini bir tek sen yapmıyorsun kardeş. Oyunda yapabileceklerin sınırlı. Mesele bronze 5 ten çıkmak değil. Bronze 5 ten çıkarsın 4 3 2 1 Silver 5 4 3 2 1 bu zaman zarfında geriye düştüğün olmuyor mu ? 2 ay Bronze 5 ile 2 arasında mekik dokuyorum ya adam dakika 7 de 0 - 6 gidiyor sen sihirbaz mısın neyini carryliyorsun bu oyunun ?

    Bir kere senin mantığın oyunun metasına tamamiyle ters. Elohell oluşumunu Riot kendisi söylüyor. Böyle bir durum var diyor. Sen bunu nasıl inkar edebiliyorsun ? Faker mısın birader ? Madem bu kadar iyisin görelim seni All Star kutlamalarında.

    Bir kere verirsin iki kere verirsin hadi üç kere verirsin ama Her maç minimum 15'in üstünde kill alan adamın başına sürekli bu geliyorsa burada başka bir şey var bunu düşünmek zorundasın.

    Ayrıca şanş meselesi evet dediğin gibi Diamond seviyesinde de var. Lakin orada seni taşıyacak adamın seviyesi de belli. Bronze veya Silver Liginde şanşın yoksa çıkma ihtimalin yok arkadaşım. Bir kere 5 vs 5 matematiksel olarak her oyuncunun kağıt üstünde maçı kazanmasının % 50 şanşı var. Bunu riot verilere dayanarak belirtiyor zaten. Sen kendi şanşızlığını da eklersen bu oranı oldukça aşağı çekebiliyorsun. İstediğin kadar iyi oyna. Şanşın yaver gitmediği sürece öyle kafana göre at koşturamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 14 Mayıs 2014; 14:07:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucerabdullah

    quote:

    Orijinalden alıntı: papy0n

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucerabdullah

    Arkadaşım,

    Senin şanşın vardır. Sen çıkarırsın. Onun şanşı yoktur, o çıkaramaz. Ben burada odak noktasına dem vuruyorum. Şanşı olmayanın West Bronze 5 den hesabını Golda veya Plata çıkmasına şu şartlarda ihtimal vermiyorum. He boş bir adamsa, hayatta başka davaları yoksa, gece gündüz bunun peşindeyse belki 6 ay sonra hesabı çıkarır. Öbür türlü çıkamazsın abi. Buradan atıp tutuyosunuz. Karşınıza bi tane feeder gelmiş, sizi kastırmış, rakibe tek atar hale gelmişsiniz vay efendim ben oyun carryliyorum diyorsunuz. İşte sizi feedleyen gerizekalılar benim takımımımda anlatabiliyor muyum kardeş ? Bahsettiğim şanşta burada devreye giriyor.Topta dakika yedi de 0 - 7 giden Renektonun feedlediği 7 - 0 'lık Rivenı durdursana sen bi. Bu riven bana niye gelmiyor ? Gel bi durdur bakalım nasıl durduracaksın. Bi kere oyunun metasında böyle bir şey yok. Durduramazsın. Nasus, Riven, Trundle bu tarz hard tank damage adamları ad carry ile ap carry ile durduramazsın. Ee bende bunları oynuyorum ne yapayım benim mainimde bu. Herkesin maini top olacak diye bişey mi var ? Gelmişin burada şekil yapıyosun. Türkiye serverına benzemiyor buralar oyuncu kitlesi çok geniş ve geniş olduğu için şanşın da ona göre azalıyor.

    Şu işiniz gücünüz yok boş adamlarsınız öyle tabi çıkarsınız tavrınız bi türlü bitmedi,bu oyunu her iyi oynayan adamın sosyal hayatı işi gücü normal bir yaşantısı olabileceğini düşünemiyorsunuz çok garip gerçekten bunlar güzel bahaneler

    Şans işi diamondda challanger da farkettiriyor kendini bronzda gümüşte falan değil.Bronz 5te oynayan adamlar (özellikle bu sezon) hiç bişey bilmeyip sürekli bahane uyduran birilerini suçlayan insanlar bunda da anlaşalım.
    6ayda bırak 1 tane bronzdan goldu bi kaç düzine hesap çıkartırım rahat rahat güle oynaya.Oynamayı bilmediginizi kabullenmek bu kadar zor olmamalı.

    Ayrıca "karşına feeder gelmiş sizi kastırmış" dediğine katılıyorum çünkü o ligdeki herkes feeder benim için sende öylesin gram oyun bilgileri harita kontrolleri, oyunu okuma yeteneği, gidişata göre item build değiştirme gibi şeyler asla yok.


    özetle; çıkarana hesabımı verecem diye iddialıydın noldu ondan hiç bahsetmemişsin, iddian iptalmi yoksa devam mı hala ?

    https://store.donanimhaber.com/50/28/b4/5028B4BECF586335B4BEC0FA18E119FA.jpg
    bunun gibi onlarca fotograf yollayabilirim ben ne anlattığınla ilgilenmiyorum iddianla ilgileniyorum.

    Yahu kardeşim,

    Senin atmış olduğun maçtaki statları ben her maç yakalıyorum. Ben her maç 15 in üstünde kill alıyorum. Senin attığın yasuo skorunu yakalayıp, bırak onu o Yasuodan daha iyi KDA oranım olmasına rağmen maç verdiğimi hatırlıyorum sen ne anlatıyorsun ? Bu gözler duo girdiğim arkadaşımın 39 assist yaptığı maçı verdiğini gördü ya sen kime neyden bahsediyorsun? Screenshot atmamı ister misin ? Lane de ezdiğim 0-18-9 Jinxin maç aldığını gördüm be ben. Yahu ben nice 20 kill aldığım maçı kaybettiğimi bilirim arkadaşım. Mevzu o değil.

    Senin anlamadığın nokta şu,

    Benim kendi oyunum ile ilgili bir problemim yok. Senden daha fazla stream izlemişimdir buna kalıbımı çok net bir şekilde basarım çünkü uzun bir süredir işlerim durgun ve boş zamanım çok. Oynamada aynı süreklilik yok ama izlemede var. Oyunda benim oynadığım oyun ile ilgili bir sıkıntı yok. Sıkıntı diğer oyuncularda sen bunu anlamıyorsun. Geçeceksin bu harita kontrolleri ayaklarını bilmem ne bunlar profesyonel düzeyde takım ile birlikte yapıldığında işe yarayan trickler. Sen Sightstone alan ADC gördün mü ? Görmedin muhtemelen ama ben aldığımı hatırlarım feeder supportlar yüzünden. O yüzden geçeceksin yani. Oyun okuma yeteneği, item değiştirme falan hahah. Yahu ben internetimden ötürü oyuna geç girdiğim bir maçta mid lane Zed'e karşımdaki 9 level üstümde olduğu için koruyucu melek ile başladım ya. Ve sonrasında beni tutamadılar. Twisted Fate Backdoor yapacağım diye rabadonu satıp kuleleri devre dışı bırakan item kastığımı bilirim. Sizin şanşınız yaver gitti diye kendinizi akıllı zannediyorsunuz bir tek biz biliyoruz oynamayı şekli yapıyorsunuz. Bir kere böyle bir yaklaşım çürük bir yaklaşım. Oyunda çıkabileceğin maksimum nokta belli. Dünyanın en zor oyununu oynamıyoruz. Skiller belli şampiyonlar belli harita belli kuleler belli. Yapacağın hamleler de oynadıkça şekilleniyor. Hani böyle abartıyorsun biraz da ondan söylüyorum. Kaçarken mouse yönünde terse flash atıp çimene girip B atarken rakibin usul usul yanından geçmesini bir tek sen yapmıyorsun kardeş. Oyunda yapabileceklerin sınırlı. Mesele bronze 5 ten çıkmak değil. Bronze 5 ten çıkarsın 4 3 2 1 Silver 5 4 3 2 1 bu zaman zarfında geriye düştüğün olmuyor mu ? 2 ay Bronze 5 ile 2 arasında mekik dokuyorum ya adam dakika 7 de 0 - 6 gidiyor sen sihirbaz mısın neyini carryliyorsun bu oyunun ?

    Bir kere senin mantığın oyunun metasına tamamiyle ters. Elohell oluşumunu Riot kendisi söylüyor. Böyle bir durum var diyor. Sen bunu nasıl inkar edebiliyorsun ? Faker mısın birader ? Madem bu kadar iyisin görelim seni All Star kutlamalarında.

    Bir kere verirsin iki kere verirsin hadi üç kere verirsin ama Her maç minimum 15'in üstünde kill alan adamın başına sürekli bu geliyorsa burada başka bir şey var bunu düşünmek zorundasın.

    Ayrıca şanş meselesi evet dediğin gibi Diamond seviyesinde de var. Lakin orada seni taşıyacak adamın seviyesi de belli. Bronze veya Silver Liginde şanşın yoksa çıkma ihtimalin yok arkadaşım. Bir kere 5 vs 5 matematiksel olarak her oyuncunun kağıt üstünde maçı kazanmasının % 50 şanşı var. Bunu riot verilere dayanarak belirtiyor zaten. Sen kendi şanşızlığını da eklersen bu oranı oldukça aşağı çekebiliyorsun. İstediğin kadar iyi oyna. Şanşın yaver gitmediği sürece öyle kafana göre at koşturamazsın.

    Aga pvp oyunu degil bu kill, kill diye soylenip duruyorsun alirsin akali alıp calarsin tum killeri kill onemli tamam fakat o kille ne yapacağı da onemli adam 30dk 100
    Cs yapmis 10killi olsada sen daha iyi old. Için soyledigine gore kardidakini ezip en az3-4 kill alip 150-250cs arasi yapman lazim o eloda bronz 5sen o adamlar jungle itemi almayandan tut 3 tane bt alan gordum adamin 15dk 20cs si olan var sen eger onlari cok bilip tasiyamiyorsan senin oynunda sorun vardir bilmiyorsundur yeterince ve sana tavsiyem kimseye flame yapmaman flame cidden birsey kazandirmaz oyun bitince sov et naparsan yap birde inanmiyorsan pmden konusalim bos oldugum bir gun bir lig atlatirim ve ayni zamanda riven tanky damage vurmaz ve oyunun en zor taşındigi lane top lanedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 14 Mayıs 2014; 13:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 0BlueWave0 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim neden beni anlamak istemiyorsunuz ? Rakibine ezici bir üstünlükle 15 tane killi almayı becerebilen adam herhalde farm yapmasını da beceriyordur. Herhalde o KDA oranı ve farm miktarı ile ne yapacağını da biliyordur ? Ben mesela tanka focus atıyorum. Salağım çünkü ben :D Bırakın abi bu işleri. Yapabileceklerinin sınırı yok diyemezsin. Mesele sadece bu mu sence ?

    Adam gelmiş midden inhibitöre dayanmış neyin farmını yapacaksın o dakikadan sonra ? 25 farmı olan pantheon bana tek atıyor 10 - 0 feedlemişler adamı. Geç abi geç Yardıma gidiyorsun bir gidiyorsun iki gidiyorsun hangi kuleye koşturacaksın ? Bronze 5'te dakika 9 da mid lane'de team fightların başladığını gördüm ya ben bırakın arkadaş. Neyse abi beni anlayanlar bana özelden mesaj atıyor zaten siz herşeye rağmen ben on numara oyuncuyum her türlü carrylerim modunda takılmaya devam edin. Gün gelir de bahtsızlığınız ile ön plana çıkarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Flame yapmıyorum West serverında flame göremezsin. Zaten oyun yapımda da yok. En fazla 4 tane klavye kırmışlığım var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 14 Mayıs 2014; 14:17:11 >




  • 1. benim oynadıgım bronz oyunlarında kazanma ihtimalim %50 değil %80-90 arasındadır.

    2.Ben aylarca eloboost yaptım ve insanların bana para verip eloboost yaptırmasının sebebi sana yaptırmamalarının nedeniyle aynı.

    3.Yolladığım ss'i bir daha açıp katarina skoruna tekrar bakarmısın gözünden kaçmış olabilir.Çünkü orda benim skorum değil katarinanın skoru önemli.Hani dakika 7de 0-6 gidiyor diyosun napabilirim diye soruyorsun ya o yüzden yolladım.
    bide buna bakmak istersin belki;http://forum.donanimhaber.com/m_78895910/tm.htm

    4.Eksiksiz her bronz oyuncunun aklı fikri kill almak veya vermek üzerindedir.Bu yüzden sana oyun başlar başlamaz bilerek sana 5kill versem bile oyun sonunda asla benden fazla altın kazandığını göremeyeceksin.

    İddia dan hiç bahsetmiyosun söylediklerinden pişman olduysan çekinmene gerek yok.
    Yine yukarda yazdığım gibi ben başına gelenlerle ilgilenmiyorum "o oldu bu oldu o fedledi bu topladı" gibi şeyler anlatmana gerek yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucerabdullah

    Güzel kardeşim neden beni anlamak istemiyorsunuz ? Rakibine ezici bir üstünlükle 15 tane killi almayı becerebilen adam herhalde farm yapmasını da beceriyordur. Herhalde o KDA oranı ve farm miktarı ile ne yapacağını da biliyordur ? Ben mesela tanka focus atıyorum. Salağım çünkü ben :D Bırakın abi bu işleri. Yapabileceklerinin sınırı yok diyemezsin. Mesele sadece bu mu sence ?

    Adam gelmiş midden inhibitöre dayanmış neyin farmını yapacaksın o dakikadan sonra ? 25 farmı olan pantheon bana tek atıyor 10 - 0 feedlemişler adamı. Geç abi geç Yardıma gidiyorsun bir gidiyorsun iki gidiyorsun hangi kuleye koşturacaksın ? Bronze 5'te dakika 9 da mid lane'de team fightların başladığını gördüm ya ben bırakın arkadaş. Neyse abi beni anlayanlar bana özelden mesaj atıyor zaten siz herşeye rağmen ben on numara oyuncuyum her türlü carrylerim modunda takılmaya devam edin. Gün gelir de bahtsızlığınız ile ön plana çıkarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Flame yapmıyorum West serverında flame göremezsin. Zaten oyun yapımda da yok. En fazla 4 tane klavye kırmışlığım var :)

    Ustte yazmistim sezona 2-8placementla bronz 4 basladim tum takimin feedledigi oyunu kayle ile penta atarak direk tek basima tasidim oldu mid lane mainim olmadigi halde mid alip her mac kardimdakini ezip roam atip 1haftada çıktım suan normal oyunlarda bronz1_2 silver geliyor bilmedihim champ.larla bile rahat tasiyorum trde 20lvl hesabima bronz silvetlar geliyor her oyun 30kill bilerek feedledi biri onu bile tasidim inanmassan 1el duo girelim sana silverlar gelsin anlarsın o zaman yada hesabı verirsen yada neyse iste oyunlarina video ya alıp hatalarını, anlayabilrisin istersen birde lolking sorun degilse atar misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • papy0n kullanıcısına yanıt
    1- %50 oranını Riot aynı düzeydeki oyuncular için matematiksel değerini ortaya koymuştur. Azıcık matematik bilen adam zaten bunun mantıklı olduğunu anlayabilir. Sen bronz muydun ? Pardon. Ben seni platinum seviyesinde sanıyordum. :) Yani senin Platinum maçlarında %50 şanşın var, bronze da değil. Zaten baktım statlarına platta feedlediğin de olmuş. Neyse,

    2- Yolladığın SS de Katarinanın skoru önemli değil. Karşı tarafın aldığın skorlar önemli. Yani karşı tarafta feedlenen biri yok. Killer dağılmış. Ben Topta Trundle 7 - 0 gidiyor dedim. Killerin bir adamda toplanmasından, yani feedlenmesinden bahsediyorum. Senin attığın hiç bir SS te karşı takımda feedlenen birileri yok. Yani bu durumda benim bahsettiğim Trundle, sen oluyorsun ki keza Top lane de tank olarak kasılan adamın önüne geçelimeyeceğinden bahsettim. Yani senin attığın statlar benim derdimin dermanı değil.

    3- Aklım fikrim kill almak değil ancak topta 7-0 giden bir adamı yine kill alarak ve farm yaparak durdurabilirsin ki oyun erkenden tf'ye döndüyse farmı rüyanda yaparsın. Bronze liginde çok vakit harcamadığın buradan belli.

    4- İddiaya bu kadar takılma. O kadar elooboost yapıyorsun al bi tane hesap o paralarla. Bu kadar fakir misin ? Hesabıma göz dikti. Carry adamsın sen her şartta maç carryliyorsun senin hesaba ihtiyacın mı var ?

    5- Kendi bildiiğini okumaya devam et. Kafanı eseni konuşuyorsun yapıcı değilsin. Demek istediğimi anlıyorsun ama işine gelmiyor.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.