Şimdi Ara

Silver 1 den golda nasıl hangi heroyla çıkılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tristnam sen beni ekle senle solo jungle yapalım bende gümüş1im en kısa zamanda gold çıkmam lazım bvedava skin ve çerçeve için :D
  • ahri derim bskada bisssssiy edmem vünkü ahri ile her koridora mükemmel gngler atarsın oyunu dominant edersn
  • ekle : khanjui
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

Tristnam sen beni ekle senle solo jungle yapalım bende gümüş1im en kısa zamanda gold çıkmam lazım bvedava skin ve çerçeve için :D

Eklerim pc gecince

• Ben şunu anladım, tanky champlar ile her türlü gidersin. Bak, amumu-singed-mundo vb. oynamayı pek sevmem sıkılırım oynarken, ama tam anlamıyla oynayınca gerçekten taşıyorsun şef. Hele gerçekten singed ile iyi oynadıysan öbürlerinin überfeedlemiş olması lazım karşı takımı, gerçekten çok büyük potansiyel var singed da. Amumuyu hep banlıyorlar, first ban eğer sizdeyse first pick de size oluyor. Banlayan adama diyeceksin. Amumuyu en sona bırak banlamazsa karşı taraf biz alalım trade edelim diye, kabul ederse zaten 1-0 önde başlarsınız AoE damage = win.
  • Poppy. Oynayan az, Pure tank Devasa Damage. ADC'yi veya APC'yi alıp çıkınca o yea.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    270 saat mge iyi mi kötü mü?
    7 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

Ben şunu anladım, tanky champlar ile her türlü gidersin. Bak, amumu-singed-mundo vb. oynamayı pek sevmem sıkılırım oynarken, ama tam anlamıyla oynayınca gerçekten taşıyorsun şef. Hele gerçekten singed ile iyi oynadıysan öbürlerinin überfeedlemiş olması lazım karşı takımı, gerçekten çok büyük potansiyel var singed da. Amumuyu hep banlıyorlar, first ban eğer sizdeyse first pick de size oluyor. Banlayan adama diyeceksin. Amumuyu en sona bırak banlamazsa karşı taraf biz alalım trade edelim diye, kabul ederse zaten 1-0 önde başlarsınız AoE damage = win.

Amumu=win

Bi champ'te ustalaş en iyisi o tavsiyem riven.

• Ryze , diana

• Zed,akali bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ∞Array∞

quote:

Ben şunu anladım, tanky champlar ile her türlü gidersin. Bak, amumu-singed-mundo vb. oynamayı pek sevmem sıkılırım oynarken, ama tam anlamıyla oynayınca gerçekten taşıyorsun şef. Hele gerçekten singed ile iyi oynadıysan öbürlerinin überfeedlemiş olması lazım karşı takımı, gerçekten çok büyük potansiyel var singed da. Amumuyu hep banlıyorlar, first ban eğer sizdeyse first pick de size oluyor. Banlayan adama diyeceksin. Amumuyu en sona bırak banlamazsa karşı taraf biz alalım trade edelim diye, kabul ederse zaten 1-0 önde başlarsınız AoE damage = win.

Amumu=win

Seni bilmiyorum, ben amumuyla pek çok kez takıma yardımcı olarak taşımışlığımız oldu. Ha proyum demiyorum, oynamayı da çok sevmem. Curse of the sad mummy + Bi absolute zero bitirişe götürebilir.

• quote:

quote:

quote:

Amumu=win

Seni bilmiyorum, ben amumuyla pek çok kez takıma yardımcı olarak taşımışlığımız oldu. Ha proyum demiyorum, oynamayı da çok sevmem. Curse of the sad mummy + Bi absolute zero bitirişe götürebilir.

Durum şu amumu'yu daha önce oynamayan adamlar sırf banlanmadı diye alıp oyunun içine ediyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amumu=win

Durum şu amumu'yu daha önce oynamayan adamlar sırf banlanmadı diye alıp oyunun içine ediyorlar

Evet o da var tabi, ama 5 kişinin içinden ben çıkar derim tamam kardeş ver ben oynarım diye. İlla ki bile biri çıkar :]

• trynd
  • Bende şu an Silver 1 de 96 puanım ve bence Rumble oynayarak çıkabilirsin . Onun dışında counter yememişsen Riven la , Zed ile , Kennen ile de çıkabilirsin . Daha çok aoe damagei olan ve tf lerde yararlı olan şampiyonları seçmeni öneririm .
  • Ryze,Udyr,Bruce Wayne
  • quote:

Orijinalden alıntı: suloman34

ahri derim bskada bisssssiy edmem vünkü ahri ile her koridora mükemmel gngler atarsın oyunu dominant edersn

Neyce konuşuyor bu?
  • Vayne ile istediğin eloya çıkarsın.
  • Tresh + tryn.
    DH çelıncırları tarafından %100 onaylandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

Tristnam sen beni ekle senle solo jungle yapalım bende gümüş1im en kısa zamanda gold çıkmam lazım bvedava skin ve çerçeve için :D

kardeşim bedava skin derken ben yeni başladım ve silver 1deyim skin dediğimiz hangi heronun skini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.