Şimdi Ara

Bronze Kümesi İlk 10 Maçım [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar birkaç gün önce bu sitedeki bir arkadaştan acc satın aldım. Account s3 te Bronze 4'teymiş, S4'te ise 3 maç yapılmış 2 si kaybedilmiş, MMR'ı baya yerlerdeydi. Her neyse birkaç normal oyun attıktan sonra(bu arada normal oyun seviyesi felaket ) kardeşimle birlikte ranked girmeye başladım. Bu arada onun account silver 2. Bana kalan 7 maçı onunla birlikte attım işte sonuç:

Sonuç olarak nereye attı diye sorarsanız Bronze 3 attı maalesef MMR'ı yerlerde olduğu için sanırım Ama sorun değil Silver'a çıkarım inşallah yakında. Bu konuyu niye açtın diye sorarsanız Bronze'da oyun taşımanın veya kazanmanın o kadar da zor olmadığını göstermek istedim. Oyununa güvndiğiniz arkadaşınızla Duo girin kazanmak gerçekten rahat. Her maç öncesi takımıma bunun bir oyun olduğunu ilk hatada kimsenin küfür etmemesi gerektiğini güzelce söyledim genelde olumlu karşıladı lk herkes maçlar gerçekten güzel geçti. Şimdi ilk hedef silver olmak hayırlısıyla..

Not: Bu arada mozaik Op

• Poppy e niye 3force almadin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Poppy e niye 3force almadin?

Bilmem Pek fazla poppy oynamam da yılda en fazla 1-2 kere o da aram da gelirse
  • hevesini kırmak gibi olmasında imkansız,silvere çıkarsın ama bi yerde takılıp kalacaksın emin ol bu silver 1 olur silver 3 olur bilemem,ama en iyi oyununu oynayıp her oyun kaybedeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

hevesini kırmak gibi olmasında imkansız,silvere çıkarsın ama bi yerde takılıp kalacaksın emin ol bu silver 1 olur silver 3 olur bilemem,ama en iyi oyununu oynayıp her oyun kaybedeceksin.

Haklısın bazen bir yerlerde tıkınıp kalınıyor ama bu sezon kardeşimin accountunu en kötü gold,bunu da silver 1 civarı yapacağıma inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

hevesini kırmak gibi olmasında imkansız,silvere çıkarsın ama bi yerde takılıp kalacaksın emin ol bu silver 1 olur silver 3 olur bilemem,ama en iyi oyununu oynayıp her oyun kaybedeceksin.

Haklısın bazen bir yerlerde tıkınıp kalınıyor ama bu sezon kardeşimin accountunu en kötü gold,bunu da silver 1 civarı yapacağıma inanıyorum.

ben geçen sezonun gold 3 üyüm ilk 10 maçım kötüydü biraz tırmandım silver 4 deyim,tamamen tıkandım 2 defa serilerden düştüm 3 oyundan 1 i throwlanıyor vahşet gibi valla

• Lanet olasıca oyun s3de hangi ligdeysen o ligin bir üst ligine filan atıyor yada oldugun ligde kaliyorsun Gümüştüm gene gümüşe attı milletle aynı oyunları kazanıyorsun ama berbat ligdesin adam 3 tane win 7 lose var adam plat atmış lolün ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thyph0n.

Lanet olasıca oyun s3de hangi ligdeysen o ligin bir üst ligine filan atıyor yada oldugun ligde kaliyorsun Gümüştüm gene gümüşe attı milletle aynı oyunları kazanıyorsun ama berbat ligdesin adam 3 tane win 7 lose var adam plat atmış lolün ben

Hangi ligdeysen oraya atmıyor ya.Benim akraba S3 de gold 5 idi . 10da 6 yaptı Silver 1 e attı.Kardeşim de Silver 1di 10-3 yaptı kötü geçirdi Silver 3 e attı.

• quote:

quote:

Lanet olasıca oyun s3de hangi ligdeysen o ligin bir üst ligine filan atıyor yada oldugun ligde kaliyorsun Gümüştüm gene gümüşe attı milletle aynı oyunları kazanıyorsun ama berbat ligdesin adam 3 tane win 7 lose var adam plat atmış lolün ben

Hangi ligdeysen oraya atmıyor ya.Benim akraba S3 de gold 5 idi . 10da 6 yaptı Silver 1 e attı.Kardeşim de Silver 1di 10-3 yaptı kötü geçirdi Silver 3 e attı.

Hangi ligde olduguna baklı bilader gümüş 5 sen 10 da 10 yap altın 5 atar eğer 7/3 filan yaparsan gümüş 5 iken gümüş 1 2 atar seni

• quote:

quote:

quote:

Hangi ligde olduguna baklı bilader gümüş 5 sen 10 da 10 yap altın 5 atar eğer 7/3 filan yaparsan gümüş 5 iken gümüş 1 2 atar seni

S5 bitiren arkadaşım 7w-3l ile g4ten başladı. Ben de g5tim, g2ye attı. P5 bitiren arkadaşım 3w-7l ile s1 oldu.

Yani senin dediğin kadar abartı bir durumu yok yukarı atamamasının, mmrını düzeltmeye bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok beyler öyle değil işte bu işin sırrı gold1 den aşağısında duo girmek. bugün bi oyunda adama solo gidicem bende jungle olmam dedi onlarda duo olmasına rağmen. sonra arkadaşı sen mid git dedi pickler yapıldıktan sonra ve jax jungle (uzun kılıç+2 kırmızı+1 mavi pot ile başladı), teemo midimiz vardı (rune yoktu adamda :D) botlane olarak biz fena gitmiyoduk ki riot sağolsun iki kere oyun gitti beni 2 kere arkadaşı bir kere indirdi rakip botlane. sonra jax e anlatamadık bir türlü oyundan düştüğümüzü botlane feedlediden başka bişey söylemedi adam. buna rağmen oyunu kazandık pek de zorlanmadan.bu arada solo da milli güreşçimiz darius vardı o idare eder oynadı :D
    sonuç olarak duo girilince lane oyun bir şekilde kazanılıyor bu yüzden solo girmeden kimse elohell yok demesin elohell var :D gold3 den aşağısı bana göre o durumun adı.

not: başka bi konuda daha var bu durum okuyanlar hemen atlamasınlar :D
    edit:g1 ler gümüş olarak anlaşılabilirdi sonradan farkettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikei -- 6 Şubat 2014; 5:33:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.