Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 lwl de yeoha kesmeye gidipte ölen bi arkadaştan öğrenmiştim.
  • sizinki yine ii ben lwl 15 e kdr skill ne bilmiyodum acıp koyuyodum ama kullanmıyodum bende diom nie dusuk wuruyom
  • valla ben bu oyuna basladıım zmn sadece 3 tane server vardı onu hatırlıyorum
  • Ben 30 lvl e kadar elimle pot bastım ilk defa ata bindim ve attan inndiğimde aha atı çaldılar dedim at noldu neden yok oldu diye millete sordum hep niye kayboldu ınvetoryden niye kayboldu at diye meğer bir sefer biniliyormuş n ebilim bende sandım 1.200 gold verdik bizim oldu at hep bincez ne bilim öyle değilmiş bide str int nedir bilmezdim derdim mavi çabuk bitiyor ona verirdim çabuk bitmesin diye benim zamanımda 70 lvl max tı serverlarda fazla değildi 6 tane mi 7 tanemi neydi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOGEL24 -- 5 Nisan 2007; 21:06:33 >
  • Hey gidi günler beeeeeeeee...Zaman nasıl akıp geçiyor.Okun uzaktan vurma skilini sos sandığım günler.Bütün okçulara sos düşüyor diye bow açmıştım.O yüzden eski nickim arcerxx zaten.Sonra bunun skill olduğunu öğrenince dünyam başıma yıkılmıştı.34 lvl çorba bi bladerım vardı.str int çorbasıydı resmen.18 lvlken som 21 armor çıkıştı gidip npcye satmıştımah eski günler be.46 lvl bir blader görmüştüm türktü.Hayran kalmıştım resmen.Nasıl kasmış diyordum bu adam.Eski günler güzeldi be muhabbet o biçimdi.Bu kadar çocuk yoktu oyunda,oyunu mahveden.Ne zamanki stallara elixir 100k yazıp 1 milyona çevirmeye başladılar o gündür sro çocuk bahçesine döndü.Şu oyunu paralı yapsalar da kurtulsak

• ben aşırı salaklık yapmıştım şehirden çıkmak 1 saate yakın sürmüştü m ye basıp harita açmayı bılmıyodum camerayı kontral etmeyı bılmıyodum odun gibi sabit kamerala oyuna küfredip duruyodum ilk şehirden çıktıgımda geri donemem diye duvarlarının hemen yakınında yaratık kesıyodum tabi oturmayıda bilmediğim için manyanglarda habire ölüyodum oyunu bana tavsiye eden kusenımın yedığı kufurler ... anam anam anam ne gunlerdı beee sonradan kurcalaya kurcalaya az cok ogrendım harıtayı camera kontrolunu falan ama pot un ne olduğunu bilmediğim içinde gidip satın alamıyodum yani daha coooooooooookkk aptallıuk yaptım utanıp yazamıyom sıze ama ilk charımı hala silmedım ara sıra gırıp bakıyom halıne vay beee diyom kendıme ne salakmısım

• ben nasılsa işe yarıyodur diye bütün skilleri açmaya çalışırdım bow spead heuksal canım sıkılınca bow kullanırdım o da olmadı spear
  • bende 12 lv e kadar manyaq kestim. 20 de ilk thiefliği taktım dışardaki oyunculara dalmaya çalıştım(thiefligi takınca istedigini öldürebiliyon zannediyodum). O zaman oto pot yoqdu pot basacam die hep ölüyodum allahtan bi arkdaş vardı o söledi
  • Çok iyi hatırlıyorum nukeyı 19 lvl dekı yatır-batır sanıyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Valla anlatmakla bitmez ama çok gerizekalıca şeyler yapmışım,şimdi düşününce(lvl20 ye kadar elle pot basmak ibi).Allahtan bir arkadaş vardı oyundan iyi anlayan o yardım ediyordu

sen yine iyiymişsin kardeş ben lvl 25'e kadar ayakla pot bastım. sonra baktım elle daha kolay oluyo.
  • bende ilk kastıım da strong red scrorpion lvl 4 de tek vurmaya devirmisti bende lvl 17 olunca bir tane daha gördum dedim kucukken senmiydin beni vuran (guya kesip intikamımı alacam) meer lvl 40 canavarıymıs

bide cok zor para kastıım icin pot alıyodum potum bit mesin die her canavar kesmeye oturuyodum
  • Şuan da Silkroad oynuyorum.Fakat ilk oynadığım günler şimdikilerin 10 katı daha zevkliydi.1 ayda 20 lv olmuştum.Water Ghostlarda kasarken Universal Pill yoktu oturup zehirin geçmesini bekliyordum.1 kandan döndüğümü biliyorum.27 lik arkadaşlarım vardı ''Uff aga nasıl yaptın bu charı'' gibi bakışlarım vardı.Chakjileri gördüğüm de gözlerim kamaşmıştı.İlk kervanımı yatırmıştım.Şimdi o günlerin acısını çektiriyorum eziklere.İlk açtığım Char Statları karışıktı zaten çoğu başlayan için öyledir.Sword Kalkan dı ilk çarım ''Full Str Full Int ti (ikiside aynı )'' .Parasızlıktan arkadaşıma yalvarıyordum.70 k ver diye.Hatta pot parasızlığından kalkanımı satmıştım.Bir arkadaşıma elx weapon çıkmıştı.Görseniz sanki Seal of sun çıktı.Arkadaşım 70 k ya sattı.(Benim içim gidio tabi).Onu alan adamda akşam pazarda 100 k ya satarım diyordu.Hiç unutmam cafede bir gün okuldan topluca gitmedik.Silkroad oynuyoruz hepimize elx weapon çıktı.Cafe de 40 40 gece bayram oldu.Süper di ya o günler şimdi oyundan o kadar tat alamıyorum.

Seal of Sun'a elx weapon kadar sevinemiyorum.Geçmişe dönün deseler belki dönerim...

Bu yaşananların hepsi 1 sene öncesidir.Bu _GameCube_ ikinci çarımdır.Full inttir.1. çarım Gamecube bu hikayleri tamamen onla yaşadım.O çarın statları aynıydı._GameCube_ ün bu hikayeyle hiç bir alakası yoktur.

• ya ben ölüyorum eski günleri aklıma gertirdiğimde ya süperdi ilk başladığım zamanlar
    tabiki çoğunuz gibi bende meraktan ok almıştım abimde ok almıştı aynı zamanlarda başladık iki bilgisayar kasıyorduk işte ben gmrevleri falan anlamıyorum karışık geliyor statları karışık veriyordum skiller hepsinden vardı birazcık durability 6 olunca çıkan kırmızı şeyi biz iyi bişey sanıp kesmeye devam ediyorduk sonra durability binice ok da atmayınca biz bi hönk olduk yani auto pot basmayı abim göstermişti onada bi tanıdık söylemişti bandit archer keserken auto pot basmıştım sevinmiştim sonra ilk skillimide bandit archerlarda kullandım :) 50 archer öldürme görevinde 10 tane kesmek için öldüm skill açınca dedim anaaa bunlar ne kadar kolay ölüyomuş falan dedim ilk kervanımı herkes gibi level 20de çektim ve tabiki earth ghostlar içime ediyodu ama 2. seferde becerdim götürmeyi chajki workerdan level 19 sos bişey düşmüştü tam hatırlamıyorum sos diye duymuştum özel bişy diye seal of star yazıyo dedim anaaa sos la bu falan olaylarına döndüm arkadaşa söyledim(o oyunu biliyordu iyi tabi) o da herhalde ben iyi değerlendiremem diye bana ver dedi parasınıda vermedi birazcık kazık yedim

daha olaylarda var ama aklımda değil
    nerde o eski günlerr

• Lvl 22 ye kadar elle pot bastım...

Skill denen olayı lvl 6 da öğrendim...

Stat Point nedir bilmiyorum..Allahtan anlayan arkadaş vardı;

Ben:Abi bu yeohalar tek koyuşta indiriyo beni :S

Arkadaş:STR mi gidiyosun INT mi?

Ben:O ne lan?

Ata ilk binince bütün gün gezdim sonra bi cesaret gittim D.W a..Eart Ghostlar at serüvenimi orada noktaladı

Black Tİger görevini yaparken,görev tam bitmek üzereydi..pot bitti..pot alırken yanlışlıkla görevde topladıklarımı sattımsonra kafamdan aşağı kaynar sular tabi

Ve.....

İtemlerin Durability si bittğinde itemler çöp oluyor sanıyordum.Her görev sonunda bütün itemleri yenilemekten para kalmıyordu.Allahtan 20lvl da öğrendim itemlerin tamir ettirildiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 6 Nisan 2007; 14:40:26 >

• ben ilk gün 3 lvl oldum arkdaş bilmemesine ragmen yeohalar saldırmıyo dedi agaçlar sonra kendimi yerde buldum 2 gün elixer wepons düştü 20k verio diye dünyalar benim olmuştu anca 3 haftada 20 oldum sonra kendime yeni char actım bi baktım 1 günde 19 olmuşum sonra yeniden actım şuan 39um herşeyi biliom
  • 2 sene önce knight'dan ban yemiştim koxp'dan sonra silkroad'a başladım :) troy serverı yeni açılmıştı DonanımHaber'de daha kimse yoktu Silkroad forumda belli kişiler wardı.

1 lvl int 1 lvl str weriyodum bilmiyodum sonra sp farmı öğrendim int kasmaya başladım.lvl 80 sınırı geldiğinde anladımki INT chardan bi cacık olmuyo str ile devam ettim
  • LA SİİZİNKİ GENE İYİ BEN BABELDE AEROBİKE CHARIYLA LWL16YA KADAR HEP MAGNYANG KESTİM!!!!HA 16DA AĞAÇLARI KEŞFETTİM:D
  • kızmayın ama can sıkıntısı bende resmimi koyayım dedim yeni başladım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0PuSuLA0o -- 6 Nisan 2007; 18:33:31 >
  • Ben ilk skilimi lvl 5 de açtıydım.Tabi o zamanlar oyunu bilmiyoduk.Arkadaşlar hep ilk skilleri 10 da filan açtı 10 a kadar skillsiz gittiler.Bana da çok şanslısın derlerdi.Lvl 20 ye kadar pot ne nedir bilmezdik.Oturarak kasardık.Şubat-mart gibi başladıydım 2006 yılının.ağğustosa kadar oyundan dogru düzgün çakmıyoduk.Agustosa kadar 30 lvl oldum(5 ayda).Şimdi bi char açtım.4 ayda ticketsiz günlük 3 saat filan oynadım şimdi lvl 5x.Eski günlerde lwl 8 som spearı manacıya sattıydım :((

LvL:5x
    Server:babel
    FuLL iNt Nuker
  • 8 lvl glaviesini bulmak için 4 saat harcadım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.