evet beyler silkroada ilk başladğınızda ne yapmıştınız?
ben başlıyım ilk başlarda knight oynuodum sonra arkadaşlarım silkroad die bi oyun falan var dedi bi oynayayım dedim kendime bi adam açtım greece de tabi ne yapcağımı bilmiom çıktım kaleden dışarı bi kaç mangyang kestim neyse 3 lv oldum falan big eyed ghost lara gittim orda kasarken sos çıktı(1 lvl talisman:)sonra onu sattım potçuyabiraz oynayınca sıkıldım girdim knighta
ee beyler hadi nostalji yapalım biraz
Valla anlatmakla bitmez ama çok gerizekalıca şeyler yapmışım,şimdi düşününce(lvl20 ye kadar elle pot basmak ibi).Allahtan bir arkadaş vardı oyundan iyi anlayan o yardım ediyordu
quote:
Orjinalden alıntı: Babayaroo
Valla anlatmakla bitmez ama çok gerizekalıca şeyler yapmışım,şimdi düşününce(lvl20 ye kadar elle pot basmak ibi).Allahtan bir arkadaş vardı oyundan iyi anlayan o yardım ediyordu
13 lvl oldum die kafede hava atıodum
ben ilk başladığımda 1lvlden 10lvl e kadr Small-eyed Ghost & Big-eyed Ghost larda kastım tabi bilmim neyin ne kadr exp verdiğini he unutmadan ilk oyuna başlangıc bowu ile
quote:
Orjinalden alıntı: neokuti
quote:
yeminle sen 20 ye kadr basmışın ama 1 yalnış sölüosam neyim 35lvl e kadr elle basıodum
quote:
Orjinalden alıntı: baba34
quote:
quote:
yeminle sen 20 ye kadr basmışın ama 1 yalnış sölüosam neyim 35lvl e kadr elle basıodum
abi hiç mi oyunu bilen yoktu çevrende
elimdeki glavie e rağmen blade skilleri açtım. lv10 a kadar o gelinciklerden kesip kastım. lv21 olunca byaa sevinmiştim hatırlıyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: baba34
quote:
quote:
abi hiç mi oyunu bilen yoktu çevrende
vardı ama adamlar nereden bilsin benm kinin elle oldunu
Ben habire adam acıodum surekli karısk hp cok azlıo diye str basıodum mp azalıo diye int basıodum ancak 2 ay snra öörendim
salak bu demeyin bow cıkmıstı onu 1 e sonra bi shield cıktı onuda 2 ye koydum ne cıkarsa diziyodum bilmiyom ya ozamanlar daha cok vuruyo dediler onan koyuyodum ne salaklık ama sonra 1 haftada lvl 13 felan olmustum ne komikti bee ozamanlar
quote:
ee beyler hadi nostalji yapalım biraz
3 yıl önceydi hatırlamıyorum ama
aege başladım
elfi Only4you filan beraber aynı guilddeydik turkey de vardı
8 li party yapıp kasıyorduk
o zamanlar bu kadar kolay değildi lv60 maxtı
maymun stallda satılırdı
5 gün kasıp 24 ten 29 a anca çıkardık
item mall yoktu
lv42 adamlara manyak kasmış gözü ile bakardık
urechinin suratını görene altın verirdik
ben ilk başladığım gibi atın üstüne binmek istedim10 llvl ol dediler oldum ata bi bindim bütün gün gezdim
quote:
Orjinalden alıntı: erpachotoe
ben ilk başladığım gibi atın üstüne binmek istedim10 llvl ol dediler oldum ata bi bindim bütün gün gezdim
bende öle yaptım sonra attan indim bi baktım at yok. hass... oldum tabi daha lvl 10uz koşa koşa jangana
Lvl 12 ye kadar skillsiz kastım sonrada ögrendım skill diye bısey oldugunu lvl 30 a kadarda elle pot basarak oynamıstım ne gunlerdı be yaw. heee bide en komiği lucky powderi yanında tasıyınca item cıkma sansı artıyo diye hep yanımda tasıyodum
ben lwl 22 ye kadar pot ws hıc bısı almıodm soncta 1 m kazandm 22 den sonra pot almaya basladım 50 lıklerden elle basmaktan skıll wuramıodm neysekı ogrendım
hatırlıyorumda ilk basladığımda oturmayı bile bilmiyordum
Statlara vermeyi bilmiyordum.
hatırlıyorumda birgün tezgahtarın birinden 8 levellik bir kalkan aldımbenim levelim ise 7 idi onu sayıların birine koymustum monsterlere hep onla vuruyordum.
ınt bölümü azalıyo die skill kullanmazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: c0ldwawer
hatırlıyorumda ilk basladığımda oturmayı bile bilmiyordum
Statlara vermeyi bilmiyordum.
hatırlıyorumda birgün tezgahtarın birinden 8 levellik bir kalkan aldımbenim levelim ise 7 idi onu sayıların birine koymustum monsterlere hep onla vuruyordum.
ınt bölümü azalıyo die skill kullanmazdım.
çok eğlenceli olmuşş arkadşlar ALLAH ta sizi güldürsün ne diyim süpersiniz hepimiz yaşadık bunları ben ölünce demiştim ki eyvah yeni char mı açıcam şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: life_is_a_game
çok eğlenceli olmuşş arkadşlar ALLAH ta sizi güldürsün ne diyim süpersiniz hepimiz yaşadık bunları ben ölünce demiştim ki eyvah yeni char mı açıcam şimdi