Şimdi Ara

Silkroad R nin botu çıkmış malesef :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar demin adam dedi mbot sitesinde Rsro için botu çıkarmıs adamlar bota koyup gitmeye başladılar bile.

• ben demedimmi yav

sro nun kaynak kodu adamların elinde.

ama bota gerek kalmıcak neden level sınırı 100 olursa millet 100 olunca botu napsın. eğer gold kasmıcaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

ben demedimmi yav

sro nun kaynak kodu adamların elinde.

ama bota gerek kalmıcak neden level sınırı 100 olursa millet 100 olunca botu napsın. eğer gold kasmıcaksa

İsteseler dava açarlar hem yazılım şirketlerine, hemde botun ticaretini yapan sitelere.Yapmadıklarına göre ya aralarında bi ilişki vardır, yada oyuncuların ne kadar beceriksiz olduğunun farkındalar.Benim aklıma başka sebep gelmiyor.Exp. rate 100x olsa bile zaten bot kullanan olcaktı(adım gibi eminim).Ama ne gerek var zaten görevler çok iyi kasıyor.Aslınd tek sorun level cap.80 den başlasa ve kısa vadede arttırılsa kim bot ihtiyaç duyardı ki?
    Gerçi insan egoist olduktan sonra adamlar ne yapabilirki.80 olsaydı bile''ilk ben 80 olmalıyım'' diyeceklerdi.Neyse OBT bitince belli olur herşey.
    Yine bi ''bot karşıyız-gelin durduralım'' saçmalığı var ama görünen o ki, bununda içi boş çıkacak malesef.Botun oyun kuralların aykırı olduğunu bilmeyen veletler bile var ne diyebilirim ki.Diğer forumlara göz attım ve resmen sevindiklerini söyleyebilirim.Tekrar söylüyorum İnsanın vakti olmaz,işi gücü olur, okulu olur tamam kullansın ama, günde 10 saat unique bekleyeceğine level kasabilir.Artık o kadar doğal hale geldiki(bunun nedeni eski oyuncuların yavaş yvaş oyunu bırakmsı ve yenilerin çabucak level atlayabilmesi) bot kullanmayan oyuncuyu yargılıyorlar.Ne zaman olur bilmiyorum ama umarım joymax şu sözleşmedeki maddeleri uygular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 21 Aralık 2011; 8:47:17 >

• bunun tek çözümü var joymax kendi btunu üretsin. benim botumu kullanın desin o zaman bu sorun çözülür.

kesin bak tek çözüm bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

bunun tek çözümü var joymax kendi btunu üretsin. benim botumu kullanın desin o zaman bu sorun çözülür.

kesin bak tek çözüm bu.

Çok mümkün değil.Sonuçta yıllardır boş boş bota karşıyız diyorlar.Gold satsalar gbot lar ı engellemiş olurlar ama demekki işin içine vergi filan giriyor(server dolu olsun pre satalım filan kalmadı artık)Bilen birisi varsa aydınlatsın bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MataRayshuNe -- 21 Aralık 2011; 9:17:34 >
  • ohoo ibotunda çıkmış

kaynak kodlar silkroad ile aynı demekki.buda demektirdirki botsuz silkroad ancak rüyamızda.o da belki
  • Al işte aynı Silkroad gibi olacak herkes bot olacak bir farkı kalmayacak . Boşuna geçmeyin iSRo'dan devam edin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mbotun her privateye uyumlu botu hali hazırda mevcut, max 1 hafta sonra bu bot burdada çalışabilecek hale gelir, botsuz oynanacak diye umudunuz varsa hayal kırıklığına uğrarrsınız söyliyim.

Bakınız: [vSRO110] mBot v1.7b
    http://botters-heaven.net/forumdisplay.php?16-Downloads&s=3b2a49adfe4fbd45e2c9c1e9377a3212

tüm private srolarda çalışan bu sürümünün bir sonraki güncellemesinde Silkroad-R içinde çalışır hale geleceğine adım gibi eminim.

Dün ana konuda 16:25:16 'da yazdığım mesaj. Dün Akşam çıktı botu.
    http://botters-heaven.net/showthread.php?8325-SROR-mBot-1-0-Beta-1
    bir kaç sürüm sonrasına kusursuz hale gelir

• WoW da bu isi basariyla cezalandiriyolar ama bunda account acmak bedava bi kere. multiclientla ac 30 tane account gir clientless la kastir 120 ye. hem bu isten herkes nemalaniyor // zamaninda cok bot karsitligi yapmistim. valla ne diyim artik bukemedigin eli opeceksin. madem otorite adaleti saglayamiyor ve sende para emek zaman harciyorsun botu kullanacaksin. ama kullansamda soylemeden gecmeyecegim. bot oyunu oldurur!
  • Oyunun botsuz olmasının tek yönetemi serverlere girişlerin paralı olması ve nebileyim artık Her ülkenin oyuncusunun Vatandaşlık nosunu Silkroad sistemine tanımlaması vs gibi yönetmler le olabilir :D böylece para verenler ile vermeyenler ayrılmış olur hemde joymaxa binen yük azalır :) WOW gibi olsun yeter.
  • Bir oyunda aylar yıllar süren lvl atlama salaklığı olduğu sürece tabi ki bot olacaktır. 1 yıl boyunca bilgisayar başında amele gibi aptal aptal yaratıklar kesip karakterinin gelişmesini beklemek aptallıktır onca vakte yazıktır. Lvl atlama saçmalığı olmasa eyvallah. Bot akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bir oyunda aylar yıllar süren lvl atlama salaklığı olduğu sürece tabi ki bot olacaktır. 1 yıl boyunca bilgisayar başında amele gibi aptal aptal yaratıklar kesip karakterinin gelişmesini beklemek aptallıktır onca vakte yazıktır. Lvl atlama saçmalığı olmasa eyvallah. Bot akar.

aynen adam akıllı bi görev sistemide olmazsa bot tabiki olur şimdi 120 full botla bile yapmak insanın aylarını alır, elle kasmak mümkün değil! bu demek oluyorki private server çook yaşa
  • ell kasıyorum 4-5 sene önceki günleri hatırladım o zevki aldım bırakın millet botla kassın görevleri yapmadıktan sonra bu sroR nin anlamı yok token veriyo onlarlada sun silah alıyosun zevk almak isteyen günde 2-3 saat oynar bırakır
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirleem.

ell kasıyorum 4-5 sene önceki günleri hatırladım o zevki aldım bırakın millet botla kassın görevleri yapmadıktan sonra bu sroR nin anlamı yok token veriyo onlarlada sun silah alıyosun zevk almak isteyen günde 2-3 saat oynar bırakır

yazaten öle olmalı adam 1 ayda 100 level olcak ama bi sun almak için yada bi skili açmak için görev yapmak zorunda kalacakki. bota olan rağbet te azalır
  • ilk çarımı 98 de açmıştım daha eskisini bilmiyorum ama thief olup caki lerin olduğu yokuşda kervan beklemenin zevki artık yok 40 thief 20 hunter vs saatlerce kapışması falanda yok bence oyun adı üzerinde kervanı soydurmadan götür kervanı soy ticaret yap lvl atla daha çok hunter kes, nerden nereye bence silkroad adının anlamını unuttu (Diğerleriyle rekabet yapacağına aslını geliştircekti.) ve bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafixhamit

ilk çarımı 98 de açmıştım daha eskisini bilmiyorum ama thief olup caki lerin olduğu yokuşda kervan beklemenin zevki artık yok 40 thief 20 hunter vs saatlerce kapışması falanda yok bence oyun adı üzerinde kervanı soydurmadan götür kervanı soy ticaret yap lvl atla daha çok hunter kes, nerden nereye bence silkroad adının anlamını unuttu (Diğerleriyle rekabet yapacağına aslını geliştircekti.) ve bitti.

İlk oyunla 65level sınırıyla tanıştım oyun maksimum seviyede eylence sunduğu zaman 80Lv sınırıydı sonra 90 oldu idare ederdi fakat oyun lv 100 capıyla birlikte Magic pop dalgasının gelmesiyle kendi seyrinden çıkıldı ve ilerleyen zamanlarında joymaxın Meslek sistemine darbesiyle oyun tamamen dengesizleşti 110 ve 120yi saymıyorum eylence adına hiç birşey yok pvp desen yok meslek desen yok..joymax milleti kasmaya mahkum etmiş

Joymax biran önce yeni oyun vs çıkarmayı bırakmalı neden diye sorarsanız

1- Oyunu paralı yapsın aylık bir ücret ödeyelim botsuz bir oyun isteniyorsa aylık para ödeme yanında her oyuncu vatandaşı olduğu ülkenin vatandaşlık Nosunu sro sistemine tanımlamalı hem bu oyunda suç takibinide kolaylaştırır
    2-Premium devil ve pet masraflarından kurtarsın
    3-Alchemy yine aynı sistem devam etsin ama ucuz olsun
    4-Kasmak için zamanın %80'nini harcamayalım kısa zamanda herkez max lvl sınırına ulaşsın özellikle de Çin ırkı için ex oranı bayağı iyileştirilmeli
    5-Pvpler kapı önlerinde değil oluşturulan özel alanlarda atıyorum 101-110 -111-120 seviye aralıklarındaki karakterlere özel pvp alanları bulunsun
    6-Jop sistemi derhal eski haline dönmeli.
    7-Kale savaşları 2 haftada bir yerine her hafta pazar günün yapılmalı
    8-GMler oyunda etkin olmalı kullanıcı şikayet ve isteklerini değerlendirmel,
    9-Oyundaki Lag ve buglar giderilmeli bu günlerde pvp yapmak neredeyse imkansız skill gecikmesi hatsafada.
    10- 40-50 tane server olacağına daha geniş yapıda düzenlenmiş kaliteli donanımlarla kurulmuş serverler kurulmalı
    11 Eski oyuncuları kazanmak ve yeni oyuncular çekmek için özel teklifler oluşturulmalı ne bileyim 1.maddeye bağlı olarak 500 Silk hediye vs. gibi teklifler oluşturulmalı
    12 oyunun görev sistemi geliştirilmeli uzun ve karışık görevler yerine basit ve kısa sürede tamamlanan ve tekrarlarnan yüksek exp sp ve gold vermeli
    13.Mühürlü itemler eskiden olduğu gibi değerli olmalı Coinle silkle ve buna benzer şeylerle elde edilmemeli serverin genelinde olmamalı Zengin oyuncular değil oyunu iyi kavramı ve işini bilen alchemy yapmada iyi kimse o serverde iyi olmalı
    14 Çin ve Eu arasındaki güç dengesizliğini ortadan kaldırılmalı ve 3. bir ırk getirilmeli.

genel olarak aklıma gelenler bunlar bence bunlar yapılsa oyun eski haline döner diye düşünüyorum. ^^

• Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum üniversite okuduğum için konulardan uzak kaldım.
    Silkroad R de exp ve sp oranları normal sroya göre nasıldır ? Lvl sınırı nasıldır ? İtem düşme oranı nasıldır ? Bunlardan bahsedebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum üniversite okuduğum için konulardan uzak kaldım.
    Silkroad R de exp ve sp oranları normal sroya göre nasıldır ? Lvl sınırı nasıldır ? İtem düşme oranı nasıldır ? Bunlardan bahsedebilecek var mı ?

Bi canarı kestiğinde normal silkroaddaki gibi exp-sp alıyosun ama görevler tamamen değişmiş 1lvlden beri ve ciddi anlamda çok exp-sp veriyor. Item düşme oranını tam bilmiyorum çünkü 70e kadar item düşmüyor canavarlardan onun yerine npclere sos itemleri koymuşlar ve lvl atladıkça sosları alıp onları kullanıyosun.

Bildiklerim bunlar vesselam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Arkadaşlar birşeyi merak ediyorum üniversite okuduğum için konulardan uzak kaldım.

Bi canarı kestiğinde normal silkroaddaki gibi exp-sp alıyosun ama görevler tamamen değişmiş 1lvlden beri ve ciddi anlamda çok exp-sp veriyor. Item düşme oranını tam bilmiyorum çünkü 70e kadar item düşmüyor canavarlardan onun yerine npclere sos itemleri koymuşlar ve lvl atladıkça sosları alıp onları kullanıyosun.

Bildiklerim bunlar vesselam...

Hocam sen şu meşhur Uruchi katili değil miydin? nickini eski zamanlardan hatırladım bi selam vermeden geçmeyeyim dedim saygılar

Not:Sro benim için bitti,batak akar

• bota botçulara verip veriştiriyorsunuzda arkadaşlar bu oyun botsuz çekilmez ya. bide ileriki levelları düşünemiyorum bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.