Şimdi Ara

SILKROAD ONLINE virüslü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yerel Ağ kullanıyoruz yeğenlerle. bu günlerde pclerimize iğrenç virüs sürüleri dadandı. bilgisayarların hepsine bulaşıyor. Mahvediyor. formattan sonra bile 3 dk sonra bulaşıyor. Kesin çözümü bulamadık. Ama benim bir tezim var. Bu virüslerin Silkroad oyunuyla bir ilgisi var. büyük ihtimalle o oyundan geliyor. ya da o çocuğun getirdiği flash diskten geldi.. Çünkü ağımda bana saldıran pcnin adresi yeğenlerinki. daha önce de vardı başka bir komşudan geldi. O da Silkroad manyaaa idi..

Ben su teorimde haklıyım diye düşünüydorum. Kaspersky virüsü buluyor ve win32.onlinegames.*** bir şeyler diyor. illet bir şey, system 32 klasöürü içine onlarca saçma sapan gizli .dll ve .exe dosyası atıyor..hdd içine userimage diye bir bmp dosyası geliyor ayreyeten..

Appatch dosyası içine 3 -4 dosya atıyor.. acplugin.dll varsa o virüs sizde de var demektir..

c:windows/system32/sefawe.dll vb.. saçma sapan bir çok dosya ismi..isteyen isimleri çoğaltabilir...

hijackthis in 2.0 ı bir çok .dll dosyası buluyor... açalışta sil seçeneği ile silebiliyoruz. ama kesin çözüm değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 2 Haziran 2008; 21:09:14 >

• ee nasıl silcezzzz

tabiii çönce nasıl bulcazzz

tşklerr
  • Ya virüslü felan değil be

Silkroad'ın sitesinde açıkladılar hatta olayı
  • aman flash disklere dikkat oradan gelmiş olabilir.
    bir ara sro clientte virus buluyordu ama update ile gecti diye biliyorum.
    linki :http://www.silkroadonline.net/sro_board/fmboard/fm_board.asp?bID=SB_Inform&sID=1&Num=1&Page=3
  • Ya virüs olabilirmi sence lütfen bilip bilmeden konuşmayalım koskoca Online bir oyun evrensel bir oyun virüs olduğunu düşünsene kaç kişi oynuyor...Bir düşün
  • silkroad duyurularında bu söylendı kasper sky anti virüs ü vırus dıyo herseye bnm no dc yede vırus dıodu kasper sky ı sil nod 32 yukle hem böylelıkle win32 e gıren vıruslerıde temızlersın en saglam ve guvenılır nod 32 ayrıca bunun duzelmıs olması lzm duyuruda kasper skyın yenı surumunun duzelltıgını ve artık oyunda vırus bulmadıgını yazıyordu :S benim anladıklarım bunlar xD
  • loaderdan bulasmıstır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online kasıyor lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • illegal programlar kullanırsanız böyle olur...
  • Arkadaşım tam anlamı ile saçmalamışsın. Ne virüsü var silkroad onuda anlamadım. Büyük bir ihtimalle KAV'ın yalnış alarmı. Ben McAfee, panda, norton, Avira, Nod32, Mks_vir 2007, Acravir, bullgurad ile tarattım bi halt çıkmadı. O hataları almak istemiyorsan trend micro ile KAV'ı kaldır adam akıllı virus programı kur. Bulduğu virus değil. Sezgisel tarama ayarlı ise zararlı olarak algılayabilir. Formattan hemen sonra bulaşıyorsa eğer Xp CD hariç elindeki program CD'lerini ve flah bellekleri makinana takma. Büyük ihtimalle onlarda virüs var.

Senin makinanda olan başka bir şey. Amvo0.exe diye bir Trojan var. büyük ihtimalle sana o bulaşmış. Googlede bir arat. Çöüzümü vr ama link veremem reklam olarak adlediyor.
  • Nie direk sro yu suçluon
  • evet evet silkroad virüslü kimse oynamasın benim pcye ve int cafedeki 4 bilgisayara daha girdi
    aman silkroad oynamayın pcnizi tehlikeye atmayın

edit:yazım hatası

sakın silkroad yüklemeyin ve oynamayın emi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILKROADCU -- 11 Haziran 2008; 19:40:05 >

• oyunu bugun yukledim gene silkroad exe virüslüdü neden acaba
  • Evet oyun viruslu arkadaslar birakin oyunu oynamayin...

• amanın gm benı soydu vırus sokmus clıente aman nabcam sımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

illegal programlar kullanırsanız böyle olur...

• bendede vardı o olay. avast yükledim ve yüklediğimde bilgisayarı kapatıp taranıcağını söyledi. tamam dedim. kapatıp dos ekranına benzer bir ekran mavi bilgisayar açılmadan taradı ve hepsini bulup temizledi. şimdi rahatım hiçbirşeyyok. tavsiye ederim
  • saçmalıyosun
  • Etkisiz virüs o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.