Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık. Arkanın dar olması şaşırttı beni, bu tür araçlar sunduğu genişlikten dolayı tercih edilir, ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Eline sağlık. Arkanın dar olması şaşırttı beni, bu tür araçlar sunduğu genişlikten dolayı tercih edilir, ilginç..

teşekkür ederim abi bunda şöyle bir durum var eğer şöför 60 kilo ve 1.70 boyunda ise arkada diz mesafesi yeterli ancak bizim için uygun değildi. Ne yazık ki memnun kalmadım abi picassoyu hiç sevmem ama arkasında bacak bacak üstüne atılabiliyor hatta ortaya 2 tabure atıp 4 kişi oturur
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Bu sınıftaki araçlar Picasso gibi olmalı işte, önü de arkası da yayla gibi olmalı :) var mı 1.70 boyunda 60 kiloluk Türk erkeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Gayet güzel bir inceleme olmuş yakıt fazla geldi bana.

Teşekkür ederim zaten genel şikayetim yakıt üzerine şehir içi tüketim artıyor biraz

Tokat da trafik mi var hocam, sen istanbul da falan olsan illallah edersin demek ki...

arka taraf dar demişsiniz ama hiç olmazsa focus ile karşılaştırınca ön taraf ferah bunun, bundan sonra ne alacaksınız asıl sorun burada hadi bakalım

Istanbulda ortalama hızınız nedir ben tokatta 2 km mesafeyi 1. Vites yarım debriyaj gidiyorum ortalama hızım 18-20 civarı yani çok sıkışık değil ancak pis bir trafiği var

Yeni arabaya gelirsek onu da sizlerin fikri ile alicam inşallah :) zaten Toros var benim motor da var idare ediyoruz

Askerde acemilikte Tokat da idim, bir tane caddesi var zaten :)

Valla bundan sonraki aracınız şahsi fikrimce sınıf atlatın artık, d segmenti araca bakın bence...

Konfor, genişlik, kalite açısından aracı değiştirdiğinize değsin yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Gayet güzel bir inceleme olmuş yakıt fazla geldi bana.

Teşekkür ederim zaten genel şikayetim yakıt üzerine şehir içi tüketim artıyor biraz

Tokat da trafik mi var hocam, sen istanbul da falan olsan illallah edersin demek ki...

arka taraf dar demişsiniz ama hiç olmazsa focus ile karşılaştırınca ön taraf ferah bunun, bundan sonra ne alacaksınız asıl sorun burada hadi bakalım

Istanbulda ortalama hızınız nedir ben tokatta 2 km mesafeyi 1. Vites yarım debriyaj gidiyorum ortalama hızım 18-20 civarı yani çok sıkışık değil ancak pis bir trafiği var

Yeni arabaya gelirsek onu da sizlerin fikri ile alicam inşallah :) zaten Toros var benim motor da var idare ediyoruz

Askerde acemilikte Tokat da idim, bir tane caddesi var zaten :)

Valla bundan sonraki aracınız şahsi fikrimce sınıf atlatın artık, d segmenti araca bakın bence...

Konfor, genişlik, kalite açısından aracı değiştirdiğinize değsin yani

evet ancak çok plansız şehir misal 100 m aralıkla kavşak ve trafik ışıkları var yani sıkışık değil ama hem insanı hem de arabayı yoruyor. Niyetim inşallah d sınıfı zaten bekliyordum yeni passatı sivasa gidince yeni insigniayı da test ettim hemde güzel fiyat aldım aslında 1.6 170 hp otomatik insignia cosmo + sunroof liste fiyatı 95 bin iken 90 bin fiyat aldım ancak 60 km ortalama hızla 100 sabit kullandım ağırlıklı 9 litre tüketim vardı ki bu değer felaket fazla şehir içi en az 12 litre yakar.

bizim için en iyisi yeni passat olacak galiba

veysel abi zaten mesele orada göbekli türk erkeği profiline uymuyor araçlar aslında superbi gider alırdım ancak yazın kasa değiştirecek olması ve tdı motorun güncellenmesi dolayısıyla vazgeçtim çıkmaza girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 25 Eylül 2014; 19:04:54 >

weycell61 kim ki cmax'ten sonra passat, suberb gitmez bence.. cx-5, rexton ya da s-max olabilir :)
  • quote:

weycell61 kim ki cmax'ten sonra passat, suberb gitmez bence.. cx-5, rexton ya da s-max olabilir :)

Abi nedense yanlış kişiyi çağırmışım Abi babam 1.6 ve üzeri motorlu araç istemiyor malum vergi dilimi yoksa cx5 honda crv tercih edilesi araçlar onda da sedana geçme isteği sezdim bu arada belki honda crv 1.6 dizel tercih edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Abi nedense yanlış kişiyi çağırmışım Abi babam 1.6 ve üzeri motorlu araç istemiyor malum vergi dilimi yoksa cx5 honda crv tercih edilesi araçlar onda da sedana geçme isteği sezdim bu arada belki honda crv 1.6 dizel tercih edebiliriz

1.6 şartı var ise evet Crv de olabilir.. Bağa bahçeye gidip geliyoruz demiştin, o yollarda passatı düşünemiyorum Torosu o işler için kullanıyorsanız o başka tabi :)

• quote:

quote:

quote:

1.6 şartı var ise evet Crv de olabilir.. Bağa bahçeye gidip geliyoruz demiştin, o yollarda passatı düşünemiyorum Torosu o işler için kullanıyorsanız o başka tabi :)

evet abi o yollar için toros var emektar neredeyse yeni araç bozuk yola hiç girmeyecek kapalı garajda bekleyecek oldukça şanslı yalnız dolu paket yani elegance crv için 107 bin liste fiyatından 105 bin fiyat aldım bana çok geldi bu paralara malum dizle otomatik araçlar var

İnceleme için emeğine sağlık. Eklemek istediğim veya katılmadığım bazı hususlar var;

1. Araç bahsettiğin kadar alçak değil, buna alçak diyorsan herhangi bir Japon veya Kore arabası hatta almak istediğin Passat sana hiç gitmez

2. Kişisel görüşümdür; C-Max sportiflikten çok uzak.

3. SONY çok iyi sistem, hakkını verecek kalitede (256 kbps ve üstü) şarkı ile arabayı titretiyor ama bir Bose veya Harman Kardon değil. Şarkısına göre basların son seste net olup olmaması değişiyor.

4. İç trim sesi yönünden çok iyi olduğunu yazmışsın, geçmişte babanla da bu konuyu konuşmuştuk; Focuslar konsolunda kullanılan bakalit malzemeler nedeniyle soğuk asfalt diye tabir edilen yollarda ses yapabiliyor, nitekim bende öyle, siz de olmaması şaşırtıcı. Demekki Tokat'ın yolları iyiymiş :)

5. 120'den sonra ses gelme hususu kişiden kişiye göre değişse de Focus'un (titanium pk) izolasyon yönünden C-Max'tan daha iyi olduğunu gözlemledim.

6. Bilgi ekranı Focus'larda da küçük. 2012 üretimi bazı seri smart titanium Focus'larda geniş ve çözünürlüğü yüksek ekran geldi ve o şanslılardan birisi benim. :)

7. Anahtarsız çalıştırma gereksiz demişsin ama benim çok sevdiğim özelliklerden birisi, bence gerekli.

8. Yakıt tüketimini nasıl öyle yüksek çıkardın, hayret ettim :)

Araçta aktif ön ızgara var mıydı, hiç dikkat etmiş miydin?

(çok mu uzun oldu ne??)

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet abi o yollar için toros var emektar neredeyse yeni araç bozuk yola hiç girmeyecek kapalı garajda bekleyecek oldukça şanslı yalnız dolu paket yani elegance crv için 107 bin liste fiyatından 105 bin fiyat aldım bana çok geldi bu paralara malum dizle otomatik araçlar var

Elinde anahtari olan araba garajda bekleyecek diyorsun, yazdığına kendin inandin mi bence arabadan indiremezler seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam el insaf ya, SONY müzik sistemi kaç para o bahsettiğiniz Bose ve Harman Kardon kaç para. Tabi ki arada fark var.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyiz. Bose bas konusunda değil sesin berraklığında iddialı zaten, Harman Kardon , Bang&Olufsen apayrı dünya :)
  • güzel bir inceleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elinde anahtari olan araba garajda bekleyecek diyorsun, yazdığına kendin inandin mi bence arabadan indiremezler seni

lafın gelişi veysel abi

kahraman abi

-tüketim ne yazık ki narin kullanımda düşse de genel kullanımda biraz fazla. Hatta sıkıntı bizde mi acaba diye düşündüm ancak daha önce kullandığımız 508 ve 3008 daha fazla yakıyordu ancak misal A180 de çok rahat 4 lü değerler gördüm.

-japon veya kore arabası olarak sedan yok aklımda dizel crv düşünüyor babam bağ bahçe işlerinden dolayı ve düşük yakıt tüketiminden dolayı sedana dönüş sadece passatta olur. Onun da altı c maxtan yüksek ölçmüştüm şu an değerler aklımda değil ancak birkaç defa altının değmeyeceğini düşündüğümüz yerde babam ve ben sürttük arabanın altını.

-abi zaten bose ve harman kordon bambaşka ancak ulaşılabilir markalarda sony bulunmaz nimet ben özellikle halk müziği dinlemeyi severim sesler net.

- trim sesleri olarak dediğim yerlerde geldi ses birde son zamanlarda muhtemelen güneş altında kalınca ön kısımdan gelen sesleri konuştunuz o sesleri yazma gereği duymadım çünkü genleşme ve büzüşmeye bağlı olarak neredeyse tüm markalarda duyduğum sesler. Zaten sürekli yapmıyor.

- Yalıtım olarak bende gözlemledim focus bir tık daha başarılı bu konuda.

-Anahtarsız çalışmayı şu yönden gereksiz buldum, arabayı açmak gerekiyor anahtarı çıkartıyorum ve açıyorum sonra tekrar cebime koyup düğmeyle çalıştırıyorum aslında kötü değil ancak anahtarsız giriş olmadan anlamı olmuyor.

-Aktif ön ızgara yok ancka keşke olsaydı diyorum .

bu arada estağfirullah ne kadar istersen konuşabilirz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

güzel bir inceleme

teşekkür ederim faydalı olur inşallah
  • eline sağlık. güzel inceleme olmuş. Cmax için böyle inceleme yazıları veya videoları kolay kolay bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanolur

eline sağlık. güzel inceleme olmuş. Cmax için böyle inceleme yazıları veya videoları kolay kolay bulunmuyor.

teşekkür ederim benzer sıkıntıyı kendim de alırken yaşadığım için böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim.
  • Çok güzel bir inceleme olmuş, ondan da önemlisi oldukça objektif davranmışsınız. Bildiğim bir model. Söylediğiniz herşeye katılıyorum. Bir tek diz mesafesinde birazcık hakkını yemiş olabilirsiniz diye düşünüyorum o kadar (tamam çok çok geniş değil ama b segmenti demekte bence haksızlık)
  • Koltuk kılıflarını nereden ve ne kadara aldınız ? Bu arada araç 2.el satışında iyi kar getirmiş,kamulu olmanın avantajları olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.