Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

Araç güzel, donanım da yüksekmiş senin araçta. Ayrıntılı bir inceleme olmuş. Belli bir hızdan sonra ses bence normal, yüksek araç nihayetinde.. Eline sağlık kardeşim

Abi teşekkür ederim daha önce kullandığım araçlarda rüzgar sesi ile kıyaslandığımda rüzgar sesi daha erken başlıyor ne yazık ki tek sıkıntısı oydu

Şirvan abi evet hondanın dizelin unuttum koca crv yi Bile iyi taşıyor sağlam motor

@nejoz çok teşekkür ederim kuga ile iç mekanda neredeyse her şey aynı :) aslında satma niyetimiz yoktu ancak boya yapılması yaşadığımız olaylar beni etkiledi biraz sattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 25 Eylül 2014; 11:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Elinize sağlık

Teşekkür ederim :)

@batkent evet tüketim olarak söyle soyleyeyim c max grubumuz var facebookta herkes bu aracın biraz fazla tüketmesinden şikayetçi

Kenan abi teşekkür ederim yaptigimiz km nin büyük çoğunluğu uzun yol doğal olarak rüzgar sesi rahatsız ediyor bu durum fordun bence en büyük açığı

• güzel inceleme olmuş
    bende aynı aracı kullanıyorum ancak 1-2 detayda biraz haksızlık yapılmış gibi :)

mesela arka diz mesafesi için kendinize göre ayarlayınca belki öyle oluyordur ancak ben eşim ve aracıma binen diğer akraba ve arkadaşlar için durum çok farklı,arka taraf oldukça iyi hem diz hem baş mesafesi olarak. araç zaten mpv ve dolayısıyla yüksek.arka kayar koltuklar olsa ki bence zaten her mpv de olması gerek c-max ta yok ve önemli bir eksik fakat ne bagaj için ne diz mesafesi için ben hiç ihtiyaç hissetmedim

yakıt tüketiminiz sanırım güzergahınızla alakalı olarak yüksek. ben ankara eskişehir hatay kütahya... gibi illere çok gidip geliyorum ve 100 sabit hızla 4,3 - 110 sabit hızla 4,7 - 120 sabit hızla 5,3 gibi değerler elde ediyorum. şehir içi ise havalar sıcakken ort.hızım 22 km iken 6,1 lt havalar soğudukça 6,2-6,-6,4 gibi değerlere çıkıyorum

şehir içinde rampa in çık çok var benim güzergahımda
    tek şoför ankara hatay klima açık otoban sabit 120 km hızla hem çok rahat hem 5,3 lt ort tüketimle seyahat ediyorum

vetenes çok teşekkür ederiz inceleme için sınıfında çok satan ve beğenilen araca nihayet biri inceleme yazdı tekrar teşekkürler

• Cok guzel bir inceleme olmus 5senedir mpv sinifindan zafia kullanan biri olarak diyecegim su ki insan bu tarz araclara alisinca vazgecemiyor kolay kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: aob_hatay

güzel inceleme olmuş
    bende aynı aracı kullanıyorum ancak 1-2 detayda biraz haksızlık yapılmış gibi :)

mesela arka diz mesafesi için kendinize göre ayarlayınca belki öyle oluyordur ancak ben eşim ve aracıma binen diğer akraba ve arkadaşlar için durum çok farklı,arka taraf oldukça iyi hem diz hem baş mesafesi olarak. araç zaten mpv ve dolayısıyla yüksek.arka kayar koltuklar olsa ki bence zaten her mpv de olması gerek c-max ta yok ve önemli bir eksik fakat ne bagaj için ne diz mesafesi için ben hiç ihtiyaç hissetmedim

yakıt tüketiminiz sanırım güzergahınızla alakalı olarak yüksek. ben ankara eskişehir hatay kütahya... gibi illere çok gidip geliyorum ve 100 sabit hızla 4,3 - 110 sabit hızla 4,7 - 120 sabit hızla 5,3 gibi değerler elde ediyorum. şehir içi ise havalar sıcakken ort.hızım 22 km iken 6,1 lt havalar soğudukça 6,2-6,-6,4 gibi değerlere çıkıyorum

şehir içinde rampa in çık çok var benim güzergahımda
    tek şoför ankara hatay klima açık otoban sabit 120 km hızla hem çok rahat hem 5,3 lt ort tüketimle seyahat ediyorum

vetenes çok teşekkür ederiz inceleme için sınıfında çok satan ve beğenilen araca nihayet biri inceleme yazdı tekrar teşekkürler

Hocam teşekkür ederim gerçekten böyle bir yazıya ihtiyaç vardı bende alırken düzgün bir inceleme bulamadım onun için detaylı yazdım aslında haksızlık yapmadım neden çünkü yazdıklarımı teyit ettim hep grupta

Hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Hocam elinize sağlık. Böyle detaylı kullanıcı incelemeleri çok faydalı oluyor. MPV sınıfında benim de çok hoşuma giden bir araç C-Max. Dikkatimi çekenler bakımının ucuz olması, yol tutuşunun iyi olması, donanım olarak dolu dolu olması ve iç mekan darlığı. Ayrıca çok iyi fiyata satmışsınız. Tekrar teşekkürler.

Hocam teşekkür ederim tespitleriniz gayet yerinde c max bu sınıfın en tercih edilesi aracı.

@tergener hocam merhabalar sizin de aracınız çok güzel tüketim ise gayet iyi ancak yeni kasalarda biraz yakıt meselesi var

• emeğinize sağlık, focus3 hb araştırdığım için baya yardımı oldu
  • Focus sedan 3-4 saat kullanımdan sonra çok yorucu oluyor. Bu durum cmaxte de var mi ?

• Gayet güzel bir inceleme olmuş yakıt fazla geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

emeğinize sağlık, focus3 hb araştırdığım için baya yardımı oldu

Hocam yardimci olduysam ne mutlu :) bu arada alacaksanız tavsiye ederim

Abi 4-5 saatte pek yorgunluk olmuyor ancak oturduğumuz yerler koltuklar sert olduğu için biraz rahatsız ediyor ben antalyaya gittim 10 saat yol ciddi olarak yordu

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Gayet güzel bir inceleme olmuş yakıt fazla geldi bana.

Teşekkür ederim zaten genel şikayetim yakıt üzerine şehir içi tüketim artıyor biraz

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Grand c max de kayar koltuk var.Uzun yolda 3-4 saatten sonra yoruyor.C Max'in koltuklarını gereksiz sert yapmışlar bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Teşekkür ederim zaten genel şikayetim yakıt üzerine şehir içi tüketim artıyor biraz

Tokat da trafik mi var hocam, sen istanbul da falan olsan illallah edersin demek ki...

arka taraf dar demişsiniz ama hiç olmazsa focus ile karşılaştırınca ön taraf ferah bunun, bundan sonra ne alacaksınız asıl sorun burada hadi bakalım
  • güzel inceleme, çok faydalı, emeğine sağlık.
    ön yolcu koltuğunun sırt kısmı öne katlanıp masa olmadığı için,
    rakiplerinin gerisinde kalmıştır benim gözümde.
    Focusun koltuklar çok sert. Bir kaç saat sonra oflamalar poflamalar başlıyor. İçinin dar olması da iyice baskı yaratıyor yolcularda. Hani beğenilmeyen corolla 10 saatte bile bu kadar yormuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Grand c max de kayar koltuk var.Uzun yolda 3-4 saatten sonra yoruyor.C Max'in koltuklarını gereksiz sert yapmışlar bence de.

Anladım 7 kişilik te durum ne bilmiyorum ancak koltukların dik yapısı ve sertliği yüzünden sattık zaten otomatik olmayınca oda sebep oldu

Şirvan abi corolla ile Elazığ a yurt meselesini halletmek için gittim ki tokat sivas yolunu ve sivas Malatya yolunu bilirsin cvt şanzımanın hayranıyım hiç yormadan molasız gittim geldim zaten arka koltuktaki diz mesafesi rakipsiz Üstüne benzinlinin sessizliği olunca oldukça sevdim tek sıkıntı çalışma olan yerlerde arka taraftan davlumbaz olmayışı sebebiyle biraz rahatsız oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

quote:

Tokat da trafik mi var hocam, sen istanbul da falan olsan illallah edersin demek ki...

arka taraf dar demişsiniz ama hiç olmazsa focus ile karşılaştırınca ön taraf ferah bunun, bundan sonra ne alacaksınız asıl sorun burada hadi bakalım

Istanbulda ortalama hızınız nedir ben tokatta 2 km mesafeyi 1. Vites yarım debriyaj gidiyorum ortalama hızım 18-20 civarı yani çok sıkışık değil ancak pis bir trafiği var

Yeni arabaya gelirsek onu da sizlerin fikri ile alicam inşallah :) zaten Toros var benim motor da var idare ediyoruz

Simdikilerde davlumbaz var bu arada.
    Ben uzeindeki bridgestone lastikleri sattım. Onun yerine primacy 3 takmistim. Ona rağmen puturlu asfaltta çok ses alıyor.

Bu arada focus da çok sessiz değil lastik konusunda. 20 gündür astra 1.6 cdti kullanıyorum 3500 km oldu lastik sesi konusunda çok başarılı.

• quote:

@tergener hocam merhabalar sizin de aracınız çok güzel tüketim ise gayet iyi ancak yeni kasalarda biraz yakıt meselesi var

Bizim memleket Trakya, her yer düz ova yani. Bir de sanki eski kasalar biraz daha alçak, belki bununda hava direnci sebebiyle etkisi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Simdikilerde davlumbaz var bu arada.
    Ben uzeindeki bridgestone lastikleri sattım. Onun yerine primacy 3 takmistim. Ona rağmen puturlu asfaltta çok ses alıyor.

Bu arada focus da çok sessiz değil lastik konusunda. 20 gündür astra 1.6 cdti kullanıyorum 3500 km oldu lastik sesi konusunda çok başarılı.

Abi astrayı salı günü test ettim ancak iç mekan hem dar hem sıkıcı hemde bozuk asfaltta ses yapıyor tabi birde CDTI motorun yüksek tüketimi var işin içinde 1.6 dizel manuel i30 ile 6 Litre yaktigim guzergahta 7.5 litre ile bayiye girdim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.