Şimdi Ara

silinsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim için çok faydalı bir yazı oldu. Elinize sağlık. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisatlas

Benim için çok faydalı bir yazı oldu. Elinize sağlık. Teşekkür ederim.

Më demek almayi düşünüyorsunuz galiba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Yok almayı düşünmüyorum. Ancak otomobil aşığıyım. Bir başka farklı araç hakkında daha fikrim olmuş oldu.Ayrıca Bblli olmuyor takasa araçlar geliyor bazen bize.Piyasasını önceden bilmek bize kazandırır sonuçta.

2008 Model otomatik vardı bi zamanlar bizde de. Yalnız ben hiç beğenmemiştim.
  • Bende de c max var. MPV arac oldugu icin arka koltugun dar olmadigini dusunmeye calisiyordum ama sizin dediginiz gibi arka koltuklar sandalye gibi yerlestirilmis. Dis mesafesi yeterli olmuyor

• quote:

Yok almayı düşünmüyorum. Ancak otomobil aşığıyım. Bir başka farklı araç hakkında daha fikrim olmuş oldu.Ayrıca Bblli olmuyor takasa araçlar geliyor bazen bize.Piyasasını önceden bilmek bize kazandırır sonuçta.

2008 Model otomatik vardı bi zamanlar bizde de. Yalnız ben hiç beğenmemiştim.

Anladım 2008 model yani eski kasa yalıtım eksikliği var ve sert bir sürüşü var ancak yeni kasalara göre daha sağlam bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

Bende de c max var. MPV arac oldugu icin arka koltugun dar olmadigini dusunmeye calisiyordum ama sizin dediginiz gibi arka koltuklar sandalye gibi yerlestirilmis. Dis mesafesi yeterli olmuyor

Evet hocam bu tabir çok yerinde olmuş sandalye gibi ve fazla dik buda uzun süreli yolculuklarda rahatsız edici oluyor bir kaç kez arkada yolculuk yapmam gerekti uzun boylu ve kilolu olduğum için rahatsız oldum

Ya benim bindiğim bana biraz değişik gelmişti. 4 5 yaşından büyük araçları değerlendirirken dikkatli olmayı tercih ediyorum çünkü 4 5 yıllık bir kullanımdan sonra bakımı , kullanım stili falan arabanın karakterini çok değiştiriyor.

öncelikle o ford kullanırken hissettiğim yol tutuş ve güvenli seyahat hissini hiç bir zaman alamadım arabadan. yalıtım rezaletti. Süpürge makinesi gibi ses çıkartıyordu hatta konusu açılırsa elektrikli süpürge olan diyorum arkadaşlarım anlıyor:D

Bakımını biz yaptırmıştık. Onun için frenlerine rahatlıkla sövüyorum. Araç resmen durmuyordu.

Ya birde ön koltukların arkasına yapılmış o yemeklik sehpa nedir abi :D Yeni modellerine dikkat ettim onlarda da var. Otobüs mü lan bu :D Zaten "sandalye gibi" arka tarafı var gerçekten. İnsan binince kendini bir garip hissediyordu.

Daha sonra aynı modelin manuel benzinlisini kullandım. Frenleri falan daha iyiydi. Ancak yol tutuşunu onun da beğenmedim.

• quote:

Ya benim bindiğim bana biraz değişik gelmişti. 4 5 yaşından büyük araçları değerlendirirken dikkatli olmayı tercih ediyorum çünkü 4 5 yıllık bir kullanımdan sonra bakımı , kullanım stili falan arabanın karakterini çok değiştiriyor.

öncelikle o ford kullanırken hissettiğim yol tutuş ve güvenli seyahat hissini hiç bir zaman alamadım arabadan. yalıtım rezaletti. Süpürge makinesi gibi ses çıkartıyordu hatta konusu açılırsa elektrikli süpürge olan diyorum arkadaşlarım anlıyor:D

Bakımını biz yaptırmıştık. Onun için frenlerine rahatlıkla sövüyorum. Araç resmen durmuyordu.

Ya birde ön koltukların arkasına yapılmış o yemeklik sehpa nedir abi :D Yeni modellerine dikkat ettim onlarda da var. Otobüs mü lan bu :D Zaten "sandalye gibi" arka tarafı var gerçekten. İnsan binince kendini bir garip hissediyordu.

Daha sonra aynı modelin manuel benzinlisini kullandım. Frenleri falan daha iyiydi. Ancak yol tutuşunu onun da beğenmedim.

Ilginc kullandığınız araçta sıkıntı olduğunu düşünüyorum ben en çok frenlemesinden ve yol tutuşundan memnundum hem yeni kasa hemde bindiğim eski kasanın

Koltuk arkası masalar aslında uzun yolda kullanışlı olur ancak c max da tam yatay olmuyor o yüzden birsey de konmuyor masanin kullanışlı olmasi için arka nin daha geniş olmasi lazim

Hocam eski arabaların motoru hakkında yorum yapmam. Dediğim gibi kullanıcıya göre arabanın karakteri çok değişir.

Ancak kullandığım manuel araç ilk sahibindeydi hala. Bakımları da düzenli yapılmıştı. Garajda duruyordu. Eskişehir - İstanbul arası gittim. İkisinin de yol tutuşu benzerdi. Benim hoşuma gitmedi.

Esas olay şu: Kime göre neye göre?
    Araç içinde benden başka birisi varsa kesinlikle arabayı sarsmayı, yatırmayı , hızlı ivmelenmeyi yapmayı sevmem. İsterim ki yanımdaki insan rahat yolculuk etsin, gözü yolda kalmasın, uyuyabilsin ve daha önemlisi bana güvensin işime karışmasın.

110 120 arasında C-max bunu başarıyor. Ancak ben aracı kendi hakimiyetimde hissetmiyorum daha doğrusu o hızda yapmak zorunda kalabileceğim ani manevrayı , frenlemeyi güvenli bir şekilde yerine getiremeyeceğini sezdim. Dediğim gibi kime göre neye göre olayı bu. Bi arkadaşımda symbol 150 ile giderken ben güvende hissediyorum diyor. Ben o araba 100den sonra havalanıp takla atacakmış gibi hissediyorum ziraa 4 tekerini yerden kestiğimiz vakitler oldu o aracın :D

Ben araba kullanmayı xsarada öğrendim. Bilen bilir. Yol tutuşu , virajı çok iyidir. 200ü rahat görüyordu o araç. Şimdi A6 kullanıyorum. O da harika bir araç yanlışlıkla 180 yapılabilen bir otomobil :D

Şimdi bu açılardan bakınca bana göre C-max yol tutuyor( 120 ye kadar o da) ancak manevra ve frenleme kabiliyeti çok zayıf. Dayım virajlı yolda megane 1 i ile beni geçmişti C-max varken. özellikle frenine güvenmediğim için gaza basmaya korkuyordum.
    Gitmekten daha önemli bir olay ; durabilmek.
    Direksiyonu da çok hissizdi. yani bence 10 üzerinden 4 alır eski kasa c-max. ( bütün kategoriler toplamında) Kullandığım A6 ise 8 alır benim gözümde.
    Bir de o arka koltuklar gerçekten çok ilginç c-max te :D Sadece alırken arkasında oturmuştum o bile yetmişti :D

• Hocam o kadar ilginç ki ben piyasadaki araçların skipad yani yol tutuşu değeri ile c max ı karşılaştırdığımda c max çoğu sedandan bile daha iyi yol tutuşuna sahip Konyadan antalyaya giderken Toros dağlarını bilirsiniz bol virajlı ve işlek bir yol ben o yolda 140-150 li hızlarla virajda girdim bahsettiğiniz megane 1 ile 110 la girsem Allah bilir kaç takla atarım yani yorumlarım kişisel değil tamamen sayısal verilere dayalı zaten yol tutuşu bmw 3 serisinden daha iyi olan focus ile ayni alt yapıyı kullanıyor

• Görmeyen arkadaşlar için konu güncel

Ben de bir c-max kullanıcısı olarak değerlendirmenizi beğendim. Bu arada ben de Tokatlıyım.(Tokat yazılır Tohat okunur) park-plaka-ayna altı ampul değişimlerini ben de yapmak istiyorum ama hiç anlamadığım bir konu. iyisi hangisidir,hangisi arıza lambası yakmaz, hepsi birebir aynı mı? biraz bilgilendirirseniz sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: em-in2009

Ben de bir c-max kullanıcısı olarak değerlendirmenizi beğendim. Bu arada ben de Tokatlıyım.(Tokat yazılır Tohat okunur) park-plaka-ayna altı ampul değişimlerini ben de yapmak istiyorum ama hiç anlamadığım bir konu. iyisi hangisidir,hangisi arıza lambası yakmaz, hepsi birebir aynı mı? biraz bilgilendirirseniz sevinirim....

Teşekkür ederim :) memnun oldum Hemşehrimi gördüğüme :)

Arka ledler benim photon marka idi. Alman malı kesinlikle tavsiye ederim arıza lambası yakmayan sayılı ürün.

Internet üzerinden 6000k olan versiyonu alırsanız güzel olur gidip serviste taktırabilirsiniz

• quote:

Tohat'a gidicuuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Tohat'a gidicuuk.

• quote:

quote:

Tohat'a gidicuuk.

Hemşerim bu photon 6000k sadece park için mi yoksa yoksa plaka ve ayna altlarına da takılır mı? ben plaka ve ayna altlarını da beyaz yapmak istiyorum.eğer sadce park içinse diğerleri için tavsiye edeceğin ürün var mı?

• quote:

quote:

quote:

Tohat'a gidicuuk.

Hemşerim bu photon 6000k sadece park için mi yoksa yoksa plaka ve ayna altlarına da takılır mı? ben plaka ve ayna altlarını da beyaz yapmak istiyorum.eğer sadce park içinse diğerleri için tavsiye edeceğin ürün var mı?

Ben cevap vereyim bu photon hem parklara hem plakalıklara hemde ayna altlarına olur

Yalnız c max da aynalara müdahale edildiginde kapanmıyor ona dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

quote:

quote:

Tohat'a gidicuuk.

Ben cevap vereyim bu photon hem parklara hem plakalıklara hemde ayna altlarına olur

Hemşerim senin mesajı alıntılayayım derken başka Tokatlıyı alıntılamışım. yukarıdaki mesaj sanaydı aslında. gerçi yine sen cevapladın da....:) teşekkür ederim. peki ucuz yollu olanlar sadece parklarda mı arıza lambası yakma ihtimali oluşturur yoksa tümünde mi? yani kısaca parklar photon plaka piyasa malı olsa olur mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

quote:

quote:

Tohat'a gidicuuk.

Hemşerim senin mesajı alıntılayayım derken başka Tokatlıyı alıntılamışım. yukarıdaki mesaj sanaydı aslında. gerçi yine sen cevapladın da....:) teşekkür ederim. peki ucuz yollu olanlar sadece parklarda mı arıza lambası yakma ihtimali oluşturur yoksa tümünde mi? yani kısaca parklar photon plaka piyasa malı olsa olur mu?

Piyasada en pahalı ve en sağlam olan budur sonuçta günümüz arabaları hassas fordda arıza lambası yakmayan tek led bu

Şöyle bir arkadaşım gitti 10 liraya led aldı 2 ay sonra görünmeyecek hale geldi şimdi hepsini Photon ile değiştiriyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.