Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
1
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne demek ben teşekkür ederim aracın 1. Ve 2. Vites te aşırı sallıyordu gazdan ayağını çekince neyse samsuna gidince gösterdim arabayı hiçbir sorun bulamadılar bende ona güvenerek yaptım yorumları

Bu arada işin ilginç kısmı ben 1.82 boyunda 110 kg iken arkamda rahat otururken siz diz mesafesinden şikayet etmişsiniz

Birde 1.2 i20 lerin performansından herkes 1.4 kadar iyi diyorlar sizde performans zayıf diyorsunuz göreceli konular biraz

Son olarak videoya çekmediğim için pişman oldum özellikle emniyet kemeri yüksekliğini ayarlayan tuşlar torpido kapağı arka bagaj deli gibi ses yapıyordu daha sonra şunu öğrendim ki araç ilk 6 bin km de 2 kez istanbula gitmiş gelmiş yani kötü bir yola da sokulmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haislip_13

inceleme zevkle okunacak cinsten. teşekkürler

Teşekkür ederim takipte kalın yeni testler paylaşacağım

• Bu saatten sonra bu kasa i 20 alinmaz yeni kasayi beklemek lazim çok az yakan motorlarla geliyor .

• Ellerinize sağlık çok güzel bir test olmuş. i20'ye ix35 satın alırken galeride binmiştik iç mekandaki çoğu parça accent era'dan tanıdık.cam açma butonları vs. biz en düz versiyonuna binmiştik ve beğenmemiştik. İç mekan sert plastikle şekillendirilmiş tamam ama plastik kalitesi pek iyi değildi. Ayrıca sığamamıştık babamla binmiştik babamın boyu 192 cm benim 189 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

Ellerinize sağlık çok güzel bir test olmuş. i20'ye ix35 satın alırken galeride binmiştik iç mekandaki çoğu parça accent era'dan tanıdık.cam açma butonları vs. biz en düz versiyonuna binmiştik ve beğenmemiştik. İç mekan sert plastikle şekillendirilmiş tamam ama plastik kalitesi pek iyi değildi. Ayrıca sığamamıştık babamla binmiştik babamın boyu 192 cm benim 189 cm

Teşekkür ederim bir markanın ses yapan bir aracı varsa ben hiçbir modeline yaklaşmam aynı hatalar diğer araçlarda da yapılıyor ve ses yapıyor misal ix35 testine katıldım toprak yola soktum ilerlerken yanımda satış danışmanı bozuldu açıklama yapamadı testi bitirip geri döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Bu saatten sonra bu kasa i 20 alinmaz yeni kasayi beklemek lazim çok az yakan motorlarla geliyor .

Yeni kasayı beklemek en doğrusu zaten yeni kasada eski kasada şikayet edilen konular ele alınıp düzeltilir

• i20 baz otomatige 40 yaris baz otomatige 44 diyorlar. 4 binlik fark yuzunden i20 ye yaklasmistim. Actigin konuyla yine arabasiz kaldim kardes. Tsk ler

• Benim bu segmentte tercih edeceğim son modellerden birisi, aktif olarak kullanıyorum mecbur.

1) Kapı gözlerine pet su şişesi bile sığmıyor, tebrikler Hyundai
    2) Fazla yakıyor
    3) Tasarım vasat
    4) Sürüş pozisyonu kötü
    5) Virajlarda araç yatıyor

Fiesta-Polo ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Benim bu segmentte tercih edeceğim son modellerden birisi, aktif olarak kullanıyorum mecbur.

1) Kapı gözlerine pet su şişesi bile sığmıyor, tebrikler Hyundai
    2) Fazla yakıyor
    3) Tasarım vasat
    4) Sürüş pozisyonu kötü
    5) Virajlarda araç yatıyor

Fiesta-Polo ile bunun arasında dağlar kadar fark var.

Aynen öyle şikayetler aynı sizde aynı şeyleri yazmışsınız :) arada ciddi fiyat farkı var polo ve fiesta ile o yüzden ben bir nebze bütçe yükseltir fiesta veya polo alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: korcank

i20 baz otomatige 40 yaris baz otomatige 44 diyorlar. 4 binlik fark yuzunden i20 ye yaklasmistim. Actigin konuyla yine arabasiz kaldim kardes. Tsk ler

Ne desem bilemedim kusura bakmayın ama yaris bence yanlış tercih olur diğer modellere bakın

• Aracı alırken yani polonya çıkmış olsaydı kesinlikle onu alırdım. Sırf TSI MOTOR diye ve ESP

• quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

Aracı alırken yani polonya çıkmış olsaydı kesinlikle onu alırdım. Sırf TSI MOTOR diye ve ESP

Oyle ama polo da pahalı daha uygun ve en az polo kadar kaliteli b sınıfı başka modeller var

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Aracı alırken yani polonya çıkmış olsaydı kesinlikle onu alırdım. Sırf TSI MOTOR diye ve ESP

Oyle ama polo da pahalı daha uygun ve en az polo kadar kaliteli b sınıfı başka modeller var

Mesela

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Elinize ve emeğinize sağlık.

Okunması oldukça zevkli bir inceleme ve test yazısı olmuş

Forumda edebi üslubu yüksek forumdaşlarımın olması sevindirici.

Devamını bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassey -- 24 Ağustos 2014; 12:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassey

Elinize ve emeğinize sağlık.

Okunması oldukça zevkli bir inceleme ve test yazısı olmuş

Forumda edebi üslubu yüksek forumdaşlarımın olması sevindirici.

Devamını bekleriz..

Teşekkür ederim sizin gibi takdir eden ve teşvik eden kişiler olmasi daha sevindirici elimde imkan oldukça markaların sitelerine test sürüşü talebi bırakıyorum hepsi donus yapıyor sırada citroen c4 picasso var okumak isterseniz haberdar ederim

• quote:

quote:

quote:

Mesela

Fiat punto Nissan micra gibi araçlar var micra yine o kadar başarılı değil ama oldukça az yakıyor ve düz vites fiyatına otomatik vites satıyorlar

• i20 aslında malzeme olarak getz kalitesinde bi araç, avrupalılarla karşılaştırabilmek için yeni kasayı beklemek lazım. Ama motorları başarılı bence de. Bi de crdi'yi değerlendirirken yakıt harici kriterlere de bakmak lazım. Ömrü uzun ve üst devirlerde bile sessiz denebilecek bi motor. Uzun yolda motor sesi pek olmuyor mesela. Açıkçası ş.içi 1 litre fazla yakması beni rahatsız etmiyor, çekiş gerektiğinde ayağının altında fazlası var bu güzel mesela. 1.6 olanı çok takdir ediyorum, belki seneye bi hdi makinaya (115 270 mazda 3 ile, ya da 308 e-hdi ile) geçerim o zaman iyi bi karşılaştırma imkanı olur benim için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela

Fiat punto Nissan micra gibi araçlar var micra yine o kadar başarılı değil ama oldukça az yakıyor ve düz vites fiyatına otomatik vites satıyorlar

Punto mu En Son alacağım araçtır. 1.3 MOTOR 65 bg benzinlisi bile inanılmaz yakıyor. Yakmasının dışında kagıt gibi bir araç olduğu için asla almam.

Nissan hakkında bir fikrim yok ama kadın arabası olarak hissettiriyor bana. Zaten şirket reklamında da arabayı kadınlara hasmış gibi gösterdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela

Punto mu En Son alacağım araçtır. 1.3 MOTOR 65 bg benzinlisi bile inanılmaz yakıyor. Yakmasının dışında kagıt gibi bir araç olduğu için asla almam.

Nissan hakkında bir fikrim yok ama kadın arabası olarak hissettiriyor bana. Zaten şirket reklamında da arabayı kadınlara hasmış gibi gösterdi.

Puntoda 1.3 benzinli motor yok ve kağıt gibi yorumunu aracı kullanmamanıza bağlıyorum :)

Micra ise evet bayan arabası gibi ancak makyaj ile biraz daha görünümü iyileştirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

i20 aslında malzeme olarak getz kalitesinde bi araç, avrupalılarla karşılaştırabilmek için yeni kasayı beklemek lazım. Ama motorları başarılı bence de. Bi de crdi'yi değerlendirirken yakıt harici kriterlere de bakmak lazım. Ömrü uzun ve üst devirlerde bile sessiz denebilecek bi motor. Uzun yolda motor sesi pek olmuyor mesela. Açıkçası ş.içi 1 litre fazla yakması beni rahatsız etmiyor, çekiş gerektiğinde ayağının altında fazlası var bu güzel mesela. 1.6 olanı çok takdir ediyorum, belki seneye bi hdi makinaya (115 270 mazda 3 ile, ya da 308 e-hdi ile) geçerim o zaman iyi bi karşılaştırma imkanı olur benim için.

Evwt motor sesi konusunda takdir ettim zaten motora fazla yakması dışında lafım yok kalite olarak gerçekten getzden farksız ve Getz buna göre biraz daha fazla sattı c sınıfı gibiydi yanlış hamle biraz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.