Şimdi Ara

silinsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
159
Favori
21.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • part 7 eklendi bu akşam başka paylaşım olmayacak her gün en fazla 2-3 tane yazabiliyorum.
  • Harbi iyi Csb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam başka paylaşım yok malesef.
    Dediğim gibi ilk ve sadece donanım haber forumunda paylaşılacak diye takip edenler burdan ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .rascho. -- 9 Kasım 2013; 0:41:23 >
  • .rascho. kullanıcısına yanıt
    Hacı bi part daha çek be?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gerçekten işlerimi aksatmaya başladım yarın haftasonu zaten ve çok uykum var yarın devam edeceğim inşaallah..
    Dostum yarın o zaman 2 part yaz anlaştıkmı patlamış mısırla falan iyi gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Dostum yarın o zaman 2 part yaz anlaştıkmı patlamış mısırla falan iyi gidiyo

tamam kardeşim bitirip kurtulmak istiyorum zaten :)
    Kaç part kaldı

• Önder kullanıcısına yanıt
    tahminen 20 de biter kardeşim...
  • Bu konu hakkinda bir kac bisi soylemek istiyorum ;

Gercek olsun veya olmasin ki ben tamamen uydurma oldugunu dusunuyorum. Bu forumda 9 yasinda cocukta var 40 yasinda olan adamda, 40 yasinda olani etkileyemebilirsin ama 10 yasindaki bir cocuk bundan cok kolay bir sekilde etkilenir. Sen oraya +21 yazmissin ama ona bakipta girenin oldugunu hic sanmiyorum en azindan kucuk yasta olanlarimiz daha merakli olduklari icin ve konuda ilgi cekici olunca bir tikla girebildikten sonra yas siniri falan pek umurlarinda olmaz. Buna gercek bir ornekte verebilirim ben kalp hastasiyim ve o uyarini gormeme ragmen tamamini okudum. Bu tur etki birakan hikayelerin veya basinizdan gecen olaylarin burada anlatilmasini dogru bulmuyorum. Cunku 10 yasinda olan bir cocuk artik babasiyla piknik icin gittikleri ormanda veya nehrin kiyisinda bulunduklarinda bu anlattiklariniz onun aklinda olacak bu yuzden artik bu tur seylerden korkacak ve bunun etkisi sandigimizdan da buyuk olabilir.

Ayrica bunu gelip neden forumda anlatiyorsunuz ki ? Eger gercekten olmus olsa ve sende cok anlatmak istiyorsan bunu ailene arkadaslarina anlatabilirsin gelipte burda herkesin okuyabilecegi bir ortamda anlatip insanlar uzerinde etki birakmaniza hic gerek yok. Bir cocuk olsun veya olmasin farketmez.

Bu site adminleri tipki RTUK' un yaptigi gibi argo kelimeleri ve kufurleri yasaklayacagina oncelikli olarak bu sacma sapan konularin ortadan kaldirmasi gerektigini dusunuyorum.

• yazını öyle de yapsan böyle de yapsan okuyacağım. Girişte yaptığın korkutma girişimi fayda etmez. yarın hatırlamayacağım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spymole

Bu konu hakkinda bir kac bisi soylemek istiyorum ;

Gercek olsun veya olmasin ki ben tamamen uydurma oldugunu dusunuyorum. Bu forumda 9 yasinda cocukta var 40 yasinda olan adamda, 40 yasinda olani etkileyemebilirsin ama 10 yasindaki bir cocuk bundan cok kolay bir sekilde etkilenir. Sen oraya +21 yazmissin ama ona bakipta girenin oldugunu hic sanmiyorum en azindan kucuk yasta olanlarimiz daha merakli olduklari icin ve konuda ilgi cekici olunca bir tikla girebildikten sonra yas siniri falan pek umurlarinda olmaz. Buna gercek bir ornekte verebilirim ben kalp hastasiyim ve o uyarini gormeme ragmen tamamini okudum. Bu tur etki birakan hikayelerin veya basinizdan gecen olaylarin burada anlatilmasini dogru bulmuyorum. Cunku 10 yasinda olan bir cocuk artik babasiyla piknik icin gittikleri ormanda veya nehrin kiyisinda bulunduklarinda bu anlattiklariniz onun aklinda olacak bu yuzden artik bu tur seylerden korkacak ve bunun etkisi sandigimizdan da buyuk olabilir.

Ayrica bunu gelip neden forumda anlatiyorsunuz ki ? Eger gercekten olmus olsa ve sende cok anlatmak istiyorsan bunu ailene arkadaslarina anlatabilirsin gelipte burda herkesin okuyabilecegi bir ortamda anlatip insanlar uzerinde etki birakmaniza hic gerek yok. Bir cocuk olsun veya olmasin farketmez.

Bu site adminleri tipki RTUK' un yaptigi gibi argo kelimeleri ve kufurleri yasaklayacagina oncelikli olarak bu sacma sapan konularin ortadan kaldirmasi gerektigini dusunuyorum.

Kardeşim ilk başta kalp hastası olanlar okumasın dedim sen girip okumuşsun. Sizi anlamıyorum insan kendini tanır. 10 yaşındaki çocuk girip en fazla ilk partı okur emin ol. Ben uyarımı yaptım. Burda okuyan takip eden onlarca üye var ve hiç biri 10 yaşında değil çoğu gece 2-3 lerde okuyor. Gece 3 tede 9 yaşındaki çocuk ayakta olmaz. Adminle iletişime geçiyorum ardından konunun kilitlenip kilitlenmeyeceğini yazarım..Konuyu kilitlemeye karar verirsek takipeden herkesten özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

quote:

Orijinalden alıntı: spymole

Bu konu hakkinda bir kac bisi soylemek istiyorum ;

Kardeşim ilk başta kalp hastası olanlar okumasın dedim sen girip okumuşsun. Sizi anlamıyorum insan kendini tanır. 10 yaşındaki çocuk girip en fazla ilk partı okur emin ol. Ben uyarımı yaptım. Burda okuyan takip eden onlarca üye var ve hiç biri 10 yaşında değil çoğu gece 2-3 lerde okuyor. Gece 3 tede 9 yaşındaki çocuk ayakta olmaz. Adminle iletişime geçiyorum ardından konunun kilitlenip kilitlenmeyeceğini yazarım..Konuyu kilitlemeye karar verirsek takipeden herkesten özür dilerim.

Ben kendimi gayet iyi taniyorum bu tur seylerden korkum olmaz, bu yuzden uyarini dikkate almayip okumaya devam ettim. Ayrica insan kendini tanir demissin ama 10 yasindaki bir cocuk kendini ne kadar iyi taniyabilir ve ilk parti okuduktan sonra devam edeceginede adim gibi eminim. Son olarak bu konu gece 3 te acilip kapanmiyor sabah uyandigimizda da burada olacak.

• ya bildiğiniz csb arkadaşlar bu seçilmiş insanlar vs varya onları izlemiş arkadaş
  • okumadım ne olmuş çarpılmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

okumadım ne olmuş çarpılmış mı?

Cinlere bu yaptıklarının onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemiş.

• Kardeşlerim devam etmeyeceğim. Bazı arkadaşlar haklı benm yüzümden kimseye zarar glsin istemiyorum. Eğer korkanlar olduysa özür dilerim. Bi abime danıştım ve yazmamın uygun olmadığını ve tekrar rahatsız ediebileceğimi belirtti. Yaptığım yanlıştı asıl amacım tedbir almanızdı belki son bi mesajımda yazabilirim almanız gereken tedbirleri herkes hakkını helal etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .rascho. -- 9 Kasım 2013; 4:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

Kardeşlerim devam etmeyeceğim. Bazı arkadaşlar haklı benm yüzümden kimseye zarar glsin istemiyorum. Eğer korkanlar olduysa özür dilerim. Bi abime danıştım ve yazmamın uygun olmadığını ve tekrar rahatsız ediebileceğimi belirtti. Yaptığım yanlıştı asıl amacım tedbir almanızdı belki son bi mesajımda yazabilirim almanız gereken tedbirleri herkes hakkını helal etsin.

bu süreçte kimseye fiziksel olarak birşey oldu mu ?

• güzelmiş.

ekleme:kitap olayına kadar iyiydi sazan.avi olmadığını düşünüyordum ama o varlıkların doğru sözü yoktur o anlaşmalar konuşmalar filan olmamış ama güzel akıcı
    ekleme 2:sonraki cümle hikaye hakkında bilgi içerikli olabilir... tüm insanlığı kurtardınız muhtemelen teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 9 Kasım 2013; 11:36:39 >
  • Öncelikle akıcı yazıyorsun ve zevkle okuyorum hikayeyi.Gerçekçilik kısmına gelirsek bu tarz olaylar yaşanmıyor veya yaşanıyor diyemem ama bu tarz korkuları yaşamış birinin bunu dillendirip hikaye yazacağını sanmıyorum.Bahsetmek bile istemez sen iyi araştırma yapıp birşeyler karalıyorsun bence.Ama yeni partları bekliyorum okuması gayet keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 9 Kasım 2013; 10:41:26 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.