Şimdi Ara

silinsin (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
581
Cevap
159
Favori
21.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bboyerko

quote:

Orijinalden alıntı: The Holy r0verr

quote:

Orijinalden alıntı: cnozglr

Ben bu tarz hikayelerin gerçekliğine inanmasam da okumayı seviyorum , ama bu hikaye olmamış cidden yazım hataları var olaylar arası geçişler çok kötü , ayrıca ''quanttum'un hikayesin den sonra denemeyin bile böyle şeyler başarısız oluyor.

Hocam o hikaye yarım kalmıştı tamamı varsa alabilirmiyim?

Varsa bende alabilir miyim ?

Bu arada senin hikayen de quanttumun hikayesi kadar sağlam olacak bence . İnanıyorum . Çok iyi gidiyosun da bir de hzılı yazsan çok iyi olur. Saygılar iyi geceler.

Hocam o dediğiniz hikaye zaten film senaryosuymuş,bende sinemaya gittiğimde okuduğum hikaye ile aynı gidince film şaşırmıştım.O hikayeyi okuyacağına direk gidin filmi izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 9 Kasım 2013; 16:34:53 >

• Sen devam et kardeşim
    İsteyen okusun istemeyen okumasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni partları bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

quote:

quote:

Ben bu tarz hikayelerin gerçekliğine inanmasam da okumayı seviyorum , ama bu hikaye olmamış cidden yazım hataları var olaylar arası geçişler çok kötü , ayrıca ''quanttum'un hikayesin den sonra denemeyin bile böyle şeyler başarısız oluyor.

Bu arada senin hikayen de quanttumun hikayesi kadar sağlam olacak bence . İnanıyorum . Çok iyi gidiyosun da bir de hzılı yazsan çok iyi olur. Saygılar iyi geceler.

Hocam o dediğiniz hikaye zaten film senaryosuymuş,bende sinemaya gittiğimde okuduğum hikaye ile aynı gidince film şaşırmıştım.O hikayeyi okuyacağına direk gidin filmi izleyin

sözlükte görup çalmışlar hikayeyi , adam dava açacagim yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

quote:

quote:

sözlükte görup çalmışlar hikayeyi , adam dava açacagim yazmış

Valla bende okumuştum ama belli olmaz reklam olabilir.

• .rascho. kullanıcısına yanıt
    sen uyurken sana ne yaptıysa o eleman gitmiş abdest alıyor banyoda bence polise başvur dh ya değil istismar var burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

sen uyurken sana ne yaptıysa o eleman gitmiş abdest alıyor banyoda bence polise başvur dh ya değil istismar var burda

Anlamadım kardeşim yine bilmeden ne yaptım acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: .rascho.

Kardeşlerim devam etmeyeceğim. Bazı arkadaşlar haklı benm yüzümden kimseye zarar glsin istemiyorum. Eğer korkanlar olduysa özür dilerim. Bi abime danıştım ve yazmamın uygun olmadığını ve tekrar rahatsız ediebileceğimi belirtti. Yaptığım yanlıştı asıl amacım tedbir almanızdı belki son bi mesajımda yazabilirim almanız gereken tedbirleri herkes hakkını helal etsin.

Yapma ama hevesimizi kursagimizda biraktin.

ee napayım kardeşim anlamsız mesajlar geliyor. Devam et diyen arkadaşlar kadar olmasada bu mesajlar kendimi kötü hissetmeme yol açtı.
  • Çok mu korkunçla okumıcam ona göre
  • Şu Forumda artık +18 bölümü açılsın ya sadece tc no ile girilebilecek. Ya çocuklar okursa şu okursa bu okursacılar bıktırdı iyice valla. Sen devam et bence hocam o kadar insan okumuyor uyarılarını da yapmışsın ayrıca. Devam ediceklerse kendileri bilirler. Ayrıca internete giren herkes isteyerek ya da istemeyerek +18 içeriklere maruz kalabiliyor. En basitinden o 10 yaşındaki çocuk internetten bir animasyon izlemeye kalksın bakalım girdiği film sitesinde nasıl reklamlar çıkıcak karşısına. Kısacası sen paylaşaymaya devam et hocam akıcı yazıyorsun her gün merakla bakıyorum valla yeni part geldi mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

okumadım ne olmuş çarpılmış mı?

Cinlere bu yaptıklarının onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemiş.

• Abi gece yatagin icinde karanlikta okuyup donup kicimi yatip uyuyorum nesi korkunc

• Arkadaş çocuklar etkilenmesin diye hiç bir şey yapılmasın mı? ne kadar kısıtlama koyarsan koy çocuk ulaşmak istedikten sonra ulaşır.. Arkadaş uyarısını yapmış sonrası onu bağlamaz... bu fotoğraf değil ki yanlışlıkla bakılsın .. Ayrıca gerçekten bi müdahale gerekiyorsa adminler gerekeni yapar kimse boşa trollemesin
    8. partı bekliyoruz sonuçta kimseye zorla okutulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noksans

quote:

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

okumadım ne olmuş çarpılmış mı?

Cinlere bu yaptıklarının onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemiş.

• Yeter be kardesim bikmadiniz mi artik dini kullanmaktan bir su dabbe gibi filmler bide siz insanlarin inandiklari seylerle resmen dalga geciyorsunuz milleti daha cok dinden sogutuyorsunuz bisey solicem simdi uzaklastirma almak istemiyorum Allah a havale ediyorum sizi

• Takipteyim bro devam et

• Gerçekliği konusunda yorum yapamam ama hikaye kendini okuyucuya çekiyor

• hocam 8.part ne zaman gelir
  • Duşa girip geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesadam

Yeter be kardesim bikmadiniz mi artik dini kullanmaktan bir su dabbe gibi filmler bide siz insanlarin inandiklari seylerle resmen dalga geciyorsunuz milleti daha cok dinden sogutuyorsunuz bisey solicem simdi uzaklastirma almak istemiyorum Allah a havale ediyorum sizi

bos konuşmayin Allah aşkına. trollemeyin şu konuyu artık. beğenmiyorsan düzgünce yorumunu at , trollük yapma.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.