Şimdi Ara

silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aracı Avrupa da alan çıkmaz, yeni Octi bile istenilen rakamları yakalayamaz. Avrupa da bunlar satamaz. Hele Rapid, bizim gibi alım gücü düşük pazarlar için tasarlanıp, üretildiği söylenen Rapid, bu fiyatlara kusura bakmayın kaktırmadan başka birşey değil. Fiyatları mecbur aşağıya çekecekler zira bu arabanın en büyük pazarlarından biriyiz. Daha önce bir konuda belirtmiştim - arkadaşın biri Yeni Octi nin fiyatlarının şimdiki Octi nin kampanyasız fiyatlarıyla aynı olacağını söylemişti- Yeni Octi nin fiyatları şimdiki Jetta fiyatlarından 2000-3000 TL fazla olacaktır.

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

Fazla oto dergisi okumanın sonuçları....

Seni asar oto genel. Sen git Hint kumaşı aracını göklere çıkar ve eğlenin kendi aranızda. Forum kardeşliği kurun kimseyi barındırmayın orada.

Allah'tan yine google'den GOLF MK7 resimi arayıp da paylaşmamış arkadaş

Hasetlik kokusu bana da geldi

• Şirvan'cığım asıl biz teşekkür ederiz test için.Fiyat fahiş olmasa sınıfının en iyisi bence.Bu arada yanındaki matterhorn jantlı yeti de yakıyor Verselerdi 2 dakka bi test için
    Arabaya saygı var, insana yok..
    Küstahlık , zayıf insanın güçlü olma taklididir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Şirvan'cığım asıl biz teşekkür ederiz test için.Fiyat fahiş olmasa sınıfının en iyisi bence.Bu arada yanındaki matterhorn jantlı yeti de yakıyor Verselerdi 2 dakka bi test için

Yeti jantlari gercekten cok dikkat çekici. Rapide bakarken hemen gözüme çarptı. kardes sen yetide 1.6 tdı mı düşünüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

Malum aracın konusundaki hasetler siz şakşakçılardan başkası degildi .

Biz kıskanıyoruz sizin araclari evet nasılda sıp diye anladın.

Bu konudaki kullanıcılar: Aydoğan*, cihanair, alışveriştutkunu, er38, fordmustanggt2005, zbozlak
    7 kayıtlı üye, 5 misafir

Aşağıdaki konuda gezinirken Cihan Bey'in 4 gün cezasının 4 günü kaldı yazdığını okudum. Bu konunun başlığında kullanıcılar bölümünde Cihan Bey de görünüyor. Şaşırmadım desem yalan olur. Bu iş nasıl oluyor?

http://forum.donanimhaber.com/m_66809945/mpage_1//tm.htm#72430603

Araç sanki B sınıfı değil bana göre C sınıfından müşteri çalacak gibi.

Özellikle kullanılışlı ve büyük bagajı yurdum insanı sevecektir.

50.000 TL etikete sahip aracın iç mekanını da beğendim.

Görevli bu araç full dedi. Fakat full donanımlı olmadığını bildiğim için birşey demedim.

Fiyat hariç beğendim.
    Ama direk bir markanın özellik ve fiyatlarına bakmadan direk fan olarak yorum yapıcaksanız bari sadece kendi görüşlerinizi bildirin.Birde başkalarının düşüncelerine saygısızca yorumda bulunmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Yeri değil ama söylemeden geçemeyeceğim.

Bu konudaki kullanıcılar: Aydoğan*, cihanair, alışveriştutkunu, er38, fordmustanggt2005, zbozlak
    7 kayıtlı üye, 5 misafir

Aşağıdaki konuda gezinirken Cihan Bey'in 4 gün cezasının 4 günü kaldı yazdığını okudum. Bu konunun başlığında kullanıcılar bölümünde Cihan Bey de görünüyor. Şaşırmadım desem yalan olur. Bu iş nasıl oluyor?

http://forum.donanimhaber.com/m_66809945/mpage_1//tm.htm#72430603

Bu konu Genel de.Arkadas skoda kısmından ceza almış.

• Amma fiyat çekmiş Skoda helal olsun.

Adamlar nasıl satış yapacaklarını biliyorlar.
    ...Jack_Daniel's...
    ...more Jack_ Daniel's...
    ...even more Jack_Daniel's and even more Jack_Daniel's...
  • Yeni motor şeçenekleri ve kombinasyonlar ile gelecek için tercih noktasında cezbedebilir ancak mevcut rakam ile mümkün değil.

quote:

Şirvan'cığım asıl biz teşekkür ederiz test için.Fiyat fahiş olmasa sınıfının en iyisi bence.Bu arada yanındaki matterhorn jantlı yeti de yakıyor Verselerdi 2 dakka bi test için

Yeti jantlari gercekten cok dikkat çekici. Rapide bakarken hemen gözüme çarptı. kardes sen yetide 1.6 tdı mı düşünüyorsun ?

Yaramı deştin şimdi Hocam şöyle, normalde 1.6 tdi istiyoruz ama cins skoda o araca 17 jant (gördüğün matterhornlar da 17) ve panoramik sunroofu opsiyonel olarak bile vermiyor, aracın dinamiği bozuluyor diye.Benzinli yetilere göre dizel versiyonlar hem donanım hem de heybet olarak eksik kalıyor.İlerde o kombinasyonlu dizeller gelecek deniyor bakalım artık olmazsa 1.4. tsi da olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

beğendim, güzel incelemen için ayrıca teşekkürler. cotavianın fiyatı ne kadar ki elegance manuel 1.6

58 bin di. Eğer bana rapidi itelemek icin demediyse octi jettadan pahalı olacakmış. Rica ederim.

jettayı nasıl geçiyor ya yavaş geçsin, jettanın fiyatı mexica da üretildiği için 5 bin + koymuyorlarmı üzerine?

yeni octi olmuş ama hakkaten jettadan pahalı olmayı hakediyor ama bence olmaz.

octiyide meksikadan alacaksak bilemem tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

Abi sen ne iş yapıyorsun valla sana forumun bi medya kartı vermesi lazim test etmediğin araba kalmadı heralde

Kendi isimi yapıyorum. Gün icinde ofis dışında oluyorum. Genelde yo üzerindeki bayilere 15-20 dk uğruyorum. Hem arac hakkında hemde fiyatları hakkında bilgi alıyorum.

Testini gerçekleştirip konusunu açmadığım cok arac var. Bazıları sunlar :

Kia ceed
    Peugeot 308
    Citroen c4,c5, ds4
    Lancer
    Jetta
    Tiguan
    İbiza
    116
    Mercedes a200
    Cmax, Bmax
    Elentra, i30
    Doblo,
    Megane gtline, scenic,
    Avensis
    Octavia
    S40

Orijinalden alıntı: sarapci

Opsıyonları nasıl pekı bu aracın neler ekletebılıyoruz bılgınız varmı

17 jant ve tavan filmi ekliyorlar 1500 tl gibi bir fiyata.
  • quote:

quote:

quote:

Yaramı deştin şimdi Hocam şöyle, normalde 1.6 tdi istiyoruz ama cins skoda o araca 17 jant (gördüğün matterhornlar da 17) ve panoramik sunroofu opsiyonel olarak bile vermiyor, aracın dinamiği bozuluyor diye.Benzinli yetilere göre dizel versiyonlar hem donanım hem de heybet olarak eksik kalıyor.İlerde o kombinasyonlu dizeller gelecek deniyor bakalım artık olmazsa 1.4. tsi da olabilir.

gralcan hocam yaranı bende deşeyim bebeğim ve karadeniz manzarası

silinsin

silinsin

silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 5 Mart 2013; 12:11:20 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.