Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

yine siz yine test

öncelikle test ve paylaşım için teşekkürler Şirvan hocam Gralcan için bide yeti testi yapsaydın yawwww

şu bagajdan gelen tıkırtı konusu bendede var skoda da kronik galiba sedan olmasından dolayı olmaz diyordum ama demekki oluyormuş.Herzaman dediğim gibi her nekadar karşı çıkan olsa da bu araç polodan türetilmiş çizgilerinde ve kasa yapısında bunu anlamak zor değil yakından inceledim zaten resimler üzerinden veya kopyala yapıştır yapmıyorum bizzat kendi görüşümdür kimseyide bağlamaz.Ancak fiyat şişirme olmuş yazık hemde çoooookkkkk yazık

hocam sedan gibi ama tam değil. Arka cam bagajla beraber açılıyor ya o kapak ses yapıyor sanırım.

Fiyat resmen.

pilakıdr o plaka !

• Arkaya neden 3 adet park sensörü koymuşlar anlamış değilim.
  • hocam bayide boyle foto fln cekince başkaları garip garip bakmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

inceleme için tüşekkürler ; araç pahalı onun dışında gideri var bence + Octavia ile bunu yolda ayırt etmek çok güç olacak herhalde , keşke bu kadar benzemeselermiş

saçmalık.
     silinsin
     silinsin

Mobilden baktım fotoğraflara ilkini açtım diyorum allah allah niye benzerlik v.s diyipte 2 tane rapid fotosu koymuştuk diye 2.yi açınca anladım farklı araç olduğunu sonra kendime güldüm sonrada skodaya verdim ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10.000 TL fazla yazmışlar fiyatları nedense.

Octavia fiyat listesi sanki.

Çok pahalı ve bu nedenle alacak insan sayısı az olur.

Skoda imajı da zaten pek iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Gerçekten güzel ve doyurucu testler yapıyorsunuz. Haddim değil ama teşekkür ederiz

+ olarak arka silecek demişsiniz ama benim gözümde çok çirkin duruyor. Ne bileyim belki bu tarz araçlara alışık değilim neyse. Onun dışında yakışıklı bir araç. Jetta kalitesinde ama fiyatları da onlarla yarışıyor. VW grup olarak fiyatlar birbirinize bu kadar yakın olacaksa Skoda almanın faydasını göremiyorum. Linea kadar ucuz olamaz tabi ama %10luk fazlalık diyorsunuz ya ona katılıyorum işte.

Rica ederim ama "haddim degil" ne demek arkadas tabiki yanlış yönümüz varsa eleştiri olsacak. Tabi kırmadan dökmeden. Sedanda arka camların damlacıkli kalması beni cok rahatsız ediyor da.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

emeğine sağlık umutum.
    Corolla 1.33 Comfort 41,400
    Rapid güzel araç tamam da 35k fiyatlı 75hp olanı saymazsak diğer tüm fiyatlar fahiş.

Eyvallah. Fiyat evet uçuk olmus. Arac güzel ama Allah'ı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: nilobramlin

hocam bayide boyle foto fln cekince başkaları garip garip bakmıyor mu

Bayide degilde test araçlarını ozellikle de gösterge fotografları çekerken anlam veremiyorlar.

• Fazla oto dergisi okumanın sonuçları....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKSPRESOSO -- 4 Mart 2013; 20:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

Fazla oto dergisi okumanın sonuçları....

Seni asar oto genel. Sen git Hint kumaşı aracını göklere çıkar ve eğlenin kendi aranızda. Forum kardeşliği kurun kimseyi barındırmayın orada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Gerçekten güzel ve doyurucu testler yapıyorsunuz. Haddim değil ama teşekkür ederiz

+ olarak arka silecek demişsiniz ama benim gözümde çok çirkin duruyor. Ne bileyim belki bu tarz araçlara alışık değilim neyse. Onun dışında yakışıklı bir araç. Jetta kalitesinde ama fiyatları da onlarla yarışıyor. VW grup olarak fiyatlar birbirinize bu kadar yakın olacaksa Skoda almanın faydasını göremiyorum. Linea kadar ucuz olamaz tabi ama %10luk fazlalık diyorsunuz ya ona katılıyorum işte.

Rica ederim ama "haddim degil" ne demek arkadas tabiki yanlış yönümüz varsa eleştiri olsacak. Tabi kırmadan dökmeden. Sedanda arka camların damlacıkli kalması beni cok rahatsız ediyor da.

Yok yaş bakımından büyük olduğunuz kanısındayım o yüzden haddim değil kelimesini kullandım

Liftback araç olarak çok yakışıklılar var ama gene de gözüm alışamıyor bir türlü. Sedan desek değil hatchback desek oda değil kırma olduğundan

• Örneğin skoda superb ile passat'ı alma arefesinde olan birisi eğer mantıklı düşünüp,markaya bakmaz ve superb alırsa kutlarım çünkü bana göre farkları yok hatta superb'in +'ları var arka tasarım dışında.octavia ile jetta arasındaki seçime ise yorum yapamam,zevk meselesi.ancak şu aracın rakibi olmasa da alternatifi jetta gibi,bu iki araç arasında kalır mıydım bilmiyorum ama kalsaydım jetta derdim.sonuçta b segmenti sedan bir araç için 50.000 gereksiz,fiyat politikası saçma olmuş rapid konusunda skoda'nın
  • Göklere çıkardığı(M) falan yok . Bildiğimiz birşey varsa paylaşıyor(M) . Aracını alanlardan oğrenmem gerekeni ögreniyorum . Aracı aldığım zaman foruma nadir uğrarım artık.
    Ha bu arada ben kendimi 1 hafta dinlendireceğim deyip , sözümden donmem de..
  • 50 çok ya 42 yeter
  • quote:

Göklere çıkardığı(M) falan yok . Bildiğimiz birşey varsa paylaşıyor(M) . Aracını alanlardan oğrenmem gerekeni ögreniyorum . Aracı aldığım zaman foruma nadir uğrarım artık.
    Ha bu arada ben kendimi 1 hafta dinlendireceğim deyip , sözümden donmem de..

Senin takıntın dokunulmazina dokunduk diye. Ya ana konudan yada diger eleştirel mesajlardan. Yoksa her açtığım konunuyu takip edip laf sokma pesine düşmezsin.

• Cumartesi günü Ankara'dan Efe Otomotiv'den 1.6 TDI Elegance Rapid'i teslim aldım. Fiyatı bence de %10 kadar pahalı. Onun dışında görüşlerimi sunayım.
    Yaklaşık 400 km yol gittim Cumartesi'den bu yana. Ankara içinde biraz gezdim, sonra da oradan Düzce'ye döndüm. Ankara'dan otoyola girdikten sonra hızı 110'a sabitledim, Bolu Dağı tüneline kadar hiç gaza basmadan sabit hızla geldim. İçeriye neredeyse hiç ses gelmiyordu. Ne motor ne de lastik sesi. İçerideki müzik sesi, eşimle konuşmalarımız gayet iyiydi ve hiç de rahatsız olmadım. Aracın çok güzel bir sürüş keyfi var. En azından ben keyif aldım. Koltuklar beni hiç rahatsız etmedi, eşim oğlumla beraber arkada oturuyordu ve koltukların çok rahat olduğunu söyledi. İki gündür de şehir içinde kullanıyorum. Gaz, fren, debriyaj kavraması bence çok hoş. Hiç rahatsız etmiyor. Vites geçişleri de yumuşak ve gayet rahat. Süspansiyonlar ne sert ne yumuşak. Orta sertlikte bir süspansiyonu var. Okuldaki arkadaşlar da bugün biraz kullandılar. Onlar da araç için çok olumlu şeyler söylediler. Kısaca bu kadar yazayım, sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

• quote:

quote:

Fazla oto dergisi okumanın sonuçları....

Seni asar oto genel. Sen git Hint kumaşı aracını göklere çıkar ve eğlenin kendi aranızda. Forum kardeşliği kurun kimseyi barındırmayın orada.

Allah'tan yine google'den GOLF MK7 resimi arayıp da paylaşmamış arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 4 Mart 2013; 21:42:08 >

• gitmişken yeni octavia ne zaman gelecek, kaç para olacak diye sorsaydın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

inceleme için tüşekkürler ; araç pahalı onun dışında gideri var bence + Octavia ile bunu yolda ayırt etmek çok güç olacak herhalde , keşke bu kadar benzemeselermiş

saçmalık.
     silinsin
     silinsin

Vw grup sever böyle şeyleri bkz cetta-passat

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.