Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Test için teşekkürler, sürekli faydalı paylaşımlarınız oluyor, söylediğiniz gibi fiyat biraz uygun olsa çok satar ama ben b sınıfı mı c sınıfı mı arası derim sonuçta 301 vb araçlardan geniş ve pahalı.
  • Elinize sağlık. Fiyat gerçekten çok yüksek.
  • hah işte bu sefer olmuş , test diyebiliriz buna
  • beğendim, güzel incelemen için ayrıca teşekkürler. cotavianın fiyatı ne kadar ki elegance manuel 1.6
  • Elbet buda satılır.. Yalnız bu aracın fiyatı 50.000TL'ye dayanıyorsa, Octavia'ya ne fiyat çekecekler onu çok merak ediyorum..

Eskiden güzel bir araç için sınır 50.000TL iken, şimdi 80.000TL civarlarına yükseldi..

Gelir aynı (çok şükür düşmedi, buna şükretmek lazım), giderler arttı ne olacak böyle düşünmüyor değilim..
  • valla arabanın fıyatı harıcınde herseyı cok ıyı.bende bır hafta once test ettım yol tutuşu performansı gorunusu gayet guzel fakat fıyat 50 bın fazla.bence 45 46 olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Test için teşekkür ederiz.

Rapid ve yeni Toledo, geniş bagaj ve türkiyeye uygun motor gamları ile çok satacağına inandığım araçlardan... YAkında kullanıcı görüşlerinide almaya başlarız.

Şirvacım Mağara gibi bagaj var sesler yankı yapmıştır :)

Oguzcum toledo sanki 2 bin tl daha ucuz olur ama onunda fiyatı yüksek kalır.

Şirvan hocam konuyla alakası yok ama giu ya lpg ile ilgili bir konu var şu an forumda arkadaşa tecrübelerini iletirsen sevinirim.

Farkettim ama müsait değildim bakamadım hala forma aramadı beni bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

beğendim, güzel incelemen için ayrıca teşekkürler. cotavianın fiyatı ne kadar ki elegance manuel 1.6

58 bin di. Eğer bana rapidi itelemek icin demediyse octi jettadan pahalı olacakmış. Rica ederim.

• emeğinize sağlık.güzel bi inceleme olmuş.dizel elegance maksimum 46 bin tl olmalıydı.
  • Arka tasarımı eh işte ön tasarımı çok güzel. Fiyatı hakikaten çok pahalı 1.4 TSI+DSG donanımlısı 45.000 TL olmalıydı.
  • Çok güzel araba ama bir o kadar da pahalı. Jantlar da oturmuş araca.
  • Teşekkürler test için.Fiyat gerçekten pahalı...
  • test için teşekkürler bunda bu fiyat varsa octavianın baz modeli herhalde 55 bin tlden başlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Teşekkürler test için.Fiyat gerçekten pahalı...

Dizel otm 2011 Leonu ver üste 10 bin daha ver sana rapid verelim diyorlar. Bende hemen kabul ettim zaten

• Evet fiyat biraz yüksek ama gidip Jetta 1.6 TDI Highline'a 67.000 vereceğime 50.000'e Rapid 1.6 TDI Elegance alırım.
  • Gerçekten güzel ve doyurucu testler yapıyorsunuz. Haddim değil ama teşekkür ederiz

+ olarak arka silecek demişsiniz ama benim gözümde çok çirkin duruyor. Ne bileyim belki bu tarz araçlara alışık değilim neyse. Onun dışında yakışıklı bir araç. Jetta kalitesinde ama fiyatları da onlarla yarışıyor. VW grup olarak fiyatlar birbirinize bu kadar yakın olacaksa Skoda almanın faydasını göremiyorum. Linea kadar ucuz olamaz tabi ama %10luk fazlalık diyorsunuz ya ona katılıyorum işte.
  • Test için teşekkürler.Bu fiyat politikasıyla satması zor.

• Opsıyonları nasıl pekı bu aracın neler ekletebılıyoruz bılgınız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Teşekkürler test için.Fiyat gerçekten pahalı...

Dizel otm 2011 Leonu ver üste 10 bin daha ver sana rapid verelim diyorlar. Bende hemen kabul ettim zaten

Benimkini de 34 e saydılar...Ölücüler ki tam ölücüler...
  • emeğine sağlık umutum.
    Corolla 1.33 Comfort 41,400
    Rapid güzel araç tamam da 35k fiyatlı 75hp olanı saymazsak diğer tüm fiyatlar fahiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Mart 2013; 20:11:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.