Şimdi Ara

silinsin...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogurtcanavari -- 20 Ocak 2013; 0:48:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

Arkadaslar ben:
    1-fizik pek ilgimi çekmiyor . Mesala ygs-lys döneminde sorulara bitsin de kurtulsam gözüyle bakıyordum .
    2- bilgisayar ile elektronik -elektrik mühendislikleri sanırsam baya ilişkili . Ben elektronikten pek anlamam fizik ile bağlantılı oldugu icin ilgimi çekmiyor mesala sinyaller , mikroişlemciler fln . Bilgisayar mühendisligi sececek biri icin elektronik anlaması daha doğrusu ben bunu yaparım diyebilmeli mıdır yoksa elektroniksiz de olur mu ?
    3-matematik kafam iyidir . Algoritmaları kuracağımı düşünüyorum ama oyle soyut olan seylerde kendimi
    en üst olarak görmüyorum .
    4-bikhisayar basında vakt geçirmek zevkli . Kod ile bilgim yok saatlerce oturup yazabilir miyim bilmiyorum .
    5-pek aktif bi sosyal hayatım yok .is hayatında vb seylerde bu nasıl etkiler ?
    6-yapay zeka ile ilgili yapılan araştırmalar ilgimi çeker teknoloji ile ilgiliyim .
    Ben bu sene sınava girdim . Bogazici -Bilkent -ODTÜ vs yerlere puanım yetiyordu ama işimde en iyi olmak ve yukarıdakilerden dolayı seçmedim . Bilgisayar
    mühendisliği bana uygun mu ?

aga sen hacettepe tıpda değil misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: hctppstat

quote:

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

Arkadaslar ben:
    1-fizik pek ilgimi çekmiyor . Mesala ygs-lys döneminde sorulara bitsin de kurtulsam gözüyle bakıyordum .
    2- bilgisayar ile elektronik -elektrik mühendislikleri sanırsam baya ilişkili . Ben elektronikten pek anlamam fizik ile bağlantılı oldugu icin ilgimi çekmiyor mesala sinyaller , mikroişlemciler fln . Bilgisayar mühendisligi sececek biri icin elektronik anlaması daha doğrusu ben bunu yaparım diyebilmeli mıdır yoksa elektroniksiz de olur mu ?
    3-matematik kafam iyidir . Algoritmaları kuracağımı düşünüyorum ama oyle soyut olan seylerde kendimi
    en üst olarak görmüyorum .
    4-bikhisayar basında vakt geçirmek zevkli . Kod ile bilgim yok saatlerce oturup yazabilir miyim bilmiyorum .
    5-pek aktif bi sosyal hayatım yok .is hayatında vb seylerde bu nasıl etkiler ?
    6-yapay zeka ile ilgili yapılan araştırmalar ilgimi çeker teknoloji ile ilgiliyim .
    Ben bu sene sınava girdim . Bogazici -Bilkent -ODTÜ vs yerlere puanım yetiyordu ama işimde en iyi olmak ve yukarıdakilerden dolayı seçmedim . Bilgisayar
    mühendisliği bana uygun mu ?

aga sen hacettepe tıpda değil misin?

öyle de sadece sormak istedim hani 2 seçeneğin vardır 1sini seçersin ötekini seçseydim yapabilir miydim dersin ya onun gibi işte

• Valla matematikle arası iyi olup fizik sevmeyeni ilk kez görüyorum.Umarım istediğiniz yeri kazanırsınızç.
    SİLİNSİN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.