Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradığım şeyi buldum beyler konu kapanabilir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 31 Ekim 2012; 20:13:35 >

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

Beyler yaklaşık 5 aydır 2 günde 1 düzenli şınav çekiyorum.Şuan göğüs kasına kastırma yapmadan çekmeye kalksam 100'ü geçiyorum.Ama kasın geliştirmesi için yavaş yavaş çekiyorum ( eğer yavaş yavaş çekmesem kasılma hissetmiyorum 100 den sonra zaman kaybı oluyor.) ve bu beni çok yoruyor.Yani Halısaha maçı yapsam 3 set çektiğim şınav kadar yorulmuyorum. Bunun nedeni nedir ?

NOT: Beslenme filan değil dengeli besleniyorum.

NOT2:Hiç spor salonuna gitmedim ama gören herkes çok sağlamsın filan diyor göğüsler aşırı çıktı yani kaslarlada alakalı değil.

Boy:1.75cm Kilo:59

tabata şinav dene bir de,
    ya da ellerinin arasındaki mesafeyi daraltarak ,ayaklarını yüksek bir yere koyarak vs değişik varyasyonları dene,
    hiç durmadan 100 tane gerçekten fazla,nizami dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 30 Ekim 2012; 23:34:16 >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)

• hiç ara vermeden 100 tane şınav çekiyorsun ve 100'den sonra zaman kaybı olmasın diye bırakıyorsun öyle mi?
    bir video çeksene izleyelim, merak ettim ben şimdi seni.
    koskoca martin rooney bile aralıksız 100 tane çekemezken türk milletinden böyle bir cengaver çıkması beni gururlandırdı.
  • bi resmini koy bakalım

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Beyler yaklaşık 5 aydır 2 günde 1 düzenli şınav çekiyorum.Şuan göğüs kasına kastırma yapmadan çekmeye kalksam 100'ü geçiyorum.Ama kasın geliştirmesi için yavaş yavaş çekiyorum ( eğer yavaş yavaş çekmesem kasılma hissetmiyorum 100 den sonra zaman kaybı oluyor.) ve bu beni çok yoruyor.Yani Halısaha maçı yapsam 3 set çektiğim şınav kadar yorulmuyorum. Bunun nedeni nedir ?

NOT: Beslenme filan değil dengeli besleniyorum.

NOT2:Hiç spor salonuna gitmedim ama gören herkes çok sağlamsın filan diyor göğüsler aşırı çıktı yani kaslarlada alakalı değil.

Boy:1.75cm Kilo:59

tabata şinav dene bir de,
    ya da ellerinin arasındaki mesafeyi daraltarak ,ayaklarını yüksek bir yere koyarak vs değişik varyasyonları dene,
    hiç durmadan 100 tane gerçekten fazla,nizami dimi?

Hocam 100 şınav programı var onu ağır olarak uyguladım neredeyse 5 ayda durmadan 2 günde 1 çalıştım yani resmen bayağı bir uğraştım 100 şınav çekebiliyorum nizamı.Bu arada dediğiniz şınavları denedim daha az çekebiliyorum onlar biraz zorluyor ama yorulma miktarı aynı yorulma miktarını azaltmam gerekiyor aşırı yoruyorlar.

Bu arada hocam her insan 5 ay çalışsa 'amele şınavı' olarak tabir ettiğimiz şınavla hızlı hızlı 100 e yaklaşır.Aslında önemli olan kasları kastırma benim için o yüzden yavaş yavaş 50-60 yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 31 Ekim 2012; 19:09:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

hiç ara vermeden 100 tane şınav çekiyorsun ve 100'den sonra zaman kaybı olmasın diye bırakıyorsun öyle mi?
    koskoca martin rooney bile aralıksız 100 tane çekemezken türk milletinden böyle bir cengaver çıkması beni gururlandırdı.

Hayır arkadaşım sen A yı Z anlamışsın...Diyorum ki 100 şınav inanılmaz çok yoruyor daha çabuk kastıracak birşeyler var mı göğüsleri.Burada neden sallıyayım ne kazancım olabilir sen çekemiyorasan senin yapınla ilgili ne diyeyim. :) . Önerecek birşeyiniz varsa yorum yapın ''Oha sallama'' tarzında yorumlar yapacak varsa yapmasınlar ben gerçeği biliyorum sıkıntı yok.Hah bu arada tanıdığım var senin boy kiloda tarzında birşey demişsin profilinden anlaşılıyor ki vücud geliştirme ile uğraşıyorsun ama 'genetik' , 'vücud tipi' 'yağ oranı , kas oranı hakkında bir bilgin yok gibi görünüyor böyle birşey söylediğine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 31 Ekim 2012; 19:06:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hiç ara vermeden 100 tane şınav çekiyorsun ve 100'den sonra zaman kaybı olmasın diye bırakıyorsun öyle mi?

Hayır arkadaşım sen A yı Z anlamışsın...Diyorum ki 100 şınav inanılmaz çok yoruyor daha çabuk kastıracak birşeyler var mı göğüsleri.Burada neden sallıyayım ne kazancım olabilir sen çekemiyorasan senin yapınla ilgili ne diyeyim. :) . Önerecek birşeyiniz varsa yorum yapın ''Oha sallama'' tarzında yorumlar yapacak varsa yapmasınlar ben gerçeği biliyorum sıkıntı yok.Hah bu arada tanıdığım var senin boy kiloda tarzında birşey demişsin profilinden anlaşılıyor ki vücud geliştirme ile uğraşıyorsun ama 'genetik' , 'vücud tipi' 'yağ oranı , kas oranı hakkında bir bilgin yok gibi görünüyor böyle birşey söylediğine göre.

haha :) senin bu sporla ilgili tüm hayatın boyunca öğrenebileceklerini ben son bir ayda unutmuşumdur dostum.
    o bilgim olmadığını iddia ettiğin 4 kelimeden sadece biriyle ilgili senle uzun boylu bir tartışma yapalım istersen.
    insanlar sorsun önce sen yanıtla sonra ben.
    benim üst vücudumun sağ yarısı senin 59 kiloluk vücudundan büyüktür yavrukuş :) öle bilip bilmeden fazla uçmıcaksın, internet vücutçusu seni

• quote:

quote:

quote:

haha :) senin bu sporla ilgili tüm hayatın boyunca öğrenebileceklerini ben son bir ayda unutmuşumdur dostum.
    o bilgim olmadığını iddia ettiğin 4 kelimeden sadece biriyle ilgili senle uzun boylu bir tartışma yapalım istersen.
    insanlar sorsun önce sen yanıtla sonra ben.
    benim üst vücudumun sağ yarısı senin 59 kiloluk vücudundan büyüktür yavrukuş :) öle bilip bilmeden fazla uçmıcaksın, internet vücutçusu seni

Çok büyüksün hocam en iyi sensin dünyanın en iyisisin herkes senin coleman chronicles'dan daha iyi olduğunu anladı artık uğraşmana gerek yok ;), polemiğe girerdim de profiline deymez.Ha bu arada çok iyisin ama bazı şeyler eksik kalmış baksana o yavrukuş senin çekemedeğin kadar şınav çekiyor :) . Neyse amacına ulaştığına göre bir önerin yoksa konuyu kirletme ve cevap yazma başka cevapları almaya devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 31 Ekim 2012; 20:04:37 >

• dumbell la filan çalış hacı şınav bir yere kadar geliştirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.