Şimdi Ara

SİLİNSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
18.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • günümüzde 7850 baba bile bbazı oyunları ultrada açamazken sende ne diyorsun behey dumrul
  • yok artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen Bilgisayar Casper.Konu açmıştım , kuzenımın başına geldi aynısı e sattı gta 4 low oynanmıyor anca pes13.

Şirvan diye bir firma evkurun isim değişmiş hali .1 gb ekran kartı tüm oyunları açar diye 1800 TL sattı , tezgahtara içinde ati hd7350 kart var bu kartın oyunla alaksı yok ( bende burdan ogrendım) adam ısrarla içinde 1gb ekran kartı var her oyunu açıcagından ısrarcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

HD 7350 işlemcisi 32 çekirdeklidir ve yaklaşık 3 adet buldozer çekirdeğine denktir. Evet yanlış duymadınız, HD video izlerken çok iyi verimlilikle kalite ve hız sunar. Oyunlara gelince, 2048 çekirdekli HD7970 bazı oyunlarda 200 fps veriyorken 32 çekirdekli işlemciden bunun %1.5 i ni yani 3 fps vermesini bekleyebiliriz.

Not: warcraft 3 dotayı sorunsuz oynayabileceiğini düşünüyorum.

neyse çoktan değiştirdi ekran kartını atlattık onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

başındaki 7000 sayısını görüp performanslı diye al , sonra kartla oyun oynayamayınca allah amd nin belasını versin :) böyle saçma bi önyargı olmaz. şuan amd kartlar piyasadaki nvidia kartlardan fiyat / performans yönünden oldukça üstün. driver desteği nvidiaya göre kötüydü onuda 12.11 beta arkasından dün çıkan 13.1 whql ve 13.2 beta ile bu sorunu da çözmüş bulunuyor gibi. umarım 8xxx çıkınca 7xxx leri unutmayıp driver desteğini kesmezler.lütfen kendi hatalarınızı markaların üstüne atmayınız. her markanın sadece ekrana görüntü versin mantığıyla ürettiği kartlar vardır . burdaki sorun ihtiyaç. madem oyun oynucaktınız gidipde almadan önce bi sorup soruştursaydınız.

+1 fazla söze gerek yok. adam yapmış yorumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

7000 serisi diye rakamlari görünce performanslı sandın değil mi?

kart kuzenimin allahtan ben almadım oyun bile oynanmıyor ne diyecem ben şmdi ati hakkında bi bilgim yok nvidia her türlü bin basar

Hocam bilgim yok diyorsun Nvidia bin basar diyorsun. Neye göre diyorsun?
    Aynı fiyata gt610 var al dene bakalım.
    F/P ürünleri AMDdir.Aynı zamanda AMD kartlar kendinden daha pahalı Nvidiaları çok rahat geçebilirler.
    Nvidia ise parayı basarım,yüzde 20 performans için %50 fazla öderim diyen ya da Cuda ile uğraşan kişilere hitap eder.
    O kullandığın ekran kartı 50tlye satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

quote:

kart kuzenimin allahtan ben almadım oyun bile oynanmıyor ne diyecem ben şmdi ati hakkında bi bilgim yok nvidia her türlü bin basar

F/P ürünleri AMDdir.Aynı zamanda AMD kartlar kendinden daha pahalı Nvidiaları çok rahat geçebilirler.
    Nvidia ise parayı basarım,yüzde 20 performans için %50 fazla öderim diyen ya da Cuda ile uğraşan kişilere hitap eder.

ben gts 250 kullanıyorum taş gibi kart hala en yeni oyunları aa yı fullemeden max da açıyor nvidia dan memnunum kartı ben kullanmıyordum zaten değiştirdik ha bana nvidia iyi sana amd iyi zevkler renkler meselesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

quote:

ben gts 250 kullanıyorum taş gibi kart hala en yeni oyunları aa yı fullemeden max da açıyor nvidia dan memnunum kartı ben kullanmıyordum zaten değiştirdik ha bana nvidia iyi sana amd iyi zevkler renkler meselesi

Katılıyorum. Zevk meselesi ama konu sahibi hem bilmiyorum demiş hemde AMDyi suçluyor. Aldığı ekran kartının sıfırı şu anda 45-50 tl. Beklentileri çok yüksek ve gelmiş AMDyi suçluyor.

• Yıl oldu 2014 ben de cevap vereyim hala bu kartı kullanmaya devam ediyorum gayet de memnunum :) Bir zamanlar Battlefield 3ü aç bakayım demişti bir arkadaşımız. Bu kartla battlefieldi Mediumda 1280x720 çözünürlük değeriyle su gibi bitirdim :)

İyi günler diyelimde geleneği bozmayalım :)
  • Beyler o kadarda abartmayın benim pc nin özeliikleri 8 gb ram intel core i5 işlemci ATİ 7350 HD 2GB Ekran kartı (1GB ayrılmış bellek)
    Oyunlarda hiç kasmıyor çok abartıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.