Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
18.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

quote:

Orijinalden alıntı: bertan06

Beyler ciddi olamassınız ya ? Bende de İntel Core İ3 3.30 Ghz İşlemci 8 gb ram ve Ati Readon HD 7350 Var .. ama anlamıyorum gta 4 ü enb series (grafik yükseltme) ile 800*600 de frame limitsiz oynuyabiliyorum... Call Of Duty Black Ops u da 16* aa ile full oynuyabiliyorum hem de sorunsuz ... bu kadar kötü mü bu kart ? değiştirmeli miyim ?

gta islemciye yuklenen bi oyun oynarsin ama cod ve bf de kasar

Evet biliyorum işlemciyi aşırı derecede kullanan bir oyun ancak son dediğinize katılmıyorum COD ' da hiçbir şekilde kasma yok frame limitsiz hatta... ancak battlefieldi henüz oynamadım... Cevabınız için teşekkürler ...

• Cod dediğiniz oyun quake grafik motoru kullanıyor. MW 3 ü laptopumun entegre kartıyla AA açık falan oynuyorum. COD'a göre grafik kartı belirlenmez. Aç bakıyım BF3 Low ayarlarda oynayabiliyor musun...
  • Crysis 3 ü denesene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Dostum o kart oyun oynamak için değil.

Giriş seviyesinin de girişi bir kart.

Hocam o kart giriş seviyesi bile olmaz HD4000 işlemci ekran kartı bile her bakımdan daha iyi

bile dediğin kart ile bf3 oynuyorlar.http://www.youtube.com/watch?v=xvtveLTpIUA

• hd 7350 giriş seviyesi bir kart olduğu için tasarlanış amacı oyun değil internet ve günlük kullanım içindir.mümkünse kartı hd6770 yada bütçe varsa hd7750-70 ile değiştirin.
  • BENİNDE İNTEL CORİ İ3 2120 K 3.30 GHZ İŞLEMÇİ 8 GB RAM 1 GB NDİVİA GEFORCE 550 Tİ EKRAN KARTİ VAR KASIYO AMA GRAFİKLERİ FULL YÜKSELTİNCE (GTA 4 ORJİNAL) NASIL DÜZELTEBİLİRİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShevaS22

BENİNDE İNTEL CORİ İ3 2120 K 3.30 GHZ İŞLEMÇİ 8 GB RAM 1 GB NDİVİA GEFORCE 550 Tİ EKRAN KARTİ VAR KASIYO AMA GRAFİKLERİ FULL YÜKSELTİNCE (GTA 4 ORJİNAL) NASIL DÜZELTEBİLİRİM..

Şu gta kasıyor muhabbeti bi bitmedi gitti. Oyun özürlü işte anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 18 Ocak 2013; 13:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

7000 serisi diye rakamlari görünce performanslı sandın değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda nvidiacilari sevmeyiz, amdye laf atanlarida bloklariz ona gore.

• başındaki 7000 sayısını görüp performanslı diye al , sonra kartla oyun oynayamayınca allah amd nin belasını versin :) böyle saçma bi önyargı olmaz. şuan amd kartlar piyasadaki nvidia kartlardan fiyat / performans yönünden oldukça üstün. driver desteği nvidiaya göre kötüydü onuda 12.11 beta arkasından dün çıkan 13.1 whql ve 13.2 beta ile bu sorunu da çözmüş bulunuyor gibi. umarım 8xxx çıkınca 7xxx leri unutmayıp driver desteğini kesmezler.lütfen kendi hatalarınızı markaların üstüne atmayınız. her markanın sadece ekrana görüntü versin mantığıyla ürettiği kartlar vardır . burdaki sorun ihtiyaç. madem oyun oynucaktınız gidipde almadan önce bi sorup soruştursaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

Bu forumda nvidiacilari sevmeyiz, amdye laf atanlarida bloklariz ona gore.

bence kendinden nefret etmemelisin..
  • http://www.youtube.com/watch?v=AjckD08vfpQ

buyrun bahsettiğiniz ekran kartı.

ben niçin bir kasma göremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

Bu forumda nvidiacilari sevmeyiz, amdye laf atanlarida bloklariz ona gore.

• Adam 800*600 çözünürlükte akıcı oynuyorum demiş diğeri de GTA işlemciye yükleniyor diyor Allahım yarabbim ya. Önce insan çözünürlüğe bakar. 7350 o çözünürlükte akıcı oynatıyormuş. Peh.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alaksı yok ama söyleyyim evde 18'5 inch ekran full ayarlarlar gts 450 o.c black ops 40-50 fps gidiyorum bizim 101 cm televizyona hdmi la bağlıyorum gene full ayar aynı kart 60-70 fps birii 1366 768 felan biri 1920 1080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDRll -- 17 Şubat 2013; 10:18:45 >
  • bendede 7350 vardı sobada yakma niyetine kullandım çok güzel ısıtyor evi bide fansız olduğu için daha ısıtıyor sasASD:AASdasdsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDRll

Konuyla alaksı yok ama söyleyyim vdee 1825 inch ekran full ayarlarlar gts 450 o.c black ops 40-50 fps gidiyorum bizim 101 cm televizyona hdmi la bağlıyorum gene full ayar aynı kart 60-70 fps birii 1366 768 felan biri 1920 1080

"vdee 1825 inch ekran full ayarlarlar"
    geforce titan 8x sli mi kullanıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakahmet19

quote:

Orijinalden alıntı: DDRll

Konuyla alaksı yok ama söyleyyim vdee 1825 inch ekran full ayarlarlar gts 450 o.c black ops 40-50 fps gidiyorum bizim 101 cm televizyona hdmi la bağlıyorum gene full ayar aynı kart 60-70 fps birii 1366 768 felan biri 1920 1080

"vdee 1825 inch ekran full ayarlarlar"
    geforce titan 8x sli mi kullanıyorsun ?

Evet anlasana işte 18'5 18(shift+2)5

• HD 7350 işlemcisi 32 çekirdeklidir ve yaklaşık 3 adet buldozer çekirdeğine denktir. Evet yanlış duymadınız, HD video izlerken çok iyi verimlilikle kalite ve hız sunar. Oyunlara gelince, 2048 çekirdekli HD7970 bazı oyunlarda 200 fps veriyorken 32 çekirdekli işlemciden bunun %1.5 i ni yani 3 fps vermesini bekleyebiliriz.

Not: warcraft 3 dotayı sorunsuz oynayabileceiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 17 Şubat 2013; 11:15:40 >
  • Yükledim sorunsuz oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.