Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 16 Temmuz 2012; 10:18:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: blue.bey

dua et manevi destek alabilecek bir baban var

+ 1

Orijinalden alıntı: blue.bey

dua et manevi destek alabilecek bir baban var

Kesinlikle. Apple kullanıcısıyım bende ve üst düzey bilgiye sahibim. Ama bu İPhone almadan önce hevesim çoktu İPhone aldıktan sonra iyice hevesim kaçtı. Boşver elbet alırsın. Mal dediğin nedirki önemli olan ailen yanında olsun gerisi yalan .

Orijinalden alıntı: vahocan

Yazın güzel bir hobim olsun istedim Fotoğraf makinesi alalım dedim kendiside elindeki Cep telefonunu değiştirelim Yarı ölü durumda dedi bende tamam dedim. (NOKIA 5800 KULLANIYORUM Anlayın.) Dün sorduğumda bu ay bakarmıyız diye Bakarız diye cevap veren kişiye bügün sorduğumda Bayramdan sonra diyor.
    Bir cep telefonu yüzünden kalbinide kıramam fakat küçüklüğümden beri böyledir maddi durumu kötü olmayan bir sülalede yaşıyorum Sağolsun bütün tanıdıklarım bu konuda bana yardımcı olacak insanlar fakat ben bu durumda bile babamın egosunu kırmamak (İyi anlamda.) için tanıdıklarımdan bu telefonu istemiyorum.
    En çok kalbimi kıran ise daha sahip olmadığım Apple ürünleri hakkında ailede en fazla bilgiye sahibim 4 yaşındaki yakınım olan birinde iPad varken ben yinede oturuyorum Bir zamanlar PS2 İstediğimde bile Ablam bu kadar istedi artık ne kadar bekleteceğiz diyip kendi almıştı.
    Manevi olarak çok iyi bir babaya sahibim aramız eskiden çok daha iyi olmaya başlıyor fakat böyle bütün isteklerimi çevirmeye çalışıyor.
    Maddi durumu çok berbat olsa ben kendim istemezdim.
    Çok uzun oldu fakat içimi dökebileceğim tek DH Var dışarı çıkıp çığlık atabilecek bir yer bile bulamıyorum.

baban istedigin seyi almiyor diye disari cikip ciglik atmayi mi dusundun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• buda gelir buda geçer ...
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin Ol Evlat

ulan milletin derdine bak yaa

nick ve konu uyumu :))

• Gidip arkabalarından telefon mu isteyeceksin? Böyle görgüsüzlük, utanmazlık görmedim. Yaşın herhalde 14-15 falan. Adam akıllı dur bence, babanı sinirlendirme o yaşta.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.