Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle Bölüm 140-150 arasındayım tavsiye ile izliyorum bundan 3 gün önce Luffynin Babasını,Aceye ilerde ne olacağını Acenin kim olduğunu,Gemilerine ne olacağını öğrendim ve sanki hayat memat meselesine döndü benim için çünkü bağlanmış gibi oldum ve tavsiye edip bana dünyanın en iyi dizisi diyen arkadaş izlemeyi bırak diziyi folloşa çevirmişsin dedi 140 bölümü boşuna izlemiş gibi hissediyorum ve iyi ikilemde kaldım. İzleyenler için siz olsanız ne yapardınız ve Bu spler dizinin izleyiş zevkini bozacak sp ler mi ? Şimdiden tavsiyelere teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azziers -- 10 Nisan 2020; 21:28:55 >

• Milletin derdi Spoiler olmuş. Matrix izlerken karakterin simülasyonda esir şekilde başladığını, Altıncı His'de psikoloğun en baştan ölü olduğunu, hatta Star Wars'da Luke'un babasının Darth Vader olduğunu izlemeden öğrenmiştim ve bu seyir zevkimi baltalamamıştı. Milyonlarca insan için de durum benimkiyle aynıydı. Diğer topic'de söylediğimi bu topic'de söylüyorum: Eğer bir yan karakter ölümünü öğrenmek seyir zevkinizi baltalıyorsa o seri o kadar da iyi bir anlatıma sahip değildir.
  • 150i bölüme kadar dayanabildiysen devam et bence. Sonuçta One Piece oralardan sonra açılan bir anime. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin. Bence bırakma.

Önemli olan sonuç değil gidilen yoldur, süreçtir : D
  • İlk öncelikle Bölüm 150-160 arasındayım tavsiye ile izliyorum bundan 4 gün önce Luffynin Babasını,Aceye ilerde ne olacağını Acenin kim olduğunu,Gemilerine ne olacağını öğrendim ve sanki hayat memat meselesine döndü benim için çünkü bağlanmış gibi oldum ve tavsiye edip bana dünyanın en iyi dizisi diyen arkadaş izlemeyi bırak diziyi folloşa çevirmişsin dedi 150 bölümü boşuna izlemiş gibi hissediyorum ve iyi ikilemde kaldım. İzleyenler için siz olsanız ne yapardınız ve Bu spler dizinin izleyiş zevkini bozacak sp ler mi ? Şimdiden tavsiyelere teşekkürler..

senin için yarınki konunu da yazdım hadi yine iyisin
  • Milletin derdi Spoiler olmuş. Matrix izlerken karakterin simülasyonda esir şekilde başladığını, Altıncı His'de psikoloğun en baştan ölü olduğunu, hatta Star Wars'da Luke'un babasının Darth Vader olduğunu izlemeden öğrenmiştim ve bu seyir zevkimi baltalamamıştı. Milyonlarca insan için de durum benimkiyle aynıydı. Diğer topic'de söylediğimi bu topic'de söylüyorum: Eğer bir yan karakter ölümünü öğrenmek seyir zevkinizi baltalıyorsa o seri o kadar da iyi bir anlatıma sahip değildir.
  • Forumda takıldıkça daha fazla sp yeme ihtimaliniz var, önceki mesajlarda da denmiş kaliteli seriyi spoiler etkilemez diye ve önceki konuda da birçok kişi fikrini söyledi zaten, artık izleyecekseniz izleyin yoksa salın artık forumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlamayın ama bu spoiler meselesini çok fazla abartıyorsunuz diye düşünüyorum. Yediğiniz spoilerlar izleme zevkinizi baltalamaz. Çünkü OP çok büyük bir evren. Benim tahminim bölüm sayısı çok olduğu için izlemeye üşeniyorsunuz ve spoilerı bir bahane olarak kullanmaya çalışıyorsunuz. Anime izlemek sonuçta bir hobi. Bunu görev olarak görmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 10 Nisan 2020; 10:43:12 >
    SİLİNSİN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.