Hikayesine bakmadım,takipten çıktı
1 ay flörtleştim,2 kere buluştum.İlk buluşma 8 saat sürdü,daha sonra ani bir şekilde kız arkadaş sonlandırdı.Fakat değer veriyo gibi gösteriyordu.Anlam veremedim.Hala takipleşiyorduk.Hikaye atmış hiçbir şekilde bakmadım.Aradan zaman geçtikten sonra Ben de hikaye attım.Saniyeler içerisinde baktı.Yine de hikayesine bakmadım umrumda değilmiş gibi.Aradan saatler geçti ve takipten ve benim onu takipimden çıkartmış.Psikolojiden anlayan yorumlayabilir mi?
Jujutsu Kaisen Manga Yardım
arkadaşlar manga da cilt 0 dan mı başlanmalı 1 den mi teşekkürler şimdiden
İnstagram Keşfetim One Piece ile doldu
animede günceldeyim,one piece luffy gear 5 görüyorum sürekli,geleceğini tahmin ediyordum fakat formu az çok gördüm,büyük sp mi idi bu?
One Piece Anime 850 den sonra sarmaması
Eskiden keyif alıyordum.850 den 1008 e kadar olaylar çok çok yavaş ilerledi ve böylede devam edecekmiş gibi duruyor.Manga da durumlar nasıl? Manga ve Animeyi okuyup izleyenler Manga oku sarıyor veya Anime devam et gibi tavsiyeler verebilir mi?
Farming Sim 19 Loading'de atıyor
Pc özelliklerim:Intel(R) Core(TM) i3-1005G1 CPU @ 1.20GHz 1.19 GHz
8,00 GB RAM
INTEL UHD
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Dirext 12
ne yapmam gerekiyor
telefonum desteklemiyor olan varsa atabilir mi ?
35Wh pil ortalama kaç saat dayanır
bilgisayarım yeni lenovo intel i3 10.nesil. özelliklerinde %100 7-7.5 saat diyor ama youtube takıldığımda 3-4 saat dayanıyor normal mi ?
NOTEBOOK PİL İLE İLGİLİ
lenovo ideapad 3 İ3 10.nesil işlemci 8 gb ram intel uhd,bilgisayar aldım aldığım sitede pil ömrü 9 saate kadar yazıyor ama %100 dolum 4 saat falan gidiyo normal mi ? youtube takılıyorum ekstra bir şey yapmıyorum.
pil verilen özellikteki gibi değil(lenovo)
lenovo ideapad 3 İ3 10.nesil işlemci 8 gb ram intel uhd,bilgisayar aldım aldığım sitede pil ömrü 9 saate kadar yazıyor ama %100 dolum 4 saat falan gidiyo normal mi ? youtube takılıyorum ekstra bir şey yapmıyorum.
varsa atalabilir misiniz teşekkürler
Meslek: Yol
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37.851 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar