Çavuş
09 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri

1 ay flörtleştim,2 kere buluştum.İlk buluşma 8 saat sürdü,daha sonra ani bir şekilde kız arkadaş sonlandırdı.Fakat değer veriyo gibi gösteriyordu.Anlam veremedim.Hala takipleşiyorduk.Hikaye atmış hiçbir şekilde bakmadım.Aradan zaman geçtikten sonra Ben de hikaye attım.Saniyeler içerisinde baktı.Yine de hikayesine bakmadım umrumda değilmiş gibi.Aradan saatler geçti ve takipten ve benim onu takipimden çıkartmış.Psikolojiden anlayan yorumlayabilir mi?

arkadaşlar manga da cilt 0 dan mı başlanmalı 1 den mi teşekkürler şimdiden

animede günceldeyim,one piece luffy gear 5 görüyorum sürekli,geleceğini tahmin ediyordum fakat formu az çok gördüm,büyük sp mi idi bu?

Eskiden keyif alıyordum.850 den 1008 e kadar olaylar çok çok yavaş ilerledi ve böylede devam edecekmiş gibi duruyor.Manga da durumlar nasıl? Manga ve Animeyi okuyup izleyenler Manga oku sarıyor veya Anime devam et gibi tavsiyeler verebilir mi?

Pc özelliklerim:Intel(R) Core(TM) i3-1005G1 CPU @ 1.20GHz  1.19 GHz

8,00 GB RAM

INTEL UHD

64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Dirext 12

ne yapmam gerekiyor

telefonum desteklemiyor olan varsa atabilir mi ?

bilgisayarım yeni lenovo intel i3 10.nesil. özelliklerinde %100 7-7.5 saat diyor ama youtube takıldığımda 3-4 saat dayanıyor normal mi ?

lenovo ideapad 3 İ3 10.nesil işlemci 8 gb ram intel uhd,bilgisayar aldım aldığım sitede pil ömrü 9 saate kadar yazıyor ama %100 dolum 4 saat falan gidiyo normal mi ? youtube takılıyorum ekstra bir şey yapmıyorum.

lenovo ideapad 3 İ3 10.nesil işlemci 8 gb ram intel uhd,bilgisayar aldım aldığım sitede pil ömrü 9 saate kadar yazıyor ama %100 dolum 4 saat falan gidiyo normal mi ? youtube takılıyorum ekstra bir şey yapmıyorum.

varsa atalabilir misiniz teşekkürler

Hakkında
Meslek: Yol
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37.851 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 83 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.