Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Nisan 2015; 4:59:46 >

• Kimse yazmayacak mı arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim benimde aynı otobüste kendi sırt çantasında içindeydi otobüsün üst tarafına koymuştum ordan düştü sol çaprazda ufak bir kalkıklık oldu vida yeri içindeki plastik krıldı ama sorun yok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

kardeşim benimde aynı otobüste kendi sırt çantasında içindeydi otobüsün üst tarafına koymuştum ordan düştü sol çaprazda ufak bir kalkıklık oldu vida yeri içindeki plastik krıldı ama sorun yok şükür

Çantada olduğu halde öyle olması kötü olmuş hocam çantaya da güvenemeyeceğiz. Servisten fiyat bilgisi alacağım takıntılıyım böyle şeylere.

• fiyat epey yüksek olacak senin için
  • quote:

fiyat epey yüksek olacak senin için

Umarım çok yüksek olmaz. Sizin tahmininiz nedir?

• http://www.sadecenotebo...494tr-gtx860m-pmu400323

benım bu senin fiyatı ne sadece kasamı değişecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.sadecenotebo...494tr-gtx860m-pmu400323

benım bu senin fiyatı ne sadece kasamı değişecek

Dostum konuda dediğim gibi bilgisayarın içinde veya çalışmasında bir sorun yok, konuda belirttim. Yani sadece kasada sıkıntılar var. Senin laptopla aynı kasa.
  • İnşallah kardeşim yüksek olmaz

• quote:

İnşallah kardeşim yüksek olmaz

Sağolasın kardeşim, buraya da yazarım fiyat bilgisini.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • üst kasa + ekranın arkası kesin değişecek. garantiye girmeyecek doğal olarak.

sen kendini 600-700 civarı bir rakama hazırla. fazla olur eksik olmaz. servisler garanti dışı cihaz buldu mu iliğine kadar sömürür.
    zaten işçilik adı altında 100-200 lira isterler en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

üst kasa + ekranın arkası kesin değişecek. garantiye girmeyecek doğal olarak.

sen kendini 600-700 civarı bir rakama hazırla. fazla olur eksik olmaz. servisler garanti dışı cihaz buldu mu iliğine kadar sömürür.
    zaten işçilik adı altında 100-200 lira isterler en az.

Aslında üst kasada pek de bir şey yok, onu belki değiştirmeyin derim, ama ekran kapağı kesin değişecek, ama 600-700 nedir yahu, cidden öyle bir fiyat isterler mi? En fazla 500'e hazırladım kendimi ama daha fazlası olursa cidden yuh derim. Sadece ekran kapağı ne kapağı ne kadar tutar sizce?
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    kesin cevabi servisten alırsınız ancak
  • quote:

kesin cevabi servisten alırsınız ancak

Teşekkürler, mail attım kendilerine, yarın dönecekler.
  • Hocam mail atma ara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinscr

Hocam mail atma ara :)

Hocam bugün servise gidiyorum fiyat verecekler. Umarım umduğumdan düşük bir fiyat verilir. Buraya da yazarım. Teşekkürler :)

• Arkadaşlar servise gittim geldim 150 dolar + KDV ortalama 450-500 lira çıktı. Tam beklediğim fiyat. En azından 500'ü geçmiyor. Aslında dolar olarak bakınca çok yüksek bir fiyat değil, üst kasa, ekran çerçevesi ve ekran kapağı üçü biren toplam tutan fiyat bu. Ama dolar günümüzde çok yüksek olduğundan lira olarak fazla geliyor tabi. Cihazı eninde sonunda, 2-3-4 vs. yıl sonra satacağım sonsuza kadar benle gelecek değil, ama bu haliyle satmam imkansız olduğundan eninde sonunda bu cihaz servise gidecek. Tabi şu an göndermedim cihazı servise. Satmaya yakın bir vakit gönderirim servise artık. Herkese teşekkürler mesajlarınız için.
  • Parça ellerinde olmazsa + siz parasını öderseniz tamir için + 20 iş gününde tamir edemezlerse = değişim

• quote:

Parça ellerinde olmazsa + siz parasını öderseniz tamir için + 20 iş gününde tamir edemezlerse = değişim

parça kesin olur emin olun bu da kanıtı bence

http://forum.donanimhaber.com/m_96438159/tm.htm

arkadaş kasa değişimi istedi ve hemen yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 27 Mart 2015; 17:25:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.