Şimdi Ara

Silinmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanKaygusuz -- 9 Ekim 2021; 11:21:14 >

• şu gigabyte bir ısınamadım gitti
  • servisi arena olduktan sonra 5para etmez kont bıraktı gigabytdı yalan oldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

servisi arena olduktan sonra 5para etmez kont bıraktı gigabytdı yalan oldu ...

hayırdır ne oldu yada ne farketti merak ettim dogrusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

hangisini anlatim ? okadar çok olay varki artık orta yüksek seviyede gigabyte ben ve bazı arkadaşlar tarafından kara listede ... hiç bir şekilde sıfır bord vermiyor sana tamir ettik diye başkasının bordunu kirli tozlu ve pınler eğik şekilde iteliyor böyle servisi...
  • quote:

quote:

quote:

hangisini anlatim ? okadar çok olay varki artık orta yüksek seviyede gigabyte ben ve bazı arkadaşlar tarafından kara listede ... hiç bir şekilde sıfır bord vermiyor sana tamir ettik diye başkasının bordunu kirli tozlu ve pınler eğik şekilde iteliyor böyle servisi...

gigabyte hiç sorun yaşamadım ama yaşamayacagım anlamına gelmez tabiki şimdi hangi markaya yönelelim peki

• quote:

quote:

quote:

quote:

gigabyte hiç sorun yaşamadım ama yaşamayacagım anlamına gelmez tabiki şimdi hangi markaya yönelelim peki

arenanın getirdiği gigabytelardan uzak durda... ne alırsan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 16 Kasım 2011; 23:34:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SİLİNDİ]
    7 yıl önce açıldı
    Silindi.
    6 ay önce açıldı
    Silindi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet üzerinden sipariş veriyosun artık şansına ne gelirse
  • Gigabyte'ın diğer distribütörü "Endeks"
  • rezilliğin önde gideni türkiyedeki en kötü distribütör arenadır..Gigabyte bu kadamı kötü lanse edilir.Gigabyte Türkiyenin bile bundan haberi var..Bana yaşattıklarını bilmeyen yoktur
    http://www.google.com.tr/search?q=arena+bilgisayar+rezaleti&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&redir_esc=&ei=WbLETrnmG-KL4gTioOTGDQ

googleda aratın arena bilgisayar rezaleti diye daha iyi anlayacaksınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.